xtrim

تولید گوشت قرمز ۱۹ درصد افزایش یافت  

به گزارش جهان صنعت نیوز:   براساس نتایج آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیرماه امسال که توسط مرکز آمار منتشر شد، سهم گوشت گاو و گوساله از تولید گوشت قرمز بیش از سایر انواع دام بوده است.

براساس این گزارش در ماه گذشته ۲۰ هزار و ۴۰۰ تن گوشت گاو و گوساله، ۱۲ هزار و ۴۰۰ تن گوشت گوسفند و بره و ۷۰۹ تن گوشت از انواع دام‌های دیگر تولید شده است. 

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ماه امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته، نشان‌دهنده افزایش ۴۴ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.

opal

همچنین مقدار تولید گوشت در تیر ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۸ برای گوسفند و بره ۴۶ درصد، برای بز و بزغاله ۳۵ درصد، برای گاو و گوساله ۴۵ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۹۵ درصد افزایش داشته و برای شتر و بچه‌شتر ۲۴ درصد کاسته شده است.

نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ۱۳۹۹ نسبت به خرداد ۱۳۹۹ در حدود ۱۹ درصد افزایش داشته است.

 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 129469
لینک کوتاه :