xtrim

تایید اقدام خرابکارانه در یکی از ساختمان‌های‌ انرژی

به گزارش جهان صنعت نیوز:  علی ربیعی ، سخنگوی دولت، روز گذشته در نشست هفتگی خود با رسانه‌ها درباره ارزیابی از مذاکرات ایران و عربستان گفت:  در گفت‌وگوهایی که تاکنون بین دو طرف انجام شده مسائل میان دو کشور از موضعی دوستانه و با حسن‌نیت به بحث گذاشته شده و پیشرفت‌هایی هم حاصل شده است. ما درک می‌کنیم که در برخی موارد ممکن است اختلافات ، پیچیدگی‌هایی داشته باشد که حل آنها به زمان نیاز دارد. ما این گفت‌وگوها و ادامه آن تا به حداقل رساندن اختلاف نظرها را مثبت ارزیابی می‌کنیم و همواره آمادگی داریم که با تکیه بر حسن نیت متقابل و تامین منافع و رفع نگرانی‌های دو طرف این گفت‌وگو را با جدیت ادامه بدهیم.

سخنگوی دولت همچنین در پاسخ به سوالی درباره محور دیدارهای وزیران دولت دوازدهم در روزهای گذشته با رییس‌‌جمهور منتخب گفت: دولت از اولین روز پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری، خود را مکلف دانسته که کمال همکاری را با رییس‌جمهور منتخب به منظور آماده شدن برای تکمیل فرآیند انتقال قدرت صورت دهد و در این راستا، رییس‌جمهور دستور داد که همه وزرا نهایت همکاری را از جمله در انتقال تجربیات و تشریح وضعیت موجود به تیم رییس‌جمهور منتخب به عمل آورند.

** فقط دو واکسن پاستور و برکت جزو سبد واکسن کرونا هستند

opal

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه این روزها از ۸ نوع واکسن در کشور رونمایی شده اما  وارد پیک پنجم کرونا شده‌ایم، چرا هیچکدام از این واکسن‌ها تزریق نمی‌شود و زمان تزریق واکسن برکت چه زمانی است؟ گفت: تاکنون درباره آغاز به کار مراحل تحقیقات یا مراحل تولید هشت واکسن، صحبت شده است.  صرفا تاکنون فقط از دو واکسن پاستور و برکت رونمایی شده است؛ بقیه موارد، نامزد واکسن کرونا هستند لذا جزو سبد واکسن محسوب نمی‌شوند و فعلا مراحل بالینی را طی می‌کنند.

وی گفت: ما مردم را در جریان مشکلات و موانع خرید واکسن قرار دادیم. عنوان کردیم که دلایل برخی تاخیرها در واردات واکسن تصمیم کشورهای واردکننده بود که مشکلاتی در این زمینه داشتند. برخی عنوان کردند که واردات واکسن خلاف حمایت از تولید است. اما واردات ضروری بود و اگر تحریم نبود بیشتر وارد می‌کردیم. آقای دکتر ظریف نیز پیگیر این مساله هستند و تولید و واردات واکسن همزمان ادامه دارد.

** توافق در دولت دوازدهم انجام شود دولت سیزدهم هم به آن پایبند است

سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که  آیا مسوولیت احیای برجام در مذاکرات وزارت خارجه با تیم آقای رییسی از سوی دولت آتی پذیرفته شده و آیا دولت کنار گذاشته شده است؟ گفت: تصمیم‌گیری درباره مذاکرات احیای برجام در سطوح عالی، زیر نظر و هدایت مقام معظم رهبری و در شورای عالی امنیت ملی انجام می‌گیرد. این که چه کسی و در کدام دولت مذاکره نهایی انجام خواهد شد بستگی به تامین نظر ایران و اراده سیاسی طرف آمریکایی است. در حال حاضر، تغییری در تیم مذاکره‌کننده رخ نداده و می‌توانم بگویم که روند مذاکرات به ویژه در خصوص مسائل دشوار و فنی به پایان رسیده است.

سخنگوی دولت گفت: بنابراین اگر توافق در دولت دوازدهم انجام بگیرد، بدون تردید دولت سیزدهم بنا به این قاعده حقوقی به همه تعهدات پایبند خواهد بود.

وی در پاسخ به این سوال که روند مذاکرات وین در چه مرحله‌ای قرار دارد و نتایج این جلسات چه بوده اظهار کرد: مذاکرات وین شاهد پیشرفت‌های خوبی در بسیاری از موضوعات بوده است، اما قابل انکار نیست که اختلاف نظرهایی در خصوص برخی موضوعات وجود دارد. هرچند وجود اختلاف‌نظر در خصوص موضوعات باقیمانده، لزوما به معنای بن‌بست در مذاکرات نیست. چارچوب مذاکرات بین‌المللی به‌گونه‌ای است که در صورت وجود اراده سیاسی از سوی همه طرف‌ها، مذاکرات تا زمان دستیابی به یک توافق که تامین‌کننده نظر همه طرف‌ها باشد ادامه خواهد یافت.

سخنگوی دولت تصریح کرد: هدف مذاکرات وین، از ابتدا موضوع بازگشت آمریکا به برجام از طریق لغو تحریم‌های این کشور و بعد از آن اجرای کامل برجام از سوی همه طرف‌ها بوده است. پیش‌نویس همه متون مذاکراتی نیز در همین راستا تهیه و مورد مذاکره قرار گرفته است.

 سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره محور مذاکرات دولت با طالبان در دو سال گذشته تصریح کرد: مذاکرات در این زمینه تصمیمی است که در سطوح عالی‌گرفته می‌شود و در جهت منافع ملی است.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانپیشنهاد ویژهسیاسی
شناسه : 201256
لینک کوتاه :