از دروغ‌پردازی خجالت بکشید

 به گزارش جهان صنعت نیوز:  صداوسیما که در سال‌های گذشته از هر فرصتی برای حمله به عملکرد عباس آخوندی استفاده کرده است این بار نیز با برشی ناقص از صحبت‌های آخوندی در یک مصاحبه او را مورد هجمه قرار داده است. ماجرا از اینجا شروع شد که آخوندی در گفت‌وگویی اینترنتی نسبت به تبعات تداوم تحریم‌ها در سال ۹۲ هشدار داد. پس از انتشار این گفت‌وگو، یک مجری صدا‌و‌سیما که در زمینه اجرای عملیات روانی و تخریب اشخاص سابقه‌ای طولانی دارد این اظهارات وزیر پیشین راه‌و‌شهرسازی را به گونه‌ای که مطلوب سازمان صدا‌و‌سیما بود انعکاس داد.

آخوندی در گفت‌و‌گو با خبرآنلاین ضمن نظامی خواندن دولت‌های نهم و دهم و گلایه شدید از سالوس‌گری و ریاکاری در پاسخ به این سوال که «مردم می‌توانند بگویند به این دولت رای دادیم پس چه شد؟»، گفته بود: «خیلی چیزها شد. خیلی اتفاقات مثبت افتاد. من ناراحتی از دولت آقای روحانی را می‌فهمم. ولی آن طرف هم حواس‌مان باشد ما ذیل فصل ۷ منشور سازمان ملل بودیم. سایه جنگ روی سر این مملکت بود یعنی ما سال ۹۲ را یادمان نرود. اگر روند سال ۹۲ ادامه پیدا کرده بود، الان قحطی تمام ایران را گرفته بود. ما دچار انواع منازعات فراوان بودیم یعنی وضع‌مان به مراتب بدتر از این بود. من خودم منتقد هستم و در بحث‌های قبلی هم گفتم که اگر آقای روحانی نمی‌توانست در دولت دومش به تعهد اجتماعی‌اش عمل کند، باید درخواست انتخابات زودرس می‌کرد. من این حرف‌ها را صددرصد قبول دارم. ولی از آن طرف هم تفریط نکنیم، یعنی سال ۹۲ با سال ۹۶ خیلی فرق می‌کند. در سال ۹۶ دولت در زمین رقیب بازی کرد و این بزرگ‌ترین خطای استراتژیک دولت آقای روحانی بود. نباید این کار را می‌کرد. من تا دیدم این اتفاق افتاد از دولت بیرون آمدم.»

