xtrim

نوشیدن چای داغ و عوارض آن

جهان صنعت نیوز| نوشیدن چای داغ خطر سرطان مری را افزایش می‌دهد.

مطالعات قبلی ارتباط بین نوشیدن چای داغ و خطر ابتلا به سرطان مری را نشان داده است، اما تا به حال، هیچ تحقیقی این ارتباط را با استفاده از دمای چای نوشیدنی نسنجیده است و به صورت عینی اندازه گیری نکرده. برای این تحقیق مجله بین المللی سرطان با ۵۰،۰۴۵ نفر در سن ۴۰ تا ۷۵ سال به مدت ۱۰ سال این نتایج را به‌دست آورده است.

در طول این تحقیق، ۳۱۷ مورد جدید سرطان مری تشخیص داده شد. که در ۲ روش مقایسه انجام شده است: نوشیدن کمتر از ۷۰۰ میلی لیتر چای در هر روز با دمای کمتر از ۶۰ درجه سانتیگراد، نوشیدن ۷۰۰ میلی لیتر در روز یا بیشتر با درجه حرارت بالاتر (۶۰ درجه سانتیگراد یا بالاتر) که این مورد ۹۰ درصد و بالاتر با ابتلا به سرطان مری همراه بود.

opal

دکتر فرهاد اسلامی، از انجمن سرطان آمریکا، اظهار داشت: بسیاری از مردم از نوشیدن چای، قهوه یا سایر نوشیدنی‌های گرم لذت می‌برند. با این حال، طبق گزارش‌ها، نوشیدن چای داغ می‌تواند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد و بنابراین توصیه می‌شود تا خنک شدن نوشیدنی‌های داغ قبل از نوشیدن، صبر کنید.

عمومی
شناسه : 24153
لینک کوتاه :