xtrim

سنگ تمام اوباما برای بایدن

به گزارش جهان صنعت نیوز:  باراک اوباما رییس‌جمهوری سابق آمریکا برای حمایت از نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور رسما وارد کارزار انتخاباتی این کشور شد و در گردهمایی انتخاباتی مشترک با جو بایدن حضور یافت. دونالد ترامپ و جو بایدن دموکرات در آستانه انتخابات آمریکا برای تغییر دادن نظر تعداد معدودی رای‌دهنده مردد همچنان در سراسر ایالات متحده کمپین برگزار می‌کنند.

باراک اوباما به همراه بایدن معاون اول دولت خود و نامزد این دوره از انتخابات به میشیگان رفت تا در حمایت از بایدن سخنرانی کند. اوباما ارزشمندترین وسیله این کمپین برای کمک به ترغیب رای‌دهندگان دموکرات است که برای شکست دادن ترامپ به شدت به آنها نیاز است.

همزمان با تکیه دموکرات‌ها به رییس‌جمهور سابق آمریکا برای جلب آرای سیاهپوستان در ایالت میشیگان در هفته پایانی کمپین انتخاباتی ۲۰۲۰، باراک اوباما، ترامپ را به عدم جدی گرفتن پاندمی کرونا و ریاست‌جمهوری متهم کرد. او در این سخنرانی از عملکرد دونالد ترامپ در مهار کرونا انتقاد کرد. اوباما با انتقاد از اظهارات ترامپ که این تعداد از مرگ‌ومیر را زیاد ندانسته بود، به تلاش ترامپ برای رشد اقتصادی و کاهش بیکاری اشاره کرد و گفت با نادیده گرفتن همه‌گیری، بیکاری کاهش نمی‌یابد.

تنها یک روز دیگر تا پایان رای‌گیری انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا باقی است. جو بایدن نامزد حزب دموکرات و دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوریخواه برنامه‌های متعددی را متناسب با استراتژی انتخاباتی خود برگزار کردند به گونه‌ای که بایدن به همراه اوباما در گردهمایی انتخاباتی میشیگان حضور یافت و پس از آن به ویسکانسین رفت و ترامپ هم چهار بار در شهرهای مختلف پنسیلوانیا به ایراد سخن پرداخت.

رفتار ترامپ نشان می‌دهد تا چه میزان گرفتن آرای پنسیلوانیا برای او اهمیت دارد در حالی که بایدن و تیم او به سمت چند ایالت دیگر رفته‌اند که در سال ۲۰۱۶ با اختلاف بسیار اندکی، میدان را به رقیب واگذار کردند هرچند تلاش آنها برای تصاحب آرای ایالت‌هایی همچون نوادا، فلوریدا و پنسیلوانیا ادامه دارد و حتی تلاش دارند آرای تگزاس را هم به سمت خود سرازیر کنند. با این حال بایدن بر این باور است که از باخت هیلاری کلینتون در ویسکانسین درس‌هایی آموخته است که یکی از آنها جدی نگرفتن این ایالت‌ها بود با این ارزیابی که آنها برنده خواهند شد.

با اینکه نظرسنجی‌ها همچنان نشان می‌دهد بایدن پیشتاز روند کلی انتخابات است اما وضعیت آرای الکترال مبهم است و نمی‌توان بایدن را پیروز قطعی انتخابات دانست. تجربه انتخابات چهار سال پیش نشان داده که براساس نظرسنجی‌ها نمی‌توان درباره شش ایالت کلیدی فلوریدا، ویسکانسین، کارولینای شمالی، آیوا، میشیگان و پنسیلوانیا اظهارنظر کرد. با این وجود بر اساس گزارش‌ها اوضاع بایدن در میشیگان و ویسکانسین بهتر است اما درباره چهار ایالت دیگر شرایط کمی متفاوت است. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند برتری او در فلوریدا بسیار شکننده است. بایدن تصور می‌کند اگر در فلوریدا پیروز شود انتخابات را برده است.

در شرایطی که تنها یک روز تا انتخابات سوم نوامبر زمان مانده است، بیش از ۹۱ میلیون آمریکایی در رای‌گیری پیش از موعد شرکت کردند که حدود ۶۵ درصد از مجموع مشارکت در سال ۲۰۱۶ است. نگرانی از ابتلا به کرونا میزان رای‌گیری پستی و رای حضوری پیش از موعد را افزایش داده است.