پس از این گفت‌و‌گو، مجری یکی از برنامه‌های صدا‌و‌سیما، صحبت‌های آخوندی را با ادبیاتی کاملا متفاوت از واقعیت این‌گونه بیان کرد: «آقای آخوندی وزیر سابق راه‌و‌شهرسازی گفتند که اگر ما بر سر کار نبودیم طی این سال‌ها، ایران قحطی می‌شد و آب پاکی را ریختند روی دست ما.»
این مجری در ادامه با ادبیاتی تند و طعنه‌آمیز به عباس آخوندی حمله کرد و با انتقاد از دولت، آخوندی را محکوم به بی‌انصافی و بی‌احترامی به مردم کرد؛ مردمی که در این شرایط سخت‌، با تحمل گرانی‌ها و مشکلات روزگار را سپری می‌کنند.
این در حالی است که عباس آخوندی حدود دو سال و نیم پیش با توجه به واگرایی با دولت از بدنه دولت جدا شد و اساسا صحبت‌هایی که از قول آخوندی در این برنامه مطرح شد، متفاوت از واقعیت و به نوعی تحریف محسوب می‌شود.
عباس آخوندی هم طی نامه‌ای به عبدالعلی علی‌‌عسگری رییس سازمان صدا‌و‌سیما با ابراز انتقاد و ناراحتی از این اقدام واکنش نشان داد.
متن نامه آخوندی به علی‌عسگری به شرح زیر است:
«به ‌نام خدا
۱۵/۱/۱۴۰۰
آقای علی‌ عسگری
قدری از این دروغ‌پردازی خجالت بکشید
دیروز ۱۴/۱/۱۴۰۰ مجری شما خبر دروغی را از قول من خواند که من گفته‌ام اگر ما نبودیم قحطی کل ایران را فراگرفته بود و نتیجه‌گیری کرد که من باید خجالت‌زده باشم. متن گفته من که در خبرگزاری خبرآنلاین آمده و در همین تاریخ انتشار یافته این است که: «حواس‌مان باشد ما ذیل فصل ۷ منشور سازمان ملل بودیم. سایه جنگ روی سر این مملکت بود یعنی ما سال ۹۲ را یادمان نرود. اگر روند سال ۹۲ ادامه پیدا کرده بود، الان قحطی تمام ایران را گرفته بود.» کجای این جمله آمده است که اگر ما نبودیم قحطی تمام ایران را گرفته بود؟ آیا بررسی صحت این خبر برای شما کار سختی بود؟
آقای مجری‌تان در برنامه تهران ۲۰ می‌فرماید که این مطلب بی‌انصافی و بی‌احترامی به مردم است و ادامه می‌دهد که «اگر این صف مرغ، اگر این صف روغن، اگر این فیلم‌هایی که منتشر می‌شود از مردم که دارند هجوم می‌آورند برای گرفتن یک مرغ، اینها همه شما را خجالت‌زده نمی‌کند ما را خیلی خجالت‌زده می‌کند. حداقلش اینه که به قول مادربزرگ من اگر حرف زدن بلد نیستی، حرف نزدن که بلدی.»
بله آقای عسگری.
تورم بسیار استخوان‌سوز است. تورم نقطه به نقطه در پایان سال ۱۳۹۹ به حدود ۵۰ درصد و تورم برخی اقلام خوراکی به حدود ۱۰۰ درصد رسیده است. آن‌ هم در شرایط کرونایی که بیش از سه میلیون نفر بیکار شده‌اند و همان درآمد حداقلی‌شان را هم از دست داده‌اند و دولت هم هیچ چاره موثری برای آنان نکرده و شما هم در برنامه‌هایتان به این موضوع نپرداخته‌اید. چون درد مردم مساله شما نیست. در این شرایط، شما به ‌جای آنکه به فکر بررسی علل این وضعیت باشید، در پی ساختن سریال گاندو و این قبیل داستان‌سرایی‌ها هستید که آقای ظریف گفت از سر تا پا دروغ است. شما باید خجالت زده باشید. شما به چه رویی به مردم نگاه می‌کنید؟
آقای صداوسیما
همین مرغی که شما فکر می‌کنید تولید آن کاری ندارد، به گفته وزیر صمت وقت در دولت، ۶۵ درصد قیمت تمام‌شده‌اش، خوراک دام و سایر اقلام است که از خارج وارد می‌شود و اگر قرار بود ایران همچنان زیر فصل هفت منشور باشد، رکود تورمی سال ۱۳۹۱ و روند افزایشی نرخ تسعیر ارز مردم را به خاک سیاه نشانده بود و کشور را با قحطی روبه‌رو ساخته ‌بود. الان هم وقتی نرخ تسعیر ارز ۷۰۰ درصد در ظرف کمتر از سه سال افزایش می‌یابد، شما باز به مردم آدرس دروغ می‌دهید و می‌روید سراغ مغازه‌های مرغ‌فروشی، که برای گران‌فروشی مقصر بیابید. چگونه با این وضعیت افزایش سطح عمومی قیمت‌ها می‌توان با فلک کردن دو مغازه‌دار بی‌نوا قیمت مرغ و یا هر قلم خوراکی دیگر را کنترل کرد؟ البته شما تا حدی حق دارید. چون دولت هم با همین منطق با تورم برخورد می‌کند.
شما هم می‌خواهید با مخالفت‌تان با برجام امنیت محیط تجارت ایران را فراهم نکنید و هم می‌خواهید با تبلیغ‌تان علیه اف‌ای‌تی‌اف مانع داد و ستد مالی تولیدگران و تاجران ایران با سایر کشورها را بر طرف نکنید و هم همچنان‌ که در مناظره با آقای مصباحی مقدم گفتم، ظرفیت دلالی سالانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار شبکه‌های بین‌المللی دلالی و مافیایی بر روی تجارت خارجی ایران را نادیده‌ بگیرید، آن وقت با ظاهری مردم‌دوست از درد و رنج مردم بگویید. نتیجه سیاست تبلیغی شما و فضای ناامنی که برای سرمایه‌گذاری ایجاد کرده‌اید فرار سرمایه‌گذاران و کاهش مداوم نرخ سرمایه‌گذاری در ایران برای مدت ۹ سال با میانگین منفی ۸/۶ درصد است. این آن تورمی است که مغز استخوان مردم را می‌سوزاند و نتیجه این سیاست‌ها و فضاسازی‌های سرتاپا اشتباه و اقتصاد برانداز شماست. حال چگونه می‌خواهید با تظاهر و سرک کشیدن به چند مغازه در سمت مردم بیایید؟ کاهش ۸/۶ درصدی سرمایه‌گذاری برای مدتی بیش از ۹ سال به مفهوم این است که سرمایه‌گذاری در سال دهم معادل حدودا ۵۰ درصد سرمایه‌گذاری در ۹ سال پیش است. آن هم در کشوری که جمعیت آن جوان است و بیشترین نیاز را به سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد. آیا این‌گونه می‌خواهید از تولید پشتیبانی و رفع منع کنید؟
حال آیا من باید خجالت بکشم و یا شما؟ و آیا من باید به شما بگویم که آقای صدا‌و‌سیما! اگر حرف زدن بلد نیستی، حرف نزدن که بلدی و یا شما؟»

اخبار برگزیدهسیاسی

شناسه : 180685
لینک کوتاه :