xtrim

صعود نرخ طلا متوقف نمی‌شود

به گزارش جهان صنعت نیوز:  طلا هفته گذشته برای نخستین بار از سال ۲۰۱۱ به بالای ۱۸۰۰ دلار صعود کرد و به نقطه عطف جدیدی رسید و با توجه به عوامل بنیادین قوی، به نظر می‌رسد روند صعودی این فلز ارزشمند توقف ناپذیر است.

از میان ۱۷ کارشناس وال استریت که در نظرسنجی هفته جاری کیتکونیوز شرکت کردند، ۱۲ نفر معادل ۷۰ درصد افزایش و سه نفر معادل ۱۸ درصد کاهش قیمت طلا را پیش بینی کردند در حالی که دو نفر معادل ۱۲ درصد نظری نداشتند.

در نظرسنجی آنلاین از سرمایه گذاران، ۱۹۴۰ نفر شرکت کردند که از میان آنها ۱۲۸۷ نفر معادل ۶۶ درصد به افزایش و ۳۷۳ نفر معادل ۱۹ درصد به کاهش قیمت طلا رای دادند و ۲۸۰ نفر معادل ۱۴ درصد نظری نداشتند.

علاوه بر این که طلا از نظر فنی، روند صعودی پرقدرتی را تجربه می‌کند، تحلیلگران خاطرنشان کرده اند که بازار با حمایت قابل توجهی روبروست زیرا سرمایه گذاران در هنگام کاهش قیمت، به سرعت به خرید می‌پردازند.

حتی رکورد رشد مشاغل آمریکا در ژوئن هم باعث نشد قیمت طلا پایین بیاید و بازار معاملات هفته گذشته را که به دلیل تعطیلات رسمی کوتاه‌تر شده بود، با افزایش به پایان برد.

کوین گریدی، رییس شرکت فونیکس اظهار کرد که روشن است که یک کف قیمت در بازار وجود دارد و سرمایه گذاران در قیمتهای پایین به خرید می‌پردازند.

دارین نیوسام، رییس شرکت دارین نیوسام آنالایز اظهار کرد شاخصهای بازار نشان می‌دهند که این فلز ارزشمند در حال حاضر دچار بیش خرید شده است اما سرمایه گذاران در وضعیت فعلی باید تصویر فنی را نادیده بگیرند.

اگرچه طلا در حال حاضر توجه زیادی را جلب کرده اما برخی از تحلیلگران به سرمایه گذاران هشدار داده اند که در سطوح قیمت فعلی بازار را دنبال نکنند.

افشین نوابی، مدیر معاملات گروه ام کی اس سوییس در این باره گفت: به نظر می‌رسد بازار طلا در سطوح فعلی اندکی نوسانی شده است با این حال وی نسبت به روند صعودی طلا خوش بینی محتاطانه‌ای نشان داد.

شون لاسک، یکی از مدیران شرکت وال تریدینگ اظهار کرد که وی نسبت به قیمت طلا در کوتاه مدت خوش بین است اما در سطوح قیمت فعلی وارد بازار نمی‌شود.

بر اساس گزارش کیتکونیوز، چارلی ندوس، استراتژیست ارشد بازار در گروه لاسال فیوچرز در این باره گفت: وی نسبت به روند صعودی طلا نگران نخواهد شد مگر این که طلا میانگین قیمت ۲۰ روزه که در حدود ۱۷۵۰ دلار قرار دارد را تست کند.

 

اقتصاد کلان
شناسه : 119126
لینک کوتاه :