دونالد ترامپ در آخرین روزهای باقی‌مانده از کارزار انتخاباتی خود از مقام‌های دولتی و کارشناسان پزشکی که برای مقابله با پاندمی کرونا تلاش می‌کنند که دوباره در سراسر این کشور اوج گرفته است، انتقاد کرد. بر اساس نتایج نظرسنجی‌ها، ترامپ از جو بایدن در سطح ملی عقب است اما یک رقابت‌ نزدیک‌تر در اکثر ایالت‌های رقابتی که سرنوشت این انتخابات را تعیین خواهند کرد، در جریان است. رای‌دهندگان، مساله ویروس کرونا را بزرگ‌ترین دغدغه خودشان می‌دانند.

ترامپ با تاکید مداوم و بی‌اساس بر این مساله که رای‌گیری پستی مستعد تقلب است، به تازگی استدلال می‌کند که تنها نتایجی که در شب انتخابات به دست آمده است، باید شمارش شوند. کمپین او هم به دنبال محدود کردن رای‌گیری غیابی است.

اوباما: ترامپ ریاست‌جمهوری را جدی نگرفت

اوباما ضمن درخواست از دموکرات‌ها برای مشارکت در انتخابات گفت: سه روز تا مهم‌ترین انتخابات دوران زندگی ما باقی مانده است. خاطرات تلخ پیروزی ترامپ در میشیگان و منطقه غرب میانه آمریکا همچنان در ذهن بسیاری از دموکرات‌ها باقی‌مانده است.

اوباما تمرکز دونالد ترامپ رییس‌جمهور آمریکا بر تعداد جمعیت حاضر در کمپین‌هایش را به تمسخر گرفت و گفت: آیا کسی در جشن تولد ترامپ در کودکی شرکت نکرده است؟ آمریکا در یک پاندمی قرار دارد. آیا قرار نیست نگران این موضوع باشید!

اوباما در واکنش به اظهارات ترامپ که مدعی شده بود پزشکان برای دریافت پول بیشتر، آمار کرونا را زیاد می‌کنند، اضافه کرد: او پزشکان را به سود بردن از این بیماری همه‌گیر متهم می‌کند، گفت که پزشکان بیش از حد این بیماری، بیماران را می‌کشند زیرا از این طریق کسب درآمد خواهند کرد. اوباما تاکید کرد: او نمی‌تواند درک کند، او نمی‌فهمد که کسی برای نجات دیگران جان خود را بدون تلاش برای دریافت یک دلار هم به خطر نمی‌اندازد.

کمپین بایدن اعلام کرده که اوباما را روز دوشنبه به فلوریدا و جورجیا می‌فرستد. اوباما گفت: جو بایدن برادر من است. من جو بایدن را بسیار دوست دارم و او رییس‌جمهور فوق‌العاده‌ای خواهد شد.

بایدن در گردهمایی میشیگان گفت: اهمیتی نمی‌دهم که چقدر دونالد ترامپ تقلا می‌کند. او نمی‌تواند هیچ کاری برای متوقف کردن مردم این کشور از رای دادن در تعداد بالا انجام دهد و این دموکراسی را بگیرد. آمریکا از هرج و مرج دولت ترامپ خسته است.

اگر پنسیلوانیا را ببریم، دیگر تمام است

دونالد ترامپ هم به ایالت پنسیلوانیا رفته بود. میشیگان و پنسیلوانیا، ایالت‌هایی هستند که می‌توانند نقشی کلیدی در انتخابات روز سه‌شنبه ایفا کنند. رییس‌جمهوری آمریکا در جمع هوادارانش گفت: اگر ما رای پنسیلوانیا را به دست آوریم، کار تمام است.

ترامپ همچنین گفت که آمریکا در روز انتخابات شاهد «موج بزرگ قرمز» پیروزی جمهوریخواهان خواهد بود. ترامپ در سال ۲۰۱۶ با اختلاف کم در هر دو ایالت پنسیلوانیا و میشیگان به پیروزی رسید. اظهارات ترامپ در حالی مطرح می‌شود که مقام‌های چندین ایالت از جمله پنسیلوانیا و ویسکانسین گفته‌اند شمارش تمام آرای پستی ممکن است چندین روز زمان ببرد و اگر نتایج نهایی در گرو نتیجه این ایالت‌ها باشد، این احتمالا به چند روز بلاتکلیفی منجر می‌شود.

