xtrim

 روسیه تولید نفت خود را ۱۰ درصد کاهش می‌دهد

جهان صنعت نیوز| تولید کنندگان نفت روسیه درخواستی از طرف شرکت ترنسنفت دریافت کردند مبنی بر این که تولید خود را ۹۰۰ هزار تن معادل حدود ۶.۶ میلیون بشکه کاهش دهند.

روسیه در بحبوحه آلودگی نفت خام در یک خط لوله صادراتی اش به اروپا و یک بندر کلیدی صادراتی ، تولید خود را ۱۰ درصد در چند روز آینده پایین می آورد.

تولید کنندگان نفت روسیه  درخواستی از طرف شرکت ترنسنفت دریافت کردند مبنی بر این که تولید خود را ۹۰۰ هزار تن معادل حدود ۶٫۶ میلیون بشکه کاهش دهند.

opal

این رقم نشان دهنده بیش از یک میلیون بشکه در روز طی پنج روز آینده یا حدود ۱۰ درصد تولید دومین صادر کننده بزرگ نفت خام دنیاست.

یک خریدار نفت روسیه گفت:« این خبر نشان می‌دهد اختلالی که آلودگی نفتی ایجاد کرده جدی است. در ۱۰ روز گذشته خط لوله و بندر بزرگ صادرات نفت روسیه بسته بوده است بنابراین کاهش تولید غیر قابل اجتناب است».

روسیه هفته گذشته جریان نفت در خط لوله دروژبا را به شرق اروپا و آلمان به خاطر آلودگی نفت خام متوقف کرد که باعث افزایش قیمت جهانی نفت تا رکورد ۶ ماهه شد و پالایشگاه های اروپا را به دنبال نفت سرگردان کرد. نفتی که به بندر بالتیک در آست لوگا فرستاده می‌شد هم آلوده بود.

ترنسنفت قول داده تا هفتم ماه می جریان طبیعی نفت را برقرار سازد ولی اعلام کرد که از سرگیری فعالیت معمول در طول دروژبا بیشتر طول می کشد.

روسیه اعلام کرد ماه‌ها طول میکشد مسئله خط لوله را حل کند. پالایشگاه های اروپا فعالیت خود را کم کرده اند و از دولت اجازه برداشت از ذخایر استراتژیک نفت را می خواهند.

حداقل پنج میلیون تن نفت معادل ۳۶٫۷ میلیون بشکه توسط کلراید آلی آلوده شده است. از این ماده برای تقویت استخراج نفت استفاده می شود ولی باید قبل از فرستادن نفت برای مشتریان جداسازی شود تا به تاسیسات پالایشگاهی آسیب نرساند.

کاهش معمول فعالیت پالایشگاهی در فصل بهار هم به مشکلات مسکو افزوده و حالا روسیه نفت بیشتری برای صادرات دارد درحالی که مقاصد کمتری پذیرای این نفت هستند.

یک خریدار دیگر نفت روسیه گفت:« ترنسنفت باید جریان نفت پاک را تا  هفتم می آغاز کند وگرنه مشکلات روسیه بدتر می شوند».

۱۵ نفتکش حاوی نفت آلوده تا حالا از آست لوگا به سمت غرب آمده اند، یعنی اکثر پالایشگاه‌ها ظرفیت کافی برای ذخیره این نفت آلوده و ترکیب آن را با نفت تمیز ندارند.

اقتصاد کلان
شناسه : 16658
لینک کوتاه :