xtrim

افزایش ۸۰ درصدی درآمد پتروشیمی در سال ۹۹

به گزارش جهان صنعت نیوز:  «بهزاد محمدی» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی روز یکشنبه و در آستانه روز خبرنگار از خبرگزاری جمهوری اسلامی بازدید کرد و با «محمدرضا نوروزپور» ‌مدیرعامل این خبرگزاری دیدار کرد.

محمدی در این دیدار با تاکید بر اینکه تازگی خبر تا چند دهه گذشته انحصاری بود، ‌گفت: در حال حاضر تعدد رسانه‌ها باعث شده تا سرعت و دقت خبر چالش‌ساز باشد.

وی با تاکید بر اینکه یکی از شاخص‌های یک مدیر مبتنی بر آمار و برنامه‌بودن قابل اندازه‌گیری است و افزود: این موضوع می‌تواند موضوع تحلیلی مناسبی برای خبرنگاران باشد.

opal

معاون وزیر نفت ادامه داد: پتروشیمی صنعت اول کشور است و در کنار فولاد ۲ پایه ارزآوری کشور به شمار می‌روند.

وی گفت: پتروشیمی صنعت جذاب رو به رشد و تعالی است و به شدت کار می‌کند.

محمدی تاکید کرد: تولید پروپیلن در کشور در شرایط فعلی ۹۵۰ هزار تن در سال است که حکایت از کمبود ۲۰۰ هزار تنی دارد.

وی با اشاره به اینکه در تلاشیم تا صنعت پتروشیمی را کیفی و تاب‌آور کنیم،‌ گفت: با افزایش ظرفیت تولید محصولات با کیفیت  مانند پروپیلن و شناسایی نیاز بازار، ‌ارزآوری پتروشیمی نیز تضمین خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه امسال ۱۷ طرح پتروشیمی به بهره‌برداری می‌رسد که ۶۰ درصد ظرفیت پتروشیمی را افزایش خواهد داد،‌ افزود: بهره‌برداری از این طرح‌ها درآمد صنعت پتروشیمی را ۸۰ درصد افزایش خواهد داد.

وی با تاکید بر اینکه امسال برای صنعت پتروشیمی سال طلایی است و ادامه داد: طرح‌هایی در این صنعت وجود دارد که از سال ۸۴ شروع شده و به نوعی خودکشی در این صنعت به شمار می‌رود.

محمدی تاکید کرد: استراتژی در صنعت پتروشیمی میان برد بوده و بازار جهان در بلند مدت دیده نشده است.

وی افزود: در توسعه صنعت از منابع به سمت توسعه رفتیم و نیاز بازار را مورد توجه قرار ندادیم. در برخی محصولات تنه ۱۲۰ کیلو شده اما سایر بخش ها متناسب با آن رشد نکرده‌اند اما با تکمیل زنجیره پروپیلن در تلاشیم تا تناسب را در صنعت به وجود آوریم.

معاون وزیر نفت ادامه داد: ۵ درصد سبد تولید پتروشیمی ایران مربوط به پروپیلن است و این عدد در عربستان ۱۷ درصد،‌ آمریکا ۱۸ درصد و در دنیا ۱۶ درصد است. با اجرای طرح‌ها، این سهم در سال ۱۴۰۴ در سبد پتروشیمی ایران، به‌۱۰ درصد می‌رسد.

وی گفت: نبض پتروشیمی با توسعه نفت و گاز می‌تپد زیرا خوراک خود را از صنایع بالادستی دریافت می‌کند بنابراین هر چقدر تولید نفت کاهش پیدا کند، خوراک پتروشیمی کاهش خواهد داشت.

 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 127184
لینک کوتاه :