xtrim

رفتار عجیب تلویزیون با دختر ورزشکار ایرانی +عکس

به گزارش جهان صنعت نیوز:  این اتفاق در شرایطی رخ داد که علاوه بر این جودوکار، آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو و حسن مهری، رئیس کمیته همگانی این فدراسیون هم جزء مدعوین برنامه صبح و نشاط بودند اما آنها به نشانه اعتراض با رفتاری که با عضو تیم ملی جودوی زنان شد، در این برنامه شرکت نکردند. آرش میراسماعیلی درباره اتفاقی که برای مریم بربط در صداوسیما افتاده، می‌گوید: «مسئولان برنامه هیچ دلیل قانع‌کننده‌ای درباره حضور پیدانکردن خانم بربط در این برنامه نداشتند.

این بانوی جودوکار با هماهنگی تهیه‌کننده برنامه، آن‌هم در این شرایط کرونا، از همدان به تهران آمد و در هتل مستقر شد تا به برنامه آنها بیاید. او درست در زمانی که از قبل مشخص کرده بودند، در محل سازمان صداوسیما حضور پیدا کرد، ولی اجازه عبور از واحد نگهبانی را پیدا نکرد. وقتی از تهیه‌کننده برنامه در این خصوص سؤال کردیم، هیچ دلیل قانع‌کننده‌ای نداشت. آنها گفتند که خود من تنها در برنامه شرکت کنم اما قبول نکردم. متأسفانه برخورد شایسته‌ای با این خانم صورت نگرفت. من اعتراض خود را با ارسال نامه‌ای رسمی به اطلاع رئیس سازمان صداوسیما خواهم رساند».

‌ خبر ممانعت از ورود مریم بربط به برنامه صبح و نشاط روز گذشته در حالی رسانه‌ای شد که بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های مجازی داشت. کاربران این شبکه‌ها بار دیگر از رفتار تبعیض‌آمیز صداوسیما در قبال ورزشکاران زن به‌شدت انتقاد و شبکه ملی را شبکه «میلی» خطاب کردند. اظهارنظرهای تند مخاطبان ایرانی به‌قدری در یک فاصله زمانی کوتاه عملکرد مسئولان سازمان صداوسیما را در این خصوص زیر سؤال برد که تنها ساعتی بعد از مصاحبه اعتراض‌آمیز رئیس فدراسیون جودو، تلویزیونی‌ها مجبور شدند به این قضیه واکنش نشان دهند.

سایت فدراسیون جودو در‌این‌باره خبری را منتشر کرد که حاکی از دلجویی مدیر گروه ورزش شبکه سه سیما از آرش میراسماعیلی بود. در این خبر آمده: «میثم فضلعلی، مدیر گروه ورزش شبکه سه سیما، طی تماسی تلفنی با آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو، ضمن عذرخواهی به خاطر اتفاق پیش‌آمده، راه‌ندادن مریم بربط، تنها بانوی فینالیست ایران در رقابت‌های قهرمانان جوانان آسیا را اشتباهی سهوی خواند و اعلام کرد که با مقصران این امر برخورد خواهد کرد. فضلعلی به صورت رسمی از مریم بربط دعوت کرد تا در برنامه بعدی صبح و نشاط که جمعه پیش‌رو است، حضور داشته باشد».

این برای اولین‌بار نیست که سازمان صداوسیما در مواجهه با چهره‌های ورزشی زن با حرکات نسنجیده باعث می‌شود تا فضای این عرصه جنجالی شود، آن‌هم در روزهایی که عموم جامعه نگاه چندان مثبتی به رسانه ملی ندارند. پیش از این نیز اتفاق مشابهی در مورد خواهران منصوریان، قهرمانان ووشوی جهانی رخ داد که مدیر بخش را وادار به عذرخواهی کرد. شهربانو و سهیلا منصوریان دو سال پیش برای مصاحبه در یکی از برنامه‌‌های رادیو ورزش به ساختمان رادیو رفتند اما پس از حضور در سالن انتظار، با دستور حراست سازمان صداوسیما از این ساختمان بیرون شدند.خواهران منصوریان آن زمان مدعی شدند که حراست با ادعای پوشش نامناسب آنها را از ساختمان رادیو خارج کرده و اجازه ورود به برنامه را به آنها نداده است. شهربانو منصوریان در‌این‌باره گفت: «لباس‌‌های ما مشکلی نداشت و با بی‌‌احترامی مسئولان حراست از ساختمان اخراج شدیم. به دلیل اینکه در برنامه رادیو ورزش با لباس ورزشی رفته بودیم ما را اخراج کردند».

