xtrim

باید همه شهروندان احساس کنند دارای نماینده هستند

به گزارش جهان صنعت نیوز: سید حسن خمینی در این دیدار با تاکید بر اینکه هیچ راهی برای برون‌رفت از مشکلات وجود ندارد جز اینکه قاطبه ملت اراده کند، گفت هر کس دلش به حال ایران، فرزندان و نسل‌های آینده‌اش می‌سوزد باید شرایط یک انتخابات بسیار پرشکوه را فراهم کند.

سیدحسن خمینی با تاکید بر اهمیت نظر اکثریت جامعه در اداره کشور گفت: احتمال خطا در تصمیمی که همه یا اکثر می‌گیرند کمتر است لذا جامعه باید بر مدار اکثریت باشد. اینکه امیرالمومنین(ع) حضور مردم را دلیل پذیرش خلافت عنوان می‌کنند، این ریشه در یک امر واقعی دینی، عقلی و عقلایی دارد. این یعنی شما به چه حقی جای من تصمیم می‌گیری که سرنوشت من را تغییر بدهی؟! من به چه حقی می‌توانم کاری کنم که شما دچار مشکل شوید؟! جایی که اکثریت نباشد هیچ کاری نمی‌شود کرد ولو اینکه درست باشد.

نوه بنیانگذار انقلاب با اشاره به مشکلات جامعه اظهار کرد: راه‌حل شکم گرسنه، بیکاری، معیشت و گرانی از عللی می‌گذرد که اگر به آن علل توجه نکنیم گرفتار پوپولیسم می‌شویم. کسی که می‌گوید می‌خواهم این مشکلات را حل کنم، ببینیم آیا علت‌هایش را درست بیان می‌کند یا خیر؟! هیچ راهی برای برون‌رفت از مشکلات وجود ندارد جز اینکه قاطبه ملت اراده کند. همه جریان‌های خارجی و داخلی این را می‌فهمند که وقتی یک موج اجتماعی قوی بلند شود، اصلا مهم نیست این موج پشت چه کسی باشد چرا که هر فرد یک قطره برآمده از آب است. از همین رو بدنه این یخ که مردم هستند مهم است.

opal

وی با اشاره به ابراز نگرانی مصطفی کواکبیان از کنار گذاشته شدن بند (ل) وصیتنامه امام مبنی بر «جلوگیری از ورود نیروهای مسلح در احزاب و گروه‌های‌‎ ‎‌سیاسی» در جریان انتخابات پیش‌رو‌ گفت: همه هویت جمهوری اسلامی، قانون اساسی و برخی فصل‌ها و بندهای آن مثل ولایت فقیه و حقوق مردم است که مردم به خاطر امام به آن رای دادند. لذا وصیت امام وصیت یک پدر نیست که فوت کرده و از میان ما رفته است بلکه وصیت امام امضای قانون اساسی است، وصیت امام میثاق مردم است. من هم مطمئن هستم رهبر معظم انقلاب خلف شایسته امام نسبت به امام و وصیت امام و خط امام معتقد هستند و نمی‌گذارند سست شود. البته همه تعهد داریم و باید این مساله را رعایت کنیم.

به گزارش جماران، مصطفی کواکبیان نیز در این دیدار پیش از سخنان یادگار امام گفت: ما به این نتیجه رسیده‌ایم که بعضی بن‌بست‌های در مسیر جمهوری اسلامی باید با بازنگری در قانون اساسی حل شود. به اضافه اینکه حاکمیت مردم و جمهوریت نظام باید بیشتر تقویت شود که الان تا حدی تضعیف شده است. رفراندوم قانون اساسی سال ۵۸ و بازنگری آن در سال ۶۸ بود و از سال ۶۸ بالغ بر ۳۰ سال گذشته و هیچ تغییری در این قانون داده نشده است.

اخبار برگزیدهپیشنهاد ویژهسیاسی
شناسه : 177404
لینک کوتاه :