ارسال پیام در واتساپ بدون استفاده از گوشی!
به گزارش جهان صنعت نیوز: در حال حاضر حساب کاربری واتساپ کاربر به گوشی وصل می شود و اپلیکیشنهای دسکتاپ و وب واتساپ برای دریافت و ارسال پیام باید به اپلیکیشن موبایل وصل بمانند. اما قابلیت جدید به کاربران امکان می دهد حتی اگر گوشی شان خاموش شد، همچنان قادر به دریافت و ارسال پیام باشند.
واتساپ اعلام کرده که این اپلیکیشن پیام رسان می تواند در حداکثر چهار دستگاه دیگر مانند رایانه شخصی و تبلت همزمان مورد استفاده قرار گیرد. این قابلیت در ابتدا و در مرحله آزمایشی بتا برای گروه کوچکی از کاربران عرضه خواهد شد و واتساپ قصد دارد عملکردش را بهبود بخشیده و پیش از فعال کردن آن برای همه کاربران، قابلیتهایی را اضافه کند.
این پیام رسان اعلام کرده که قابلیت رمزنگاری سر به سر تحت سیستم جدید همچنان عمل می کند.
چند اپلیکیشن پیام رسان دیگر مانند سیگنال چنین قابلیتی دارند و برای ایجاد حساب در آنها باید از گوشی استفاده شود اما برای مبادله پیام چنین الزامی وجود ندارد.
اما کاربران واتساپ که دو میلیارد نفر گزارش شده اند، مدتهاست خواستار چنین قابلیتی هستند.
در یک پست وبلاگ، مهندسان فیس بوک – شرکت مادر واتس اپ – اعلام کردند که این تغییر مستلزم بازبینی طراحی نرم افزاری واتساپ است. زیرا نسخه فعلی از یک اپلیکیشن تلفن هوشمند به عنوان دستگاه اصلی استفاده می کند و تلفن منبع واقعی برای همه دیتای کاربر و تنها دستگاهی است که می تواند پیامهای رمزنگاری شده را از کاربری به کاربر دیگر ارسال کند.
واتساپ وب و اپلیکیشنهای غیرموبایلی واتساپ در واقع آیینه اتفاقاتی هستند که در گوشی روی می دهد. اما این سیستم معایبی برای کاربران آن دارد که شامل قطع مکرر اتصال به اینترنت اپلیکیشن وب است. همچنین تنها یک اپلیکیشن دیگر می تواند همزمان فعال باشد به این ترتیب فعال کردن همان حساب واتساپ در دستگاه دیگر باعث قطع پنجره وب واتساپ خواهد شد.
شرکت واتساپ اعلام کرد معماری چند دستگاهی جدید واتساپ موانع مذکور را رفع می کند و دیگر نیازی به تلفن هوشمند به عنوان منبع اصلی اپلیکیشن نخواهد بود و همچنان کاربران می توانند به ارسال مطمئن پیامهای همگام سازی شده در دستگاههای متعددشان ادامه دهند.
در سطح فنی، این راهکار به هر دستگاه کلید هویت خودش را می دهد و واتساپ سابقه کلیدهایی که به یک حساب کاربری تعلق دارند را حفظ می کند. این به معنای آن است که نیازی به ذخیره پیامها در سرور خود و برانگیختن احتمالی نگرانیهای حریم خصوصی ندارد.
بر اساس گزارش شبکه خبری بی بی سی، اما جک مور، متخصص امنیتی در شرکت آنتی ویروس Eset در این باره گفت: هر اندازه که امنیت قوی باشد اما دریافت و ارسال پیام به صورت همزمان در چندین دستگاه ممکن است مایه نگرانی باشد زیرا همواره عوامل خرابکاری وجود دارند که به دنبال راهی برای نفوذ می گردند.
اخبار برگزیدهخواندنیدانش و فناوریلینک کوتاه :