١٠٠ میلیون یورو اعتبار برای تجهیز ناوگان عملیاتی بنادر

به گزارش جهان صنعت نیوز:  محمد راستاد، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ، درخصوص طرح تحول صنایع دریایی در سال ۹۹ که به نام سال جهش تولید نامگذاری شده است، اظهار داشت: سازمان بنادر و دریانوردی برای تقویت ناوگان عملیاتی خودش که عمدتا ماموریت‌هایی درخصوص وظایف حاکمیتی سازمان دارند، در قالب طرح تحول صنایع دریایی سفارش تولید شناور به تولیدکنندگان داخلی را در دستور کار دارد.

وی افزود: بخشی از این شناورها شامل ۱۵ شناور IRB است که برای گشت‌های ساحلی و عملیات جست وجو نجات استفاده می‌شود. همچنین ۱۲ فروند برای یگان حفاظت سازمان بوده و ۵ فروند هم برای انتقال راهنما به کشتی (راهنمابر) است.  

راستاد گفت: یک فروند کشتی بویه‌گذار، ۲ فروند کشتی ۶۰۰۰ اسب بخار، ۴ فروند یدک کش ۴۴۰۰ اسب بخار و ۴ فروند یدک کش ۱۸۰۰ اسب بخار نیز در فهرست سفارش‌ها وجود دارد که در مجموع ۴۳ فروند شناور سفارش داده شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی  تصریح کرد: این ۴۳ فروند از طریق گذراندن تشریفات مناقصه آماده قرارداد بوده و بالغ بر ۱۰۰ میلیون یورو میزان اعتباری است که صرف ساخت ناوگان عملیاتی مورد نیاز سازمان بنادر و دریانوردی خواهد شد.

وی افزود: متعاقبا ۴۰ فروند دیگر هم از طریق مناقصه در حال پیگیری است که ارزش آن‌ها بالغ بر ۳۶۰۰ میلیارد تومان است که برای ساخت شناورهای مورد نیاز سازمان در سال جهش تولید هزینه خواهد شد.  

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درخصوص عملکرد بنادر در دوران شیوع ویروس کرونا برای تامین مایحتاج و کالاهای اساسی مورد نیاز کشور اظهار داشت: در این زمینه عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در این دوران از نظر ورود و خروج کشتی و تخلیه موید توانمندی زیرساخت‌های بنادر، ظرفیت و توان تجهیزات قابل قبول است. 

وی تصریح کرد: در این دوران هیچکدام از کشتی‌ها به خصوص کشتی‌هایی که کالای اساسی وارد کردند به واسطه کمبود ظرفیت بندری و تجهیزات مشمول دموراژ یا خسارت دیرکرد نشدند. 

راستاد خاطرنشان کرد: فعالیت در بالاترین نرم شکل گرفت که این اتفاق با استفاده از بهترین تجهیزات و فعالیت شبانه روزی نیروهای بنادر برای تخلیه کشتی‌ها انجام شد.  

وی افزود: در این زمینه طبیعتا هاب اصلی ما بندر امام خمینی (ره) بود اما همزمان برای تسریع روند، انتقال برخی از کالاهای اساسی را به بندر شهید بهشتی و چابهار در دستور کار داشتیم که در این مسیر از نظر تجهیزاتی مشکل خاصی وجود نداشت.

 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 114713
لینک کوتاه :
دکمه بازگشت به بالا