ناگفتههای جهانگیری و هزار سوال بیجواب
به گزارش جهان صنعت نیوز: گفتهها و ناگفتههای انتخاباتی که قضاوت درباره مورد پذیرش بودن یا نبودن آن، قطعا با مردم است و خیلی زود در نتیجه انتخابات پیش رو مشخص خواهد شد. مثلا منتقدان دولت این روزها بیش از هر وقت دیگری به دولت میتازند و دولتیها نیز هر طور شده، خودشان و عملکرشان و کارنامهشان را توجیه میکنند.
در این بین اظهارات گروهی از سیاسیون که کاندیدای احتمالی یا رییسجمهور بالقوه هستند بیش از همه مورد توجه قرار میگیرد. چنین فردی اگر از قضا در دولت مستقر هم حضور داشته باشد، مساله حساستر میشود. برای همین است که اسحاق جهانگیری معاون اول دولت روحانی و یکی از گزینههای جدی اصلاحطلبان در انتخابات ۱۴۰۰ نمیتواند به سادگی سخن گوید و با کلی حاشیه و واکنش مواجه نشود.
مثلا وقتی در جمع نخبگان استان کرمانشاه نشسته و با بیان اینکه «در مقطعی خیلی از دوستان به من میگفتند که الان زمان کنارهگیری از دولت است» میگوید: «خالی کردن صحنه هنر نیست. اگر محبوبیتم به صفر هم برسد حتما پای کشور میایستم. انسان باید در سختیها خود را نشان دهد و اگر بتواند گره کوچکی از زندگی مردم باز کند، باید پای نظام و کشور بایستد و خدمت کند» هزار سوال بیجواب به ذهن میرسد. مثلا اینکه مگر او پیشتر از اینکه حتی اختیار تغییر منشی خود را ندارد گلایه نمیکرد، پس این همه ادعا پیرامون ایستادگی و اثرگذاری در مقابله با جنگ اقتصادی از کجا نشات میگیرد؟! یا اینکه حاصل این ایستادگی که به بهای صفر شدن محبوبیت هم تمام شده، چیست؟!
یا مثلا وقتی که فاز افشاگری گرفته و میگوید «هنوز چند ماه از دولت نگذشته بود که علیه رای مردم تظاهرات کردند و میخواستند دولت را زمین بزنند» این سوال به ذهن میرسد که خود دولت برای احترام به این رای مورد اشاره چه کرد؟
آقای معاون اول میگوید: «حرفهای ناگفته زیادی دارم که اگر زمانی لازم شود بازگو خواهم کرد.» همچنین تاکید میکند: «دولت از همان سال ۱۳۹۶ با مشکلات جدی مواجه شد و خیلی از این مشکلات دروغ، ساختگی و ظالمانه بود که باید در زمان لازم در خصوص آن صحبت شود.» آن زمانی که جهانگیری به آن اشاره میکند، احتمالا مناظرات انتخاباتی است. تا آن وقت هم چیزی نمانده لذا بهتر است به جای قضاوت، منتظر بمانیم. منتظر بمانیم و ببینیم که حرفهای گفته و ناگفته او در این مناظرات همان قدری خریدار دارد که در انتخابات ۹۶ داشت یا نه.
اخبار برگزیدهاقتصاد کلانپیشنهاد ویژهسیاسیلینک کوتاه :