رشد ۴۱ درصدی تولید گوشت قرمز طی یک سال
به گزارش جهان صنعت نیوز: نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد ماه نشان میدهد که سهم تولید گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس این گزارش در این دوره ۲۱ هزار و ۴۰۰ تن گوشت گاو و گوساله تولید شده که برابر ۵۷.۷ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده است. همچنین گوشت گوسفند و بره با ۱۲ هزار و ۳۰۰ تن، بز و بزغاله با ۲ هزار و ۷۰۰ تن و سایر انواع دام با ۶۶۹ تن، بهترتیب ۳۳.۲ درصد، ۷.۳ درصد و ۱.۸ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد ۱۳۹۹ با ماه مشابه سال ۱۳۹۸، نشاندهنده افزایش ۴۱ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.
مقدار تولید گوشت در مرداد ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۸ برای گوسفند و بره ۳۵ درصد، برای بز و بزغاله ۲۹ درصد، برای گاو و گوساله ۴۹درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ۱۰۶درصد افزایش، و برای شتر و بچهشتر ۴۲درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد ۱۳۹۹ نسبت به تیر ۱۳۹۹ در حدود ۲.۵ درصد افزایش داشته است.
اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
لینک کوتاه :