تازه‌ترین نظرسنجی در ایالت آیوا هم نشان می‌دهد ترامپ در آستانه انتخابات فردا در آنجا پیشتاز است. این نظرسنجی روز شنبه نشان داد که اکنون ترامپ با هفت درصد از بایدن جلوتر است و نتایج ۴۸ به ۴۱ درصد شده است. این نتایج بر پایه نظرسنجی از ۸۱۴ رای‌دهنده در آیوا به دست آمده و نشان می‌دهد که بایدن حمایت رای‌دهنده‌های مستقل در این ایالت غرب‌ میانه را از دست داده است.

تجمع‌های انتخاباتی ترامپ با رقص کرونا

دونالد ترامپ در تجمع نیوتاون پنسیلوانیا رقیب دموکراتش را بابت انتقاد از وضعیت مبارزه با کووید۱۹ که جان حدود ۲۳۰ هزار تن را در سراسر ایالات متحده گرفته است، مورد تمسخر قرار داد.

او خطاب به جمعیتی که تعدادی از آنها ماسک به صورت نداشتند، گفت: حرف‌های دیروز بایدن را شنیدم. همه آنچه او در موردش حرف می‌زند، کووید و کووید است. او حرف دیگری برای گفتن ندارد. کووید، کووید. ایالات متحده تنها چند هفته با توزیع عمده یک واکسن امن علیه کووید۱۹ فاصله دارد.

اظهارات رییس‌جمهوری آمریکا در شرایطی مطرح می‌شود که کرونا روزانه جان ۱۰۰۰ نفر را در ایالات متحده می‌گیرد و ظرفیت بیمارستان‌ها تکمیل شده است. ترامپ جزئیات دیگری در تکمیل ادعاهایش درباره توزیع قریب‌الوقوع یک واکسن ارائه نکرد.

برخلاف جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات پیش‌روی آمریکا که با آغاز همه‌گیری ویروس کرونا در کشورش از برگزاری گردهمایی‌های بزرگ تبلیغاتی خودداری کرد و به رویدادهای آنلاین و برگزاری تجمعاتی با حضور شرکت‌کنندگان درون خودرو روی آورد، رقیب جمهوریخواه او دونالد ترامپ از ماه فوریه تا‌کنون بیش از ۵۰ گردهمایی بزرگ برگزار کرده است.

در حالی که دونالد ترامپ این گردهمایی‌های بزرگ و هزاران نفری را سرگرم‌کننده، عالی و بزرگ‌ترین نمایش روی زمین توصیف کرده، مطالعات دانشگاهی پرده از حقیقتی دیگر برمی‌دارد.

تحقیقاتی که به تازگی توسط پژوهشگران دانشگاه استنفورد انجام شد، نشان داد در مناطقی که گردهمایی‌های بزرگ ترامپ برگزار شده، شمار مبتلایان به کرونا دست‌کم ۳۰ هزار مورد و شمار قربانیان کرونا نیز دست‌کم ۷۰۰ مورد بیشتر از حد نرمالِ قابل انتظار بوده است.

رکورد ابتلای ۱۰۰ هزار نفری

بحران کرونا از جمله مسائل محوری انتخابات به شمار رفته و می‌تواند سرنوشت‌ساز باشد. در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری در آمریکا، شمار موارد جدید ابتلا به کرونا رکورد جدیدی بر جای نهاده است؛ حدود ۱۰۰ هزار نفر در یک روز.

بر اساس آمار دانشگاه جانز‌هاپکینز درباره شمار قربانیان و موارد جدید ابتلا به کرونا، برای نخستین‌بار از زمان شیوع کرونا در آمریکا حدود ۱۰۰ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است. تا‌کنون بیش از ۲۳۰ هزار نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند. شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور حدود ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر اعلام شده است. بیشترین میزان ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا متعلق به ایالت تگزاس است. وضعیت در ایالت‌های فلوریدا و کالیفرنیا نیز بسیار وخیم گزارش شده است.

خبرگزاری‌ها علت سبقت گرفتن جو بایدن در نظرسنجی‌های ناظر بر انتخابات روز سوم نوامبر این کشور از رقیب انتخاباتی خود را در عملکرد دونالد ترامپ در مقابله با شیوع کرونا اعلام کرده است. ترامپ اما مدعی شده سیاستی که دولت او در مقابله با کرونا در پیش گرفته، سیاستی موفق بوده و مانع از مرگ میلیون‌ها شهروند آمریکا شده است.

