تعیین تکلیف نهایی طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت تا ۳ ماه آینده
به گزارش جهان صنعت نیوز: احمد محمدی، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: ظرفیت تولید در میدانهای شرکت مناطق نفتخیز جنوب حدود ۳ و نیم میلیون بشکه در روز است که با توجه به سیاستهای اعلامی به طور میانگین ۸۰ درصد از این ظرفیت تولید میشود.
وی افزود: تولید نفت در مناطق نفت خیز جنوب عملیاتی است و با وجود اعمال تحریمها و شیوع کرونا و ایجاد مشکل برای برخی از کارکنان، اما کار متوقف نشده است و تولید نفت پیوسته ادامه داد؛ هم اکنون تمام نفت مورد نیاز پالایشگاههای کشور و مبادی صادراتی در مناطق نفت خیز جنوب تولید میشود و با وجود تمام مشکلات ناشی از تحریم و کرونا، این روند حتی برای لحظهای متوقف نشده است.
محمدی با اشاره به امضا ۶ قراردادطرح افزایش نگهداشت تولید در میدانهای شرکت نفت خیز جنوب در اوایل سال گذشته گفت: پیشرفت فیزیکی این قراردادها بین ۲۴ تا ۵۰ درصد است.
وی به امضای ۱۳ قرارداد جدید با هدف نگهداشت و افزایش تولید نفت در هفته گذشته اشاره کرد و ادامه داد: من نام این قراردادها را طرحهای تمام ایرانی گذاشتم، چون صفر تا صد این طرحها با اتکا به دانش و توانمندیهای شرکتهای داخلی اجرا خواهد شد. براساس قراردادهایی که سال گذشته به امضا رسید، ۷ چاه حفاری تکمیل شده و چند چاه در مرحله تکمیل است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه در بازه زمانی و با توجه به شرایط تحریمی و کرونا روند کار دچار کندی شد، گفت: در تلاشیم با برنامهریزی مجدد در بازه زمانی منطقی، این قراردادها به نتیجه برسد.
به گفته مدیر عامل شرکت مناطق نفت خیز جنوب، در قراردادهای ۶ گانه، ۱۰۰ هزار بشکه افزایش نگهداشت تولید محقق خواهد شد. متناسب با پیشرفت طرحها، افزایش نگهداشت تولید محقق خواهد شد و چاههایی که به سرانجام میرسد آماده تولید هستند.
محمدی تاکید کرد: در ادامه قرادادهای قبلی، ۱۱ قرارداد نیز در حوزه مناطق نفت خیز جنوب امضا شد که در آینده بسیار نزدیک عملیات اجرایی این قراردادها شروع میشود و علاوه بر ایجاد اشتغال و حداکثرسازی ساخت داخل، طرحهای نگهداشت تولید را نیز به اعداد بهتری میرساند.
وی با اشاره به اینکه ۱۰ قرارداد دیگر نیز برای نگهداشت و افزایش تولید نفت در مناطق نفت خیز تعریف شده است، گفت: برندگان سه قرارداد تا نیمه شهریور مشخص میشود و باقی قراردادها نیز تا سه ماه آینده تعیین تکلیف خواهند شد.
اخبار برگزیدهاقتصاد کلانلینک کوتاه :