xtrim

شوخی ۱۴۰۰

 به گزارش جهان صنعت نیوز: گزینه اصولگرایی که در یکی دو سال گذشته به خاطر فعالیت‌هایش در شبکه‌های اجتماعی به خصوص اینستاگرام و میزبانی از چهره‌های سیاسی و غیرسیاسی متفاوت به صرف صبحانه خود را سر زبان‌ها انداخته است. ضرغامی همه تلاش خود را کرده تا چهره‌ای متفاوت‌تر از آنچه در رسانه ملی نشان داده بود، از خود به نمایش بگذارد.

پرده آخر از این تلاش را می‌توان در گفت‌وگوی او با «ایسنا» دید؛ همان‌جایی که ضمن اعلام کاندیداتوری از ارتباط خوبش با همه جریان‌های سیاسی گفته و تاکید می‌کند یک نامزد مستقل است!

اصلاح‌طلبی و اصولگرایی را پوست خربزه زیر پای ملت دانسته و می‌کوشد خودش را مردمی‌تر از آنچه تصور می‌کنیم، جلوه دهد. اینکه موفق است یا نه البته به زودی و با جدی شدن رقابت‌های انتخاباتی مشخص خواهد شد. در این مرحله اما از چند تن از فعالان سیاسی درباره ضرغامی، ظرفیت‌هایش و شانس او برای موفقیت پرسیده‌ایم. هیچ‌یک اما او را جدی نمی‌گیرند. اصولگرا یا مستقل بودنش را نیز چندان مهم تلقی نمی‌کنند.

opal

ائتلاف نکند شانسی ندارد

محمدصادق کوشکی*

فعال سیاسی اصولگرا

اگر بتوان به آقای ضرغامی سیاستمدار گفت، از جمله سیاستمداران فاقد پایگاه اجتماعی است. این گروه از سیاستمداران به واسطه مناصب خود وارد حوزه سیاست شده‌‌اند و قشر خاصی را نمایندگی نمی‌کنند بنابراین اگر در انتخابات با یک پایگاه اجتماعی ائتلاف نکنند شانسی برای یک ورود آبرومندانه ندارد. البته اگر نخواهند مثل برخی نامزدها در ادوار قبلی حدود ۱۰۰ هزار رای بیاورند.

اینکه آقای ضرغامی گفته مستقل وارد می‌شود اهمیتی ندارد. مساله این است که باید نظر قشری از جامعه مثلا طبقه متوسط یا سنتی‌ها و … را جلب کند و در غیر این صورت شانسی برای موفقیت ندارد.

تغییر سمت و سو، رای جمع نمی‌کند

جلال جلالی‌زاده فعال سیاسی اصلاح‌طلب:

آقای ضرغامی ظرفیت رای‌آوری ندارد، فرقی هم ندارد که خودش را اصلاح‌طلب بنامد یا اصولگرا. درست است که او رییس صداوسیما بوده اما در بین مردم خیلی شناخته‌شده نبوده و از ویژگی خاصی برخوردار نیست. سابقه، پیشینه و فعالیت مثمر ثمری نداشته است یا حداقل من از او سراغ ندارم. به نظر من امروز با تغییر سمت و سو دادن نمی‌توان رای جمع کرد. هر اصلاح‌طلب و اصولگرایی که قصد کاندیداتوری دارد باید مواضع خود را با صداقت بگوید و مردم نیز قطعا به صداقت و شفافیت رای خواهند داد.

در اندازه ریاست‌جمهوری نیست

ناصر قوامی فعال سیاسی اصلاح‌طلب:

آقای ضرغامی قطعا جدا از اصولگرایان نیست. همه اینها با هم هستند. به هر حال کاندیدا شدن اشکالی ندارد. می‌آیند که بعد در نظرسنجی‌ها ببینند چه کسی بیشتر مورد قبول است و تصمیم بگیرند. سرانجام هم فکر می‌کنم به وحدت برسند و احتمالا بتوانند رییسی را بیاورند.

من شخصا ضرغامی را در حد ریاست‌جمهوری نمی‌دانم. او سابقه و تجربه کافی ندارد و فقط در صداوسیما بوده و کار رسانه‌ای کرده است؛ آن هم کار رسانه‌ای کاملا کنترل شده بنابراین به نظر من با تصور اشتباهی از خود وارد شده و مردم به او اقبال نشان نخواهند داد.

برنامه مهم است نه جریان سیاسی

مصطفی هاشمی‌طبا فعال سیاسی اصلاح‌طلب:

آقای ضرغامی هم گویا اعلام کاندیداتوری کرده‌اند و در واکنش به آن فقط می‌توان گفت خوش آمدند. حساب خود را هم انگار از اصولگرایان جدا کرده و گفته‌اند مستقل هستند. به نظر من این هم خیلی به کار ایشان نخواهد آمد و مهم این است که چه چیزی در چنته داشته باشند. به طور معمول نامزدهای ریاست‌جمهوری وعده‌های بزرگ می‌دهند و محقق هم نمی‌شود.

این‌ها هیچ کدام اهمیتی ندارد. مساله مهم این است که یک نامزد بابرنامه بیاید و تبعات مثبت و منفی برنامه خود را بداند. در این صورت است که مردم از او استقبال خواهند کرد نه اینکه بگوید من از فلان جریان آمده یا مستقل هستم.

 

اخبار برگزیدهپیشنهاد ویژهسیاسی
شناسه : 177877
لینک کوتاه :