بایدن: وقت بازگشت ترامپ به خانه است

جو بایدن هم در آخرین استدلال‌هایش، ترامپ را به قلدری متهم کرد و فقدان استراتژی او برای مقابله با این پاندمی را به باد انتقاد گرفت. او همچنین از تلاش‌های ترامپ برای لغو قانون بهداشت و درمان اوباماکر و بی‌اعتنایی به علوم درباره تغییرات اقلیمی تاخت. بایدن در تجمع شنبه گفت: وقت آن است که دونالد ترامپ ساک‌ها را ببندد و راهی خانه شود. ما از این هرج‌ومرج، توئیت‌ها، عصبانیت‌ها، ناکامی‌ها و سلب مسوولیت‌ها خسته شده‌ایم.

تجمع‌های انتخاباتی بایدن به نسبت ترامپ، کوچک‌تر برگزار شد. ترامپ شنبه گذشته در چهار رویداد انتخاباتی در پنسیلوانیا شرکت کرد و ناظران می‌گویند اگر او در پنسیلوانیا شکست بخورد، احتمالا شانس کمی برای پیروزی دوباره خواهد داشت.

ترامپ در حالی در تجمع شهر نیوتاون حاضر شد که هوادارانش فریاد می‌زدند «چهار سال بیشتر». او گفت که پنسیلوانیا، زادگاه جنبش استقلال آمریکا در قرن ۱۸، ایالتی است که «سه روز از حالا رویای آمریکایی را نجات خواهد داد.»

وی همچنین درباره ابتلای خود و همسرش ملانیا به ویروس کرونا شوخی کرد و گفت: دست‌کم این شایعات که ما با هم زندگی نمی‌کنیم غلط از آب درآمد. ترامپ در فرصت باقی مانده در ۱۰ تجمع دیگر شرکت کند. او دیروز به میشیگان، آیوا، کارولینای شمالی، جورجیا و فلوریدا سفر کرد و شب انتخابات هم در تجمع‌هایی در کارولینای شمالی، پنسیلوانیا، ویسکانسین و میشیگان حضور خواهد یافت.

همزمان گزارش می‌شود که پلیس در شهری کوچک در کارولینای شمالی علیه کسانی که علیه نژادپرستی تظاهرات می‌کردند از گاز اشک‌آور استفاده کرده است. نیوز‌اند‌آبزرور گزارش می‌دهد که دست‌کم ۱۲ نفر در شهر گراهام بازداشت شده‌اند که شامل یک خبرنگار می‌شود.

پلیس راهپیمایانی که شمار آنان حدود ۲۰۰ تن بود را از یک کلیسا به سوی میدان «کورت» همراهی می‌کرد. در این میدان تجمعی برای تشویق مردم به رای دادن برگزار شده بود اما در یک مقطع پلیس شروع به پاکسازی مسیر کرد و همان زمان بود که از اسپری فلفل استفاده شد. بنا بر گزارش‌ها، شرکت‌کنندگان در تظاهرات گفتند پلیس بدون دلیلی روشن اقدام به این کار کرد و چندین کودک هم تحت تاثیر گاز اشک‌آور قرار گرفتند.

افزایش هراس‌ها از آشوب‌های پساانتخاباتی

کارشناسان جریان‌های راست ‌افراطی هشدار داده‌اند که ایالات متحده پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ می‌تواند سریعا شاهد رشد افراط‌گرایی راست‌گرایانه و تروریسم داخلی باشد.

دونالد ترامپ در مواردی از تعهد به انتقال صلح‌آمیز قدرت در صورت شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری ۳ نوامبر به جو بایدن، رقیب دموکرات، خودداری کرده است. این کارشناسان ابراز نگرانی می‌کنند که امتناع رییس‌جمهور از پذیرش نتیجه انتخابات در صورت اختلاف اندک در آرای دو رقیب باعث تشویق بیشتر افراط‌گرایان راست‌گرا خواهد شد.

در شرایطی که انتظار می‌رود انتخابات ریاست‌جمهوری امسال با خشونت‌هایی همراه باشد،‌ شهرهای لس‌آنجلس، شیکاگو و نیویورک و دیگر شهرهای آمریکا، مرخصی‌های نیروهای پلیس را لغو کرده‌اند و فرمانداران بسیاری از ایالات از جمله کالیفرنیا نیز نیروهای گارد ملی را برای بروز موارد احتمالی خشونت به حالت آماده‌باش درآورده‌اند.

