xtrim
جلسه شورای معاونین شرکت مس برگزار شد:

بررسی عملکرد تولیدی و تعیین سیاست‌های راهبردی تولید در سال آینده

جهان صنعت نیوز| در این جلسه که «علی محمدی» عضو هیأت‌مدیره، «محسن بازارنوی» معاون مالی و اقتصادی، «مهدی مجدفر» معاون هماهنگی، «علی کریمی‌پور» مدیر گروه روابط عمومی، «آرمان حسنی» معاون منابع انسانی، «رضا شریفی» مدیر مجتمع مس سونگون، «حسین احمدی» مدیر مجتمع مس سرچشمه،  «جلیل حسانی» مدیر مجتمع مس میدوک، «سعد عبدی» مدیر برنامه‌ریزی و توسعه و حجت‌الاسلام «علی‌اصغر توحیدی» مشاور فرهنگی و ورزشی شرکت مس  حضور داشتند، سیاست‌های راهبردی تولید، فروش و توسعه در سال آینده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

«حسین احمدی» مدیر مجتمع مس سرچشمه با بیان این‌که تحقق برنامه‌های تولیدی مجتمع مس سرچشمه تا پایان دی‌ماه از برنامه پیش‌بینی‌شده جلوتر است گفت: به یمن فضای همدلی و همکاری در بین مجموعه و تلاش کارکنان و کارگران خط تولید شاهد رشد ۱۰‌درصدی تولید آند و کاتد در مجتمع مس سرچشمه بوده‌ایم.

وی افزود: همچنین راندمان واحد ذوب مجتمع مس سرچشمه بعد از تغییر تکنولوژی در سال گذشته از ۶۳ درصد  به حدود ۹۱ درصد تا پایان دی‌ماه رسیده است.

opal

مدیر مجتمع مس سرچشمه با بیان این‌که کارخانه اسید سولفوریک سرچشمه از پیشرفت بیش از ۹۵ درصدی برخوردار شده است، اظهار داشت: این طرح با هدف صیانت از محیط زیست و توسعه پایدار شرکت مس تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

«جلیل حسانی» مدیر مجتمع مس شهربابک با اشاره به عملکرد درخشان تولیدی مجتمع مس شهربابک در سال جاری گفت: با گذشت ده‌ماه از سال ۹۷ برنامه تولید آند و کاتد لیچینگ مجتمع مس میدوک به‌طور صد درصدی محقق شده است و سایر برنامه‌های تولیدی مجتمع مس میدوک از رشد خوبی در مقایسه با برنامه تولید برخوردار شده است.

وی افزود: همچنین تا کمتر از یک ماه دیگر عملیات اجرایی فاز ۲ پالایشگاه مجتمع مس میدوک به اتمام خواهد رسید و وارد فاز تولید کاتد خواهد شد.
به گفته مدیر مجتمع مس شهربابک با بهره‌برداری از این طرح ظرفیت تولید کاتد پالایشگاه خاتون‌آباد به بیش از ۲۰۰ هزار تن در سال خواهد رسید.

«رضا شریفی» مدیر مجتمع مس سونگون با تأکید بر این‌که گزارش تولید مجتمع مس سونگون حکایت از افزایش چشمگیر تولید کنسانتره در کارخانجات تغلیظ سونگون دارد گفت: تحقق برنامه تولید با عیار ۶۳ صدم درصد خوراک کارخانجات تغلیظ سونگون نشان از ریکاوری بالای کارخانجات تغلیظ در مجتمع مس سونگون است.
مدیر مجتمع مس سونگون با بیان این که تا پایان دی‌ماه تولید کنسانتره سونگون رشد ۴ درصدی داشته است افزود: همچنین موانع اجرایی طرح توسعه مس سونگون که با هدف تکمیل چرخه تولید کلید خورده است در حال رفع شدن است و با اعلام نتایج زمین‌شناسی ذخیره مس سونگون احداث فاز ۳ کارخانه تغلیظ مس سونگون شروع شده است.

در ادامه این نشست، سیاست‌های راهبردی تولید در سال آینده با هدف افزایش ۳۰ هزار تنی کاتد مورد بررسی قرار گرفت. بنا بر گزارش اعلام شده در خصوص ذخایر و با توجه به فرایندهای تولیدی موجود و افزایش ظرفیت تولید کاتد برنامه افزایش تولید در سال ۹۸ اجرا خواهد شد.

افزون بر این، میزان پیشرفت معدن مس درآلو به‌عنوان مهم‌ترین طرح توسعه‌ای که قرار است تا اوایل سال ۹۹ به بهره‌برداری برسد مورد بررسی قرار گرفت. این معدن تاکنون پیشرفت حدود ۴۱ درصدی داشته است و با خرید بخش زیادی از تجهیزات قبل از اعمال تحریم‌ها کار توسعه معدن و احداث کارخانه تغلیظ درآلو به‌خوبی در حال انجام است.

صنعت و معدن
شناسه : 10224
لینک کوتاه :