xtrim

فروردین امسال ۲۲ هزار تن گوشت قرمز تولید شد 

به گزارش جهان صنعت نیوز:  مرکز آمار، نتایج آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در نخستین ماه سال ۹۹ را منتشر کرد. براساس این گزارش ۱۲ هزار و ۱۰۰ تن گوشت گاو و گوساله تولید شده است و می‌توان گفت که ۵۵.۴ درصد از کل گوشت قرمز تولید شده مربوط به ذبح گاو و گوساله است. 

همچنین گوشت گوسفند و بره با هفت هزار و ۹۰۰ تن، بز و بزغاله با یک هزار و ۴۲۰ تن و سایر انواع دام با ۴۲۱ تن، به‌ترتیب ۳۶.۲ درصد، ۶.۵ درصد و ۱.۹ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در فروردین ۱۳۹۹ با عملکرد ماه مشابه سال ۱۳۹۸ نشان‌دهنده افزایش ۲ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

opal

تغییرات مقدار تولید گوشت نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره چهار درصد کاهش، برای بز و بزغاله ۱۵ درصد افزایش، برای گاو و گوساله پنج درصد افزایش، و برای شتر و بچه‌شتر ۱۳ درصد کاهش داشته و برای گاومیش و بچه‌گاومیش تقریباً بدون تغییر بوده است.

 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 109875
لینک کوتاه :