xtrim

ورق بورس در هفته پایانی خردادماه برگشت

به گزارش جهان صنعت نیوز: بازار سرمایه از ابتدای خردادماه تحت تاثیر مذاکرات وین و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری روزهای پرنوسانی را تجربه و سرمایه‌گذاران را دچار ابهام برای ورود سرمایه‌های خود به این بازار کرد.

ورق بورس در هفته‌ای که گذشت تغییر و معاملاتی پررونق را تجربه کرد به نحوی که بعد از مدت‌ها افت، شاهد تداوم روند صعودی شاخص بورس در این بازار برای چند روز متوالی بودیم.

بیشتر فعالان حاضر در بازار ایجاد چنین روندی را در بورس ناشی از نتایج انتخابات ریاست جمهوری و برنامه‌های اعلام شده از سوی رییس جمهوری منتخب اعلام کرده‌اند.

opal

از نظر کارشناسان ایجاد چنین روندی در بازار بعد از انتخابات به دلیل کاهش ریسک حاکم در بازار دور از ذهن نبود و از هفته گذشته ورود شاخص بورس به مدار صعودی پیش‌بینی شده بود.

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات هفته‌ای که گذشت (چهارشنبه، دوم تیر ‌ماه) با ۶۶ هزار واحد افزایش به عدد یک‌میلیون و ۲۱۳ هزار واحد رسید و ۵.۷ درصد رشد داشت.

بر این اساس، شاخص کل در پایان روز چهارشنبه هفته گذشته (۲۶ خردادماه) در حالی با رقم یک میلیون و ۱۴۷هزار واحد به معاملات پایان داد که این رقم دیروز (چهارشنبه، دوم تیر ماه) به یک‌میلیون و ۲۱۳ هزار واحد رسید.

شاخص کل (هم‌وزن) در پایان هفته گذشته ۳۷۰ هزار و ۵۸۵ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ۳۷۶ هزار و ۸۷۳ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) از ۲۳۸ هزار و ۳۳۱ واحد به عدد ۲۴۱ هزار و ۷۰۸ واحد رسید.

در پنج روز معاملاتی این هفته بورس، نمادهای ملی صنایع مس ایران (فملی)، صنعت غذایی کورش (غکورش)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، لیزینگ کارآفرین (ولکار)، ایران‌خودرو (خودرو)، سایپا (خساپا)، صنعتی زرماکارون (غزر) و گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو (خگستر) در گروه نمادهای پُرتراکنش قرار داشتند.

در هفته‌ای که گذشت محصولات چرمی، سیمان، آهک و گچ، فرآورده‌های نفتی، اطلاعات و ارتباطات، دارویی و دستگاه‌های برقی جزو صنایع مثبت بازار بودند.

همچنین محصولات چوبی، چند رشته‌ای صنعتی، استخراج کانه‌های فلزی، محصولات کاغذی، فعالیت‌های کمکی به‌جز نهادهای مالی واسط، هتل و رستوران، کانی غیرفلزی، محصولات کامپیوتری، الکترونیکی و نوری، انبوه‌سازی املاک و مستغلات، سرمایه‌گذاری‌ها، زراعت و خدمات وابسته، بیمه و بازنشستگی، لاستیک و پلاستیک، خرده فروشی، بانک‌ها و موسسات اعتباری، ماشین‌آلات و تجهیزات، حمل و نقل انبارداری و ارتباطات، واسطه‌گری‌های مالی و پولی، کاشی و سرامیک، عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، فلزات اساسی، رایانه، خودرو و قطعات، قند و شکر، وسایل ارتباطی، مخابرات، صنایع غذایی به‌ جز قند وشکر، منسوجات، شیمیایی و فنی و مهندسی از جمله صنایعی بودند که بازدهی منفی را در بازار ثبت کردند.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانبانک و بیمه
شناسه : 198637
لینک کوتاه :