اینکه ورزشکاران زن با لباس ورزشی در برنامه‌ها حاضر می‌شوند اصلا موضوع سخت و حساسی نیست و همواره عرف بوده که ورزشکاران با این نوع پوشش در مجامع مختلف از‌جمله تلویزیون شرکت می‌کنند. نکته درخور توجه در مورد خواهران منصوریان اینجا بود که آنها نه برای یک برنامه تلویزیونی بلکه برای یک برنامه رادیویی که پوشش تصویری ندارد، با این چالش روبه‌رو شدند.

سیدغلامرضا میرحسینی، مدیر رادیو ورزش، اما در واکنش به گلایه‌های شهربانو موضوع نامناسب‌بودن حجاب این خواهران را رد کرد و گفت: «مورد به‌وجود‌آمده به‌هیچ‌وجه ربطی به حجاب خانم منصوریان نداشته، بلکه به دلیل ناهماهنگی‌ای است که میان عوامل دست‌اندرکار به وجود آمده و از این بابت عذرخواهی می‌کنیم. صداوسیما حامی ورزشکاران ملی به‌ویژه بانوان قهرمان کشور بوده و هست. گله خانم منصوریان را بر روی چشم می‌گذاریم و امیدواریم قهرمان کشورمان همواره حمایت‌های بی‌دریغ سازمان صداوسیما را به خاطر داشته باشند و این اتفاق را از ذهن پاک کنند». این روزنامه روز گذشته در تماس تلفنی با مریم بربط قصد داشت بیشتر از حاشیه‌هایی که در برنامه صبح و نشاط برای او به وجود آمد، مطلع شود اما متأسفانه او حاضر به گفت‌وگو نشد. بربط  گفت: «من اجازه مصاحبه با رسانه‌ها را ندارم».

مریم بربط در چند سال اخیر با کسب مدال‌های متعدد در رقابت‌های آسیایی، پرافتخارترین بانوی جودوکار کشور بوده است. او سال گذشته در رقابت‌های جوانان آسیا صاحب مدال نقره شد؛ مدال ارزشمندی که تاکنون هیچ‌یک از بانوان جودوکار ایرانی موفق به کسب آن نشده‌اند. دو مدال برنز جوانان و نوجوانان آسیا از دیگر افتخاراتی است که جودوکار وزن ۷۰ کیلوگرم کشورمان در کارنامه دارد.

او پیش‌تر در گفت‌وگویی که  داشت، گفت: «جودوی بانوان همیشه در انزوا بوده و هیچ‌وقت اهمیتی به آن داده نشده است. ما را فقط سالی یک بار به مسابقات آسیایی اعزام می‌کنند که انگار آن‌هم از سر اجبار است. اصلا هیچ مسابقه تدارکاتی‌ای قبل از مسابقات آسیایی نداریم. یک ماه قبل از هر مسابقه، اردو تشکیل می‌شود و بعد از آن هم تمام. دلیل اینکه من توانستم نسبت به بقیه مدال‌های بیشتری بگیرم، برای این است که خودم در خانه زیر نظر پدرم خیلی تمرین می‌کنم. پدر من مربی کشتی است و از آنجا که تمرینات این دو رشته به هم نزدیک هستند، سعی می‌کنم تمرینات را به‌طور مستمر انجام دهم تا از فضای مسابقه دور نباشم. با این شرایط دیگر انگیزه‌ای برایم نمانده است. آن‌قدر دلسرد شدم که شاید دیگر ورزش نکنم».

اخبار برگزیدهخواندنیورزشی
شناسه : 156023
لینک کوتاه :