xtrim

صرفه‌جویی ۸۵ میلیارد تومانی با حذف قبوض کاغذی گاز

به گزارش جهان صنعت نیوز:  «سیدمحمد سراجی» اظهار کرد: این کار با سیستم جمع‌آوری شماره همراه مشترکین شروع و سامانه‌ای برای آن، راه‌اندازی شد؛ در واقع، تا قبل از این اقدام، تنها کمتر از ۳۰ درصد شماره‌های مشترکین را داشتیم که با شروع این پروژه، این رقم به ۸۹ درصد رسید.

سراجی با بیان این که با راه‌اندازی وب سرویس مشاهده و پرداخت قبوض از طریق سایت NIGC.IR و شرکت‌های پرداخت الکترونیک (PSP) امکان‌پذیر شده است، گفت: سرویس دهی در بستر دولت الکترونیک از طریق اتصال به شبکه ملی اطلاعات را از سال قبل شروع کردیم که موارد استعلام بین سازمان‌های دولتی از قبیل سازمان بیمه تأمین اجتماعی، استعلام مدرک تحصیلی از وزارت علوم، استعلام شماره همراه از سرویس شاهکار و تأییدیه ایثارگری کارکنان از سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران را انجام دهد.

به گفته سراجی، یکی از کارهای مؤثری که در سال ۹۸ شروع شده و توسعه آن امسال نیز ادامه دارد، راه‌اندازی زیرساخت اطلاعاتی سامانه‌ها و روال‌ یکپارچه نرم‌افزاری «سورین» در راستای استقرار نظام یکپارچه مدیریت‌ فرآیندهای کسب و کار شرکت ملی گاز ایران به صورت چابک و بر اساس تکلیف سیستم مدیریت یکپارچه شرکت ملی گاز ایران یا همان IMS است. لازم به توضیح است که با تکمیل این سیستم متمرکز، یکپارچه و جامع، می توان امیدوار بود که جریان اطلاعات در طول زنجیره ارزش شرکت به صورت بلاواسطه صورت پذیرد.

مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی گاز ایران در ادامه، افزود: یکی از شاخص‌ترین کارهای انجام شده در بستر یادشده، ایجاد پایگاه اطلاعاتی منابع انسانی و ساماندهی اطلاعات بالغ بر ۶۰ هزار نیرو شامل نیروهای رسمی، قرارداد مستقیم و پیمانکاری در سطح شرکت ملی گاز ایران با همکاری مؤثر مدیریت منابع انسانی بوده است.

وی تصریح کرد: بخشی از پایگاه اطلاعاتی منابع انسانی، ساماندهی اطلاعات نیروهای پیمانکاری در قالب سامانه ساپنا برای اولین بار در سطح وزارت نفت بوده که متعاقب طراحی و استقرار موفق آن در سطح شرکت ملی گاز، به درخواست معاونت توسعه سرمایه انسانی وزارت نفت، به مرکز داده شرکت ملی نفت ایران منتقل شد.

سراجی پروژه مکان‌یابی GIS شرکت ملی گاز ایران را از دیگر پروژه‌های جامع، مهم و اصلی شرکت ملی گاز ایران خواند و گفت: این پروژه، پروژه زیربنایی و اساسی در شرکت ملی گاز ایران است که در سال ۹۸، فاز یک این پروژه در حوزه توزیع گاز کلید خورده و با ایجاد موتور بومی، کار از حوزه توزیع گاز آغاز شد؛ علت هم آن است که یکی از ارکان استقرار سیستم‌های مکانیک، داده‌های سیستمی است که در بخش توزیع و گازرسانی، فعال‌تر بوده و ان‌شاءالله در سال آینده و سال‌های بعد، در حوزه انتقال گاز و پالایشگاه ها نیز آن را توسعه می‌دهیم که یکی از پروژه‌های زیربنایی و اساسی شرکت گاز به ثمر برسد.

وی در پایان، افزود: ما سال گذشته فعالیت‌های خوبی را در حوزه امنیت از قبیل تشکیل تیم Cert یا پاسخگویی به رویدادهای سایبری، تشکیل تیم Cert صنعتی در حوزه اتوماسیون‌های صنعتی در پالایشگاه‌ها، ایستگاه‌های تقویت فشار و … شروع کردیم که جلسات اولیه آن‌ها برگزار شده و در سال ۹۹، این موارد به شدت دنبال می‌شود.

 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 130695
لینک کوتاه :