xtrim

شهروندان کره‌ای: ما هر روز بازی مرکب را زندگی می‌کنیم!

به گزارش جهان صنعت نیوز: به نقل از دیلی استار، سریال تلویزیونی کره‌ای بازی ماهی مرکب یا اسکویید گیم که در حال حاضر به پربیننده‌ترین سریال تاریخ شبکه جهانی نتفلیکس تبدیل شده و سر و صدای زیادی در فضای مجازی به راه انداخته است، تمثیل خوبی از زندگی واقعی شهروندان این کشور و سختی‌هایی که هر روز گریبان‌گیر آنها است می‌باشد.

یک کاربر کره‌ای در توئیتر خود نوشته است: من ۳۰ سال است مشغول بازی ماهی مرکب هستم.

این سریال درام ۹ قسمتی به ما نشان می‌دهد که چطور ۴۵۶ نفر که از فقر رنج می‌برند یک سری بازی کودکانه با عواقب مرگبار را برای رسیدن به یک جایزه ۵۲ میلیون دلاری انجام می‌دهند تا موجبات تفریح تماشاگران ثروتمند را فراهم آورند. این شرایط در زندگی واقعی مردم کره به چشم می‌خورد.

خانوارهای کره‌جنوبی زیر بار بدهی له شده‌اند. بدهی خانوارهای کره‌ای نسبت به ۱۰ سال پیش ۲ برابر شده و در ماه ژوئن به ۱,۸۰۵ تریلیون وون رسیده است. این افزایش بدهی بیشتر مربوط به افزایش تعداد وام‌های مسکن اخذ شده توسط خانوارهای کره‌ای است. شهروندان کره‌ای از بیم افزایش قیمت مسکن به دریافت وام روی آورده‌اند.

فاصله بین فقیر و غنی هم افزایش یافته است. داده‌های رسمی نشان می‌دهد ثروت خالص ۲۰ درصد ثروتمند کره‌جنوبی بیش از ۱۶۶ برابر ثروت ۲۰ درصد فقیر جمعیت این کشور است. این نسبت در سال ۲۰۱۸ حدود ۱۰۵ برابر بود.

ضریب جینی این کشور که معیاری از نابرابری درآمد در مقیاس صفر تا ۱ است، سال گذشته به بالاترین سطح در ۷ سال اخیر رسید و ۰.۶۰۲ واحد شد. هرچه این رقم به صفر نزدیک‌تر باشد به معنای برابری درآمد افراد در کشور خواهد بود.

ثروت فوق ثروتمندان کره‌جنوبی با عبور شرکت‌های کنگلومرایی و هولدینگ‌های بزرگ آنها از بحران کرونا رشد کرد اما ثروت مالکان شرکت‌های کوچک مانند رستوران‌داران و مالکان سوپرمارکت‌ها به شدت از پاندمی کرونا که مردم را در خانه نگاه داشت، آسیب دید.

بسیاری از افرادی که دارای مشاغل آزاد هستند که ۲۴.۶ درصد از کل شاغلان کره‌جنوبی را در بر می‌گیرد، می‌گویند مخمصه‌ای که در آن گرفتار شده‌اند درست مانند وضعیت جی‌هان، شخصیت اصلی سریال بازی ماهی مرکب، است.

یک مالک رستوران گفت: بسیاری از افراد شامل خود من با بدهی بیش از ۲۰۰ میلیون وون زندگی می‌کنیم، درست مثل کاراکترهای این سریال.

یک کاربر توئیتر که خود را دارای شغل آزاد معرفی کرد گفت: احساس می‌کنم من این بازی را زندگی کرده‌ام اما حتی اگر پیروز شوم هم جایزه‌ای در کار نخواهد بود.

جانگ دوک هیونگ، که یک منتقد فرهنگی است در مصاحبه با روزنامه هرالد کره‌جنوبی گفت: بازی ماهی مرکب یک استعاره خوب از جامعه به شدت طبقاتی کره‌جنوبی است و تحلیل دقیقی از واقعیت بی‌رحم جامعه ارائه می‌کند.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 222329
لینک کوتاه :