xtrim

رسیدگی الکترونیکی به استعلامات در سامانه جامع تجارت

به گزارش جهان صنعت نیوز: سید علی رهبری در برنامه تهران ۲۰ شبکه پنج، پیشرفت ۷۰ درصدی سامانه جامع تجارت ایران را قابل قبول توصیف کرد و افزود: سامانه جامع تجارت مسائل چند بعدی، بین دستگاهی و پیچیده‌ای را حل می‌کند و راهکارهای ارائه شده نیز باید بتوانند ابعاد مختلف را پوشش دهند و پاسخگویی لازم را برای ذینفعان داشته باشند.

وی با بیان اینکه این گونه راهکارها در کشورهای پیشرفته طی چند دوره به نتیجه می رسند، تصریح کرد: آنچه که کشورها در این موضوع باید لحاظ نمایند، این است که تلاش‌های چندساله زیرساخت نهایی را پوشش دهد.

سامانه‌های دیگر دستگاه‌ها با سامانه جامع تجارت به صورت هماهنگ عمل می‌کنند

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ایران در ادامه بیان کرد: سامانه‌های متعلق به دیگر دستگاه‌ها با سامانه جامع تجارت به صورت هماهنگ عمل خواهند کرد و فعالان اقتصادی از طریق این سامانه با دولت مرتبط می‌شوند و دولت نیز با حفظ استقلال و مالکیت داده‌های خود، از طریق این سامانه به فعالان اقتصادی خدمات می‌دهد.

رهبری با بیان اینکه تمام دستگاه‌های کلان مرتبط با فعالیت‌های اقتصادی با سامانه جامعه تجارت دخیل هستند، گفت: موضوعات مرتبط با تجارت داخلی و خارجی از جمله کارت بازرگانی، ثبت سفارش‌ها و مجوز ورود، تأمین ارز، حمل و نقل بین‌الملل، تخلیه و انبارش کالا و تشریفات گمرکی، حمل و نقل داخلی و فروش کالا در این سامانه به انجام می‌رسد.

رسیدگی به استعلامات و فرآیندها به صورت الکترونیکی در سامانه جامع تجارت

وی در خصوص صدور کارت بازرگانی از طریق این سامانه گفت: با ارائه درخواست در این سامانه، تمامی استعلام‌های لازم برای صدور کارت (۱۳ استعلام برای فرد حقیقی و ۱۷ استعلام برای فرد حقوقی) به صورت الکترونیکی رسیدگی و پاسخ داده می‌شود.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ایران اضافه کرد: شرایط صدور به صورت الکترونیکی و بدون دخالت انسانی و رویه‌های کاغذی بررسی می‌شود.

رهبری با بیان اینکه با استفاده از این سامانه تخلفات احتمالی کاهش می‌یابد، بیان کرد: پیگیری و جلوگیری از تخلفات نیز با توان نظارتی و کنترلی کشور تناسب می‌یابد.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی تصریح کرد: حرکت به سمت فناوری اطلاعات رویه کشورهای پیشرفته برای حذف مفاسد از رویه‌های اجرایی می‌باشد که ما داریم به همین سمت حرکت می‌کنیم.

 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانپیشنهاد ویژه
شناسه : 157119
لینک کوتاه :