xtrim

استفاده از پیام رسانهای خارجی برای مدارس ممنوع شد

به گزارش جهان صنعت نیوز:  محسن حاجی میرزایی در حاشیه «نهمین گفت وگوی هفته» که با حضور وزیر ارتباطات برگزار شد با بیان اینکه این نشست هر دوهفته یکبار با حضور یکی از اعضای کابینه و با هدف بررسی مسائل مشترک وزارت آموزش و پرورش و دستگاه مربوط برگزار می شود گفت: در این نشست درباره توسعه شبکه شاد و رفع مسائل و مشکلاتی که در مسیر توسعه شاد وجود دارد، هوشمندسازی مدارس و یکپارچه سازی سامانه های آموزش و پرورش گفت وگو شد.

وی افزود: مدیران کل استان ها به نمایندگی از سایر استان ها نکاتی را به استحضار وزیر ارتباطات رساندند و ایشان هم زمینه های کار را مورد بحث قرار داد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه حاصل این نشست تشکیل یک کارگروه مشترک بود گفت: این کارگروه مسائل را به طور دقیق بررسی و تصمیم گیری خواهد کرد.

opal

حاجی میرزایی افزود: امروز بستر آموزش مجازی به دلیل شیوع کرونا به یک بستر واقعی و جدی تبدیل شده است و لازم است برای توسعه این بستر رفع اشکالات و موانع و ایمن سازی استفاده دانش آموزان از این فضا و بستر، تدبیری اندیشیده شود.

وی با اشاره به اینکه مسائل خوبی در این نشست مطرح شد گفت: امیدوارم با تفاهمات به عمل آمده شاهد پیشرفت کار باشیم.

وزیر آموزش و پرورش درپاسخ به پرسشی پیرامون ضعیف بودن اینترنت در برخی مناطق و قابل استفاده نبودن شبکه شاد گفت: ابتدا این نکته را بگویم که آقای جهرمی به صورت ویدئوکنفرانس در جلسه امروز حضور داشتند و علت این بود که یکی از فرزندان ایشان علائمی نشان داده بود و چون نتیجه تست تا بعدازظهر مشخص می شود، ایشان احتیاط کردند که در جمع همکاران ما حاضر شوند.

حاجی میرزایی افزود: قطعا استفاده از اینترنت برای شبکه شاد چه برای معلمان و چه دانش آموزان رایگان است و اگر کسی در تامین اینترنت رایگان مشکلی دارد حتما گزارش دهد. وزارت ارتباطات اعلام کرد و برخی مواردی که شکایت کرده بودند واقعی نبود.

وی با بیان اینکه در برخی ساعات روز با ترافیک بالا مواجه می شویم گفت: یک علت این است که باید زیرساخت فنی شاد توسعه یابد که همراه اول برای تقویت آن اقدام کرده و وزارت ارتباطات برای  تقویت زیرساخت ها با همراه اول همراهی کرده و قول مساعدت داده است. نکته دیگر اینکه ترافیک را در چهار قطب اصلی کشور یعنی آذربایجان شرقی، فارس، خراسان، تهران و اصفهان توزیع می کنند که این هم  می تواند در کاهش بار ترافیکی در ساعات پرمصرف موثر باشد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: در آموزش و پرورش هم با توزیع زمان کلاس ها  از صبح تا بعدازظهر تلاش کردیم ساعات ۱۰ تا ۱۲ که با ترافیک بیشتری روبه رو هستیم  حجم کمتری از کار را متوجه این ساعت کنیم.

حاجی میرزایی در پاسخ به اینکه بسته اینترنتی ۲۰ گیگابایتی معلمان به پایان رسیده، آیا بسته جدیدی منظور می شود؟ اظهار کرد: اینترنت معلمان در شبکه شاد کلا رایگان است؛ بدون هیچ محدودیتی. تمام معلمانی که در شاد فعالیت می کنند اینترنتشان رایگان است و آن ۲۰ گیگابایت مختص اموری بود که معلمان می خواستند خارج از شبکه شاد برای آماده کردن محتوای درسی کاری انجام بدهند.

وی ادامه داد: نیازی به این بسته اینترنتی در این مرحله از کار نیست زیرا معلمان می توانند تمام خدمات و کارهایشان را از طریق شبکه شاد دنبال کنند. همه اپراتورهایی که خدمات اینترنتی را ارائه می کنند این مورد را رعایت می کنند.

وزیر آموزش و پرورش درباره استفاده از دیگر پیام رسان ها نیز گفت: برای تمام مدارس استفاده از شاد، تعیین شده و اجازه ندارند از دیگر پیام رسان های خارجی استفاده کنند. شاد امکانات و ظرفیت های خوبی دارد و تنوع خدمات آن در هیچ یک از سرویس های خدمت رسان آموزشی وجود ندارد.

حاجی میرزایی ادامه داد: آمار استفاده و پیوستن به شاد هم روز به روز در حال افزایش است و مسائل و مشکلاتش کاهش می یابد. این اپلیکیشن بیشترین کاربر و بیشترین میزان استفاده را دارد. شبکه شاد خودش را در مسیر حرکت کامل می کند. ضمن آنکه برای بخش خصوصی که مایل به ارائه خدمات آموزشی است دستورالعملی را تدوین و ابلاغ کردیم.

وی در پاسخ به اینکه اگر مدرسه ای از اپلیکیشن دیگری استفاده کند باید پاسخگوی آموزش و پرورش باشد؟ گفت: بله، قطعا؛ اگر اعلام شود حتما رسیدگی خواهد شد.

 

اخبار برگزیدهپیشنهاد ویژهخواندنیدانش و فناوری
شناسه : 145867
لینک کوتاه :