xtrim

رشد ۳۹ درصدی تولید گوشت قرمز در خردادماه

به گزارش جهان صنعت نیوز:  نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در خرداد ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۷ هزار و ۲۰۰ تن، ۵۶.۴ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن، بز و بزغاله با ۲ هزار و ۱۰۰ تن و سایر انواع دام با ۶۲۳ تن، به‌ترتیب ۳۴.۵ درصد، ۷ درصد و ۲.۱ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در خرداد ۱۳۹۹ با ماه مشابه ۱۳۹۸، نشان‌دهنده افزایش ۳۹ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.

opal

مقدار تولید گوشت در خرداد ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۸ برای گوسفند و بره ۴۰ درصد، برای بز و بزغاله ۲۴ درصد، برای گاو و گوساله ۴۱ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۴۸ درصد، و برای شتر و بچه‌شتر ۱۰ درصد افزایش داشته است.

نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در خرداد ۱۳۹۹ نسبت به اردیبهشت ۱۳۹۹ در حدود ۱.۵درصد کاهش داشته است.

 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 121578
لینک کوتاه :