xtrim

تعداد واحدهای تحت تملک شبکه بانکی بسیار بالا است

به گزارش جهان صنعت نیوز: بابک دین پرست در حاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اظهار داشت: کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌ها وظیفه رسیدگی و پیگیری مشکلات تولید را بر عهده دارند و اگر مشکلات واحدی در سطح استان‌ها مرتفع نشود، موضوع در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور با حضور نمایندگان دستگاه‌های ملی و استانی بررسی می‌شود.

وی در خصوص اهداف و برنامه‌های امسال، تصریح کرد: سه هدفگذاری مهم را برای امسال در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تعیین و ابلاغ کرده‌ایم که تعیین تکلیف واحدهای تحت تملک شبکه بانکی، احیا و راه اندازی واحدهای راکد درون شهرک‌ها و نواحی صنعتی و تعیین تکلیف معادن حبس شده این سه هدف بوده است.

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور اضافه کرد: هدفگذاری کردیم که از حدود ۹ هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی راکد درون شهرک‌ها و نواحی صنعتی امسال ۲ هزار واحد را احیا و به چرخه تولید بازگردانیم که سهمیه هر استان ابلاغ شده است.

دین پرست در خصوص واحدهای تحت تملک شبکه بانکی نیز گفت: بر اساس آمار وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی یک هزار و ۷۱۸ واحد تحت تملک بانک‌ها می‌باشد که بر اساس تازه‌ترین آمار ارائه شده از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی این رقم در حوزه صنعت و کشاورزی به ۲ هزار و ۳۰۰ واحد رسیده است که این واحدها را ۱۸ بانک تملک کرده‌اند.

opal

وی اضافه کرد: علیرغم دستورات مؤکد رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور و پیگیری‌های دستگاه قضا متأسفانه تعداد واحدهای تحت تملک شبکه بانکی بسیار بالا است که این موضوع را تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهیم کرد.

مسئولینی که مصوبات ستاد تسهیل را اجرا نکنند به دستگاه قضا معرفی می‌شوند

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور بیان کرد: در این جلسه مقرر شد وزارت امور اقتصادی و دارایی آمار واحدهای تحت تملک شبکه بانکی را تکمیل و نهایی کند و بانک مرکزی نیز آمار مربوط به تعداد واحدهای تحت تکلف سایر بانک‌ها را ارائه دهد.

دین پرست تصریح کرد: تصمیم گرفتیم که ۱۰ آذرماه مصوبات مورد نظر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید توسط دستگاه‌های ذیربط در راستای اجرای دستورات رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور اجرایی نشود، همه مسئولین مربوطه را به دستگاه قضائی معرفی خواهیم کرد.

وی در خصوص معادن راکد نیز بیان کرد: از حدود ۱۲ هزار و ۸۸ معدن در کشور حدود ۴ هزار و ۱۸۱ مورد (۳۴ درصد) راکد است که بر اساس هدفگذاری امسال مقرر شد که امسال یک هزار و ۲۰ معدن را طبق دستور رئیس جمهور به چرخه تولید بازگردانده شود.

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: با احیا و فعالسازی معادن و بازگشت آنها به چرخه تولید در حدود ۸۸۸ هزار شغل جدید ایجاد می‌شود که ۱۱۱ هزار مورد آن به صورت اشتغال مستقیم خواهد بود.

تصمیمات ستاد تسهیل برای رفع مشکلات گروه صنعتی بوذرجمهور

دین پرست در مورد پرونده گروه صنعتی بوذرجمهور نیز ادامه داد: وزیر کشور نیز برای پیگیری مشکلات این گروه صنعتی تأکید داشته‌اند و این پرونده در جلسه امروز ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی شد.

وی با بیان اینکه سه تصمیم مشخص برای پیگیری این پرونده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گرفته شد، افزود: مقرر شد که پرونده این شرکت در سازمان بازرسی کل کشور مورد بررسی قرار بگیرد.

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور اضافه کرد: همچنین مقرر شد سازمان امور مالیاتی حداکثر ظرف مدت یکماه به پرونده مالیاتی این شرکت بصورت کامل رسیدگی کند.

دین پرست ایجاد پنجره واحد برای رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی را ضروری دانست و گفت: راه اندازی مراکز رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه گذاری در همین راستا بوده است که این مراکز با همکاری و تعامل وزارت صمت و کشور در دو هفته گذشته در هر ۳۱ استان کشور راه اندازی شد.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانصنعت و معدن
شناسه : 153481
لینک کوتاه :