xtrim

تولید ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در اردیبهشت ۹۹

به گزارش جهان صنعت نیوز:  گزیده نتایج ماه اردیبهشت آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. سهم گوشت گاو و گوساله در تولید گوشت قرمز بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۷ هزار و ۲۰۰ تن، ۵۵.۷ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.

گوشت گوسفند و بره با ۱۱ هزار تن، بز و بزغاله با ۲ هزار و ۱۰۰ تن و سایر انواع دام با ۵۵۲ هزار و ۲۰۰ تن، به‌ترتیب ۳۵.۷ درصد، ۶.۸ درصد و ۱.۸ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

opal

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ۱۳۹۹ با ماه مشابه ۱۳۹۸، نشان‌دهنده افزایش ۲۳ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.

تغییرات مقدار تولید گوشت در اردیبهشت ۹۹ نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۱۷ درصد افزایش، برای بز و بزغاله ۱۷ درصد افزایش، برای گاو و گوساله ۲۹ درصد افزایش، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۲۲ درصد افزایش و برای شتر و بچه‌شتر ۱۵ درصد کاهش داشته است.

 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 114401
لینک کوتاه :