علت خاموشیها چیست؟
به گزارش جهان صنعت نیوز: مصطفی رجبی مشهدی اظهار کرد: این محدودیتها باعث شده حدود ۳۵۰۰ مگاوات نسبت به روزهای گذشته کمبود داشته باشیم که در این شرایط از صنایع درخواست کردیم تا مصرف خود را کاهش دهند؛ البته این محدودیت اختلالی در تولید دستگاههای اکسیژن از طرف صنایع فولادی ایجاد نمیکند.
وی افزود: روز گذشته که جمعه و تعطیل بوده در استانهای شمالی بهخصوص در گیلان و مازندران بیش از ۶۰ درصد افزایش مصرف داشتهایم که بسیار کم سابقه است. قطعا امکان پاسخگویی به این میزان از مصرف را نداریم، لذا از مردم میخواهیم همچنان با انجام چند اقدام ساده مثل تنظیم دمای کولر روی دمای ۲۵ درجه یا اگر در مناطق گرمسیر نیستند با استفاده نکردن از کولرهای گازی، خاموشی لامپهای اضافه، استفاده از دور کند کولرهای آبی و خودداری جدی از استفاده وسایل پرمصرف در ساعات اوج مصرف (۱۲ تا ۱۸ و ۲۰ تا ۲۳) در کنار صنعت برق، مشترکان و بیماران نیازمند به این انرژی مهم در خانهها باشند.
طبق اعلام وزارت نیرو، سخنگوی صنعت برق افزود: در روزهای گذشته با همکاری مردم شاهد حوادث کمتری در شبکه بودیم. امروز شاید آخرین روز گرم سال باشد و از فردا شاهد روند کاهشی دما و در پی آن کاهش مصرف باشیم، لذا امیدواریم بتوانیم امروز را نیز با کمترین خاموشی و محدودیت پشت سر بگذاریم.
رجبی مشهدی همچنین به بخشهای اداری و سازمانها هشدار داد و گفت: امروز همکاران ما در شرکتهای توزیع برابر با بخشنامههای هیئت وزیران این بخشها را رصد خواهند کرد تا میزان مصرف ادارت معادل ۵۰ درصد مصرف آنها در سال گذشته باشد. بانکها و سازمانهای غیردولتی هم شامل این موضوع میشوند و باید دستگاههای سرمایشی و تجهیزات برقی اضافه را خاموش کنند.
وی در ادامه به مشترکانی که از شبکه عمومی برق برای استخراج رمز ارز به صورت غیرمجاز در حال استفاده هستند هشدار داده و گفت: این دسته از مشترکان بدانند که علاوه بر شناسایی، جریمه و معرفی به قوه قضائیه، تا زمان صدور رای قطعی دادگاه، برقشان نیز قطع خواهد بود که این موضوع چه استفاده از برق کارخانه باشد چه مجتمعهای مسکونی و … دردسرهای زیادی برایشان ایجاد خواهد کرد. لذا از این افراد میخواهیم برای پاسداشت حقوق مردم که باید بتوانند و حق دارند که در این شرایط کرونایی از برق عمومی استفاده کنند، برق دستگاههای خود را قطع و هرچه زودتر برای دریافت مجوزهای قانونی اقدام کنند.
اخبار برگزیدهاقتصاد کلانلینک کوتاه :