xtrim

تاخیر در تکمیل آزادسازی سهام عدالت به هیچ عنوان موجه نیست

به گزارش جهان صنعت نیوز: «حسین فهیمی» امروز (سه‌شنبه)  به ششمین مرحله از آزادسازی سهام عدالت اشاره کرد و افزود: برگزاری انتخابات هیات مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت، جزو ششمین مرحله از اجرای این طرح است که در این مرحله هیات مدیره شرکت‌ها با رای مردم انتخاب خواهند شد.

وی اظهار داشت: در متن ابلاغیه رهبر معظم انقلاب دو کلمه کلیدی «انتقال مالکیت و انتقال مدیریت» وجود دارد که ایشان تاکید داشتند مدیریت سهام عدالت نباید به بخش عمومی، بخش دولتی یا تعاونی‌ها واگذار شود و مدیریت این سهام باید در اختیار مردم باشد.

فهیمی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب تاکید داشتند که اگر مردم به دنبال مدیریت سهام خود به صورت مستقیم هستند باید شرایطی فراهم شود تا مدیریت آن در اختیار این افراد قرار بگیرد که به دنبال این تصمیم، ۱۹ میلیون نفر مدیریت سهام عدالت را تحت اختیار خود قرار دادند.

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت گفت: طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب مابقی سهامداران که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده بودند و در شرکت‌های سرمایه‌گذاری قرار داشتند، مدیریت سهام آنها باید به صورت غیرمستقیم در اختیارشان قرار گیرد.

وی به نحوه مدیریت مشمولان غیرمستقیم سهام عدالت بر روی دارایی‌هایشان اشاره کرد و افزود: این افراد به جای آنکه دارایی‌های خود را در شرکت‌های سرمایه‌پذیر مدیریت کنند، مدیر شرکت سرمایه گذاری را انتخاب می‌کنند تا آن مدیر نسبت به مدیریت کل دارایی‌ها اقدام کند.

فهیمی با بیان اینکه این شرکت‌ها اکنون جزو شرکت‌های خیلی مهم در کشور محسوب می‌شوند، گفت: شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی اکنون دارایی‌های قابل توجهی را در اختیار خود دارند و اکنون شرکت سرمایه‌گذاری استان تهران دارای بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان دارایی است.

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت با بیان اینکه همه این شرکت‌ها در استان‌های خود جزو بزرگترین بنگاه اقتصادی آن استان محسوب می‌شوند، افزود: مردم در مرحله ششم به صورت الکترونیکی اعضای هیات مدیره این بنگاه‌های اقتصادی که بزرگترین بنگاه استان خود هستند را انتخاب می‌کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برگزاری انتخابات هیات مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت به سرعت در حال انجام است، آیا بهتر نبود که شاهد برگزاری این انتخابات در فرصتی بهتر بودیم، گفت: برخلاف صحبت های انجام شده، دیدگاه ما این است که تاکنون تاخیر زیادی در انتخابات این شرکت ها صورت گرفته است که این تاخیر انجام شده به هیچ عنوان موجه نیست،

فهیمی اظهار داشت: سهام عدالت به مدت حدود ۱۲ سال در اختیار دولت قرار داشت، در کنار آن لایحه ای برای آزادسازی آن تنظیم و به مجلس ارائه شد که آزادسازی سهام عدالت در این مرحله از کار هم به مدت چهار سال بلاتکلیف بود.

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت خاطرنشان کرد: در نهایت رهبر معظم انقلاب، فرمان آزادسازی سهام عدالت را ابلاغ کردند و در این ابلاغیه نسبت به تعلل هایی که برای آزادسازی صورت گرفته بود گلایه هایی را داشتند.

وی گفت: تعلل و تاخیر در تکمیل مراحل آزادسازی سهام عدالت به هیچ عنوان موجه نیست و باید هر چه زودتر اجرای این طرح را به مرحله پایانی برسانیم.

فهیمی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه آیا نزدیک شدن به پایان دولت فعلی مشکلی را در برگزاری انتخابات هیات مدیره شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت ایجاد نمی کند، افزود: شرکت سپرده گذاری به دلیل مرکز تماسی که دارد در تعامل مستقیم با میلیون ها نفر است، ایده آنها این بود که عواملی مانند پایان دولت به منزله توقف در کارها نباشد.

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت خاطرنشان کرد: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده برای آزادسازی سهام عدالت، نباید چنین مسایلی مانع از ادامه و تکمیل این طرح باشد زیرا در آزادسازی سهام عدالت فرض بر این است که مالکیت از دولت گرفته و به مردم واگذار شود.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانبانک و بیمه
شناسه : 185902
لینک کوتاه :