xtrim

الحاق رسمی دو بانک نظامی به بانک سپه

به گزارش جهان صنعت نیوز:  «محمدکاظم چقازردی» در نشست بررسی روند ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه که با حضور «عباس معمار نژاد» معاون امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی همچنین «فرهاد حنیفی» معاون نظارت بانک مرکزی برگزارشد، گزارشی را از روند الحاق بانک‌های نظامی در بانک سپه ارایه کرد.

وی گفت: هم کارکنان و مدیران بانک سپه و هم مدیران و کارکنان بانکهای ادغامی به این باور مهم رسیده اند که اجرای این طرح استراتژیک و ملی به نفع سیستم پولی و در مجموع به نفع نظام اقتصادی کشور است.

چقازردی با مهم توصیف کردن فعالیت صورت گرفته در طرح ادغام تصریح کرد: این تجربه می تواند به عنوان مجموعه اقدامات گرانبها و منحصر به فرد چه به لحاظ تاکتیکی و چه به لحاظ گستردگی و پیچیدگی کار در تاریخ بانکداری کشور به ثبت برسد.

مدیرعامل بانک سپه با بیان اینکه پروژه ای مشخص برای مستند سازی نحوه اجرای این طرح در بانک سپه تعریف شده است گفت: آیندگان باید بدانند چگونه بانک سپه به اتکا نیروهای متخصص و متعهد خود آنهم در سخت ترین شرایط در کنار انجام سایر وظایف خطیر خود با همراهی مثال زدنی سایر بانک‌ها و موسسه اعتباری وابسته به نیروهای مسلح توانست به چنین موفقیت بزرگی دست پیدا کند.

وی خاطر نشان کرد: بدون شک نظام بانکی و ساختار اقتصادی کشور از این موفقیت، بهره خواهند برد.

سیدمهدی حسینی؛ عضو هیات مدیره بانک سپه نیز در این نشست گفت: بانک سپه از همان ابتدا با درک اهمیت و پیچیدگی کار به دلیل عدم وجود تجربیات مشابه در این سطح سعی در تدوین و تهیه برنامه و استراتژی کاملا بومی پرداخت.

وی تعریف برنامه ادغام در پنج مرحله، تدوین راهبرد ادغام، غربال گری هدف، بررسی و تحلیل، برنامه ریزی و یکپارچه سازی و اجرای یکپارچه را اولین قدم محکم و استوار بانک سپه در راه اجرای ماموریت خطیر و ملی ادغام برشمرد.

عضو هیات مدیره بانک سپه گفت: حاصل تلاش بی وقفه و علمی این کارگروه های تخصصی ۹۴ پروژه قطعی بود که به موازات ابعاد طرح ادغام در حال پیشرفت و اجرا است که این پروژه ها مورد تقدیر رییس جمهوری قرار گرفت.

هادی فیض اخلاقی، قائم مقام مدیرعامل بانک سپه نیز در این مراسم گفت: توجه به دغدغه های کارکنان، مشتریان، سهامدارن، سپرده گذاران و تمام ذینفعان این بانک‌ها و موسسه اعتباری وابسته به نیروهای مسلح را یکی از بخش های مهم مورد توجه متولیان ادغام در بانک سپه است.

وی اضافه کرد: این دغدغه ها و خواسته ها به درستی و منطقی مورد توجه قرار گرفت و برای برطرف کردن آن اصلاحات اساسی در ساختار صف و ستاد بانک با موافقت وزارت امور اقتصادی و دارایی صورت گرفت.

قائم مقام مدیرعامل بانک سپه افزود: بدیهی است با توجه به تعداد شعب و پرسنل این ساختار موردی و مربوط به دوران گذار و انتقال بوده و ساختار اصلی و اساسی و منطقی بانک به طور تدریجی در یک دوره سه ساله نهایی خواهد شد.

 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 102513
لینک کوتاه :