وزیر کار: ۵ هزار میلیارد تومان بیمه بیکاری کرونا پرداخت کردیم
به گزارش جهان صنعت نیوز: مطابق آمار بیمه بیکاری ارائه شده از سوی مسعود بابایی،مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار، افرادی که بیکاری شان تحت تاثیر شیوع کرونا از اسفند استمرار داشته و یا اینکه از ابتدای خرداد ماه بیکار شده اند۱۵۵ هزار و ۷۰۰ نفر هستند.
مسعود بابایی مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار در مورد آخرین وضعیت بیمه بیکاری بیان کرده است: طبق آخرین آمار مربوط به پنجم مهر ماه، افرادی که بیکاریشان از اسفند ماه استمرار داشته و یا اینکه از ابتدای خرداد ماه بیکار شده اند تعداد ۱۵۵هزار و ۷۰۰ نفر هستند که در سامانه جامع روابط کار ثبت نام کرده اند.
وی افزود: در این بین با توجه به مشکلاتی که در فرایند ثبت نام افراد برای دریافت بیمه بیکاری همچون ثبت اشتباه یا ناقص شماره حساب، شماره شبا، اطلاعات شخصی یا شماره تلفن و یا ثبت نام افراد در خارج از سیستم همچون ادارات کار یا کاریابیها به جای ثبت نام در سامانه، به وجود آمد، تعدادی از افراد نتوانستند مقرری خود را دریافت کنند.
۹۵ هزار نفربیمه در انتظار دریافت بیمه بیکاری
مسعود بابایی، مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار درباره بیمه بیکاری می گوید ادامه داد: پرداخت بیمه بیکاری دو حالت دارد، افرادی هستند که از اسفند ماه دریافتی نداشتند که اطلاعات این گروه شامل ۶۵ هزار نفربیمه معادل ۶۵میلیارد تومان در اختیار سازمان برنامه و بودجه قرار گرفته و پروندهها ارسال شده است.گروه دوم نیز ۳۰ هزار نفربیمه هستند که پروندههایشان در تأمین اجتماعی قرار دارد و این سازمان در حال انجام پالایشهای نهایی و ارسال پروندهها به سازمان برنامه و بودجه است.۹۵ هزار نفربیمه در انتظار دریافت بیمه بیکاری هستند.
* پرداخت بیمه بیکاری و شرایط اشتغال
اما محمد شریعتمداری،وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معتقد است که تا کنون۵ هزار میلیارد تومان بیمه بیکاری کرونا پرداخت شده است. ۵ هزار میلیارد تومان از حساب صندوق ذخیره و از طریق ثبت نام در سامانه به متقاضیان این بخش پرداخت شده است.
وی با اشاره به سیاستهای دولت در بهبود وضعیت معیشت و اشتغال مردم، گفت: در این راستا یک و نیم میلیارد دلار از منابع صندوق ذخیره ارزی به موضوع اشتغال روستایی اختصاص یافت و حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان وام از این محل با نرخ چهار و هشت درصد به روستاها و به شکل تمام شماری پرداخت شد و از این محل حدود ۲۴۷ هزار شغل در روستاها ایجاد شد.
وزیر تعاون با بیان اینکه توسعه مشاغل خانگی و سیاست گذاری از طریق ایجاد زنجیره آموزش و توانمند سازی، دیگر رویکرد دولت در این بخش بود، افزود: علاوه بر این، سیاست پرداخت یارانه دستمزد را به عنوان یکی از سیاستهای مداخلهگر دولت دنبال کردیم که با اجرای آن حدود ۴۲هزار شغل در سطح کشور ایجاد شد .
وی به دیگر اقدامات در حوزه حمایت از گروههای مختلف نیز اشاره کرد و اظهار داشت: توجه به معیشت کارگران از طریق افزایش حداقل دستمزد در شورای عالی کار نیز بررسی شد و دولت تلاش کرد حداقل مزد هیچگاه پایینتر از نرخ تورم نباشد و حتی عقب ماندگی در این بخش را جبران کند.
شریعتمداری افزود: توجه به ارتقای معیشت گروههای مختلف جامعه همواره مورد تاکید دولت بوده است و در این راستا در بحث متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، بیش از ۵۷جلسه با نهادهای ذی ربط تشکیل و با بار مالی ۳۲هزار میلیارد تومانی که داشت پس از ۱۴سال در این دولت محقق و از مردادماه اجرایی شد.برای اجرای برنامه همسانسازی حقوق بازنشستگان کشوری نیز ۱۶هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است . به همه کارگاههای تولیدی نیز تسهیلات با نرخ ۴و ۸درصد به ازای هر شاغل ۱۲تا ۱۶میلیون تومان و به شرط حفظ اشتغال موجود پرداخت شد.
اخبار برگزیدهاقتصاد کلانپیشنهاد ویژه
لینک کوتاه :