وزیر نیرو: سند تفاهمنامه همکاریهای ایران و عراق امضا شد
به گزارش جهان صنعت نیوز: ” رضا اردکانیان” روز چهارشنبه در مراسم اختتامیه چهارمین اجلاس همکاری های اقتصادی ایران و عراق در محل وزارت نیرو افزود: این سند به مسایل مختلف مورد علاقه دو کشور پرداخته است.
وی اضافه کرد: اجلاس در مدت دو روز برپایی، بحث های بسیار سودمندی را برای دو طرف بدنبال داشت و پیش بینی می شود منافع دو کشور را تامین خواهد کرد.
وزیر نیرو گفت: کمیته های فنی در بخش های مختلف تجارت تشکیل و درباره خدمات فنی و مهندسی و سایر موضوع های مورد علاقه بحث کردند.
وی پیرامون مشکل اطلاع رسانی به هنگام در باره مقررات جدیدی که برای صادرات محصولات تدوین و اینکار را با مشکل روبرو ساخته، توضیح داد: ایران و عراق برای اختصاص وقت یک ماهه جلوتر برای آگاهی رسانی در باره این نوع مقررات توافق کردند.
اردکانیان گفت: کمیته بازرگانی به عنوان زیر شاخه این اجلاس بزودی تشکیل جلسه خواهد داد و نیز کمیته های صنعت و امورمالی هم برای پیگیری مسایل مورد علاقه تشکیل خواهد شد.
وزیر نیرو پیرامون تشکیل جلسه در باره موضوع های آبی مورد علاقه دو کشور هم توضیح داد: قرار است به زودی با حضور وزیر منابع آبی عراق در تهران این موضوع پیگیری شود.
وی اضافه کرد: همچنین در این اجلاسیه پیشنهاد تسکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک بین دو کشور مطرح و مورد حمایت قرار گرفت و امید است مسیر خود را ادامه دهد.
اردکانیان گفت: علاوه براین ایجاد کریدور حمل و نقل دریایی و افزایش تعدادعبور هواپیماهای عراقی از آسمان ایران توافق های خوبی برای بررسی درخواست ها انجام شد.
وزیر نیرو از توافق های خوب در بخش فناوری ارتباطات و اطلاعات و همکاری های علمی خبر داد و خاطرنشان ساخت: توافق شد شاخه ای از دانشگاه علوم پزشکی ایران در عراق تاسیس شود.
وی با بیان اینکه چارجوب های مناسبی برای همکاری های بخش دولت و خصوصی تدوین شد ابراز امیدواری کرد: کمیته پیگیری این مسایل به زودی اقدام لازم را به عمل آورد.
«رضا اردکانیان» روز سه شنبه در نشست تجاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و عراق افزود: دستیابی به هدف سطح مبادلات تجاری بالای ۲۰ میلیارد دلار، مستلزم رفع موانع گمرکی، پولی و بانکی، حمل و نقل پول و میدان دادن به بخش خصوصی است.
وی خاطرنشان کرد: سه ماه پیش که با تصویب دولت جمهوری اسلامی ایران، مسوولیت کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی دو کشور به وزارت نیرو محول شد، نخستین برنامه این بود که بعد از ۶ سال اجلاس کمیسیون مشترک را برگزار که فراهم شد.
اردکانیان افزود: هدف اصلی اجلاس چهارم کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی دو کشور ایجاد تسهیلات برای بخشهای خصوصی در زمینه فعالیتهای تجاری و اقتصادی است و البته زمینههایی هم برای توسعههای بیشتر در همکاریهای سازمانهای دولتی و برنامهها و پروژههای مربوط به دستگاههای دولتی وجود دارد.
نشست های اجلاس یاد شده در چهار کمیته تخصصی که مربوط به خدمات فنی مهندسی، امور کنسولی، مسائل پولی و بانکی و نیز تجاری بود، دنبال شد.
اخبار برگزیدهاقتصاد کلانپیشنهاد ویژهلینک کوتاه :