از طرف دیگر، پنتاگون درصدد است در صورتی که معترضان در شرایط باخت ترامپ، تجمع برگزار کنند، نظامیان آمریکایی را به خیابان‌های «واشنگتن دی‌سی» اعزام کند. گروه‌های شبه‌نظامی مسلح تهدید کرده‌اند که در انتخابات اخلال ایجاد کنند.

طبق گزارش دیلی‌میل، طبق برآوردها بعید است که سه‌شنبه شب نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا اعلام شود مگرآنکه یکی از نامزدها با اختلاف پیروز شود. ماه‌هاست که ترامپ انتخابات ریاست‌جمهوری آتی آمریکا را زیرسوال برده و از احتمال تقلب در انتخابات ریاست‌جمهوری به نفع بایدن خبر داده است. رییس‌جمهور آمریکا هفته گذشته با انتقاد از فرآیند رای‌گیری از طریق صندوق‌های پستی گفت:‌ «هزاران رای جعلی وجود دارد که علیه ماست. اگر لازم باشد، این قضیه را به دیوان عالی می‌کشانیم.»

بر اساس گزارش دیلی‌میل، در صورتی که دیوان عالی مسوولیت تصمیم‌گیری درباره نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را برعهده گیرد، احتمالا به نفع ترامپ تمام خواهد شد زیرا وی اخیرا «امی برت» گزینه مورد نظر خود را به عنوان قاضی دیوان عالی برگزیده است.

درگیری حامیان و مخالفان ترامپ در بورلی هیلز

پلیس آمریکا از درگیری بین هواداران ترامپ و مخالفانش در بورلی هیلز خبر داد. «گردهمایی آزادی آمریکا» در حمایت از رییس‌جمهور این کشور در پارک بورلی گاردنز در ایالت کالیفرنیا از سوی مخالفان آنها از جمله فعالان «جان سیاهپوستان مهم است» مختل شد.

در پی درگیری میان حامیان ترامپ و مخالفان آنها، اداره پلیس شهر بورلی هیلز هرگونه تجمع را غیرقانونی اعلام کرد. به گفته پلیس این شهر، حدود ۴۰ معترض در پارک راکسبری جمع شدند و سپس به سمت محل تجمع حامیان ترامپ در پارک بورلی گاردنز حرکت کردند. به گفته یک پلیس، چند نفر از اعضای این گروه به یکی از حامیان ترامپ به طور خشونتباری حمله کردند که وی از ناحیه صورت مجروح شد. پس از آن هرگونه تجمع غیرقانونی اعلام شد. پلیس ضد شورش را نشان می‌دهد که در مقابل معترضانی که به تجمع حامیان ترامپ نزدیک می‌شدند، ایستاده بودند و حامیان ترامپ نیز در طرف دیگر در حالی که پرچم آمریکا در دست داشتند، فریاد «آمریکا» سر داده بودند.

رکورد کمک‌های مالی به نامزدهای انتخاباتی

راه ورود به کاخ‌سفید برای نامزدهای انتخاباتی ناهموار و پرهزینه است. امسال طرفداران احزاب آمریکایی برای پیروزی نامزدهای محبوب خود حسابی مایه گذاشته‌اند. با گذشت ۱۲۵ سال هنوز این سخن طنزآمیز و در عین حال جدی در رابطه با سیاست در ایالات متحده معتبر است.

پیش‌تر گفته می‌شد که در انتخابات آمریکا نامزدی پیروز خواهد شد که بیشترین مبلغ را برای تبلیغات هزینه می‌کند، اما در سال ۲۰۱۶ چنین نبود. براساس آماری که بلایکر عرضه کرده، هیلاری کلینتون ۵۸۶ میلیون دلار و ترامپ ۳۵۱ میلیون دلار کمک مالی برای مبارزه انتخاباتی جمع‌آوری کرده بودند.

امسال تا روز ۲۹ اکتبر (هشتم آبان) بایدن ۹۵۲ میلیون دلار و ترامپ ۶۰۱ میلیون دلار کمک مالی انتخاباتی کسب کرده‌اند. بر اساس اطلاعات کمیسیون انتخابات فدرال ایالات متحده (FEC)، تمامی نامزدهای انتخاباتی برای انتخابات امسال مبلغ سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار جمع‌آوری کرده‌اند که رکورد تازه‌ای به ‌شمار می‌رود. به گفته این کمیسیون که بودجه تبلیغات انتخاباتی را تنظیم می‌کند، تاکنون سه میلیارد و ۵۰۰ دلار این مبلغ هزینه شده است.

البته این مقادیر تنها برای کمک به دو نامزد نهایی جمهوریخواه و دموکرات نبوده ، بلکه برای رقابت‌های درون‌حزبی و همچنین طرفداران احزاب دیگر پرداخت شده است. در آمریکا احزاب کوچک مانند لیبرتین و سبزها هم وجود دارند که در مبارزات انتخاباتی شرکت می‌کنند اما سهم ناچیزی از آرا را به ‌دست می‌آورند.

این احزاب گاهی اوقات به نامزدهای دیگر هم کمک می‌کنند. امسال بسیاری از مخالفان ترامپ از حزب سبزها خواستند هووی‌هاوکینز، نامزد حزب را از شرکت در رقابت‌ انتخاباتی منصرف کنند، زیرا نگرانند که از این طریق آرای بخشی از نیروهای دموکرات طرفدار محیط‌زیست به‌هدر برود و به تقویت ترامپ بینجامد. اما سبزها موافقت نکردند.

ماتیاس براشلر و مونیکا فیشر برای تهیه این مجموعه از عکس‌ها دست به سفری ۱۵ هزار مایلی (بیش از ۲۴ هزار کیلومتر) در آمریکا زدند و کاروان خود را بدل به یک استودیو عکاسی کردند. این مجموعه دارای ۸۲ پرتره است که افراد با سنین، تعلقات نژادی و جنسیت‌های متفاوت را در بر می‌گیرد. در پشت سر همه این افراد پرده‌ای سفید قرار دارد.

ترغیب مردم به کمک مالی از نامزدها

یکی از فعالیت‌های مهم نامزدها ترغیب مردم به پرداخت کمک‌های مالی برای رقابت انتخاباتی است. امسال نامزدهای حزب دموکرات مانند برنی سندرز، الیزابت وارن و نامزد فعلی برای پست معاونت رییس‌جمهور، کامالا هریس، مدتی در رقابت‌های درون‌حزبی فعالیت کردند. آنها هم در این دوران از طرفداران خود کمک مالی دریافت می‌کردند.

بیشترین مبلغی که یک شخص یا سازمان می‌تواند به طور مستقیم به یک نامزد ریاست‌جمهوری بدهد دو هزار و ۸۰۰ دلار است. نامزدها مجاز به پذیرش پول از منابع خارجی نیستند. به گفته سخنگوی کمیسیون انتخابات فدرال ایالات متحد، امسال در مرحله رقابت انتخاباتی کمک‌های کوچک زیر ۲۰۰ دلار از جانب شهروندان خارق‌العاده بوده است.

با احتساب اینکه شمار زیادی از شهروندان آمریکایی به دلیل بحران ناشی از پاندمی کرونا شغل خود را از دست داده‌اند و با مشکلات مالی مواجه هستند، افزایش کمک‌های نقدی به نامزدهای انتخاباتی اهمیت بیشتری می‌یابد.

در ایالات متحده هیچ قانونی برای محدودکردن دوران رقابت انتخاباتی وجود ندارد، به همین دلیل رقابت‌ها حتی از دو سال قبل آغاز می‌شوند. به همین دلیل هزینه رقابت‌ها بالاست. در این مدت همه نامزدها سفرهای تبلیغاتی انجام می‌دهند و از راه‌های گوناگون تبلیغ می‌کنند. امسال البته به دلیل محدودیت‌های کرونایی بسیاری از سفرها لغو شد، اما هزینه تبلیغات دیگر افزایش یافت.

در روزهای باقی مانده به انتخابات (سوم نوامبر) جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها از نظر کمک‌های مالی دریافتی به رقیب خود دونالد می‌چربد. باید دید که آیا این برتری در زمینه تعداد آرا هم صدق می‌کند یا مثل چهار سال پیش نقش تعیین‌کننده‌ای در گزینش نامزد پیروز ندارد.

 

اخبار برگزیدهپیشنهاد ویژه
شناسه : 149340
لینک کوتاه :