xtrim

روز سیاه بیت‌کوین؛ سقوط به زیر ۳۶ هزار دلار

به گزارش جهان صنعت نیوز: احسان عاشوری با بیان اینکه روز جمعه برای بازار رمزارزها روزی تماما قرمز بود، گفت: بیت‌کوین، بزرگ‌ترین رمزارز جهان، فقط در ۲۴ ساعت بیش از ۱۰ درصد سقوط کرد و همچنان در حال ریزش است. در حال حاضر بیت‌کوین پایین‌تر از قیمت ۳۶ هزار دلار خرید و فروش می‌شود.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران بازارهای مالی سال جدید میلادی را خیلی محافظه‌کارانه شروع کرده‌اند و دیگر مانند گذشته اشتهایی برای ریسک کردن ندارند. از طرفی همبستگی بین بازارهای نوسانی مانند ارزهای دیجیتال و سهام بیشتر از گذشته شده و ممکن است این موضوع باعث حتی ریزش‌های بیشتر شود. قیمت بیت‌کوین چیزی حدود ۴۰ درصد از بالاترین قیمتش یعنی ۶۹ هزار دلار فاصله دارد و شاخص S&P 500 (شاخص کل بورس نیویورک و نزدک) هم ۷ درصد پایین‌تر از بیشترین قیمتش قرار گرفته است.

این کارشناس حوزه ارزهای دیجیتال خاطرنشان کرد: آلت‌کوین‌ها هم وضعیتی مشابه بیت‌کوین دارند و باتوجه به اینکه نسبت به بیت‌کوین نوسان بیشتری دارند، حتی ریزش‌های بزرگتری را هم تجربه کردند. اتریوم، دومین رمزارز جهان، طی ۲۴ ساعت گذشته تقریبا ۱۳ درصد کاهش قیمت داشته و در همین بازه زمانی رمزارزهایی مثل سولانا (منفی ۱۵ درصد)، پولکادات (منفی ۱۶ درصد) و کاردانو (منفی ۱۱ درصد) با افت شدید قیمت مواجه شده‌اند.

عاشوری افزود: اما با وجود این بازار تماما قرمز، بعضی از تحلیل‌گران همچنان خوش‌بین هستند و این ریزش را یک کاهش کوتاه‌قیمت می‌دانند. پانکاج بالانی، مدیر صرافی دلتا اکسچینج معتقد است: «بیت‌کوین جایی در حدود قیمت ۳۵ هزار دلار، یعنی ۵۰ درصد پایین‌تر از بیشترین قیمتش، آرام می‌گیرد و در کوتاه‌مدت به سمت مناطق ۴۵ تا ۵۰ هزار دلار حرکت می‌کند. اما اگر نقدینگی بازار همینقدر پایین بماند، همچنان بازار خرسی ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه درحال حاضر قوی‌ترین سطح حمایت بیت‌کوین سطح ۳۰ هزار دلار است که می‌تواند اصلاح قیمت بیت‌کوین را تثبیت کند، گفت: از دلایل احتمالی که می‌توان برای سقوط قیمت بیت‌کوین نام برد، عبارتند از: ممنوعیت خرید و فروش و استخراج رمزارزها در روسیه، ترس سرمایه‌گذاران بازار رمزارزها و انتظار آنها برای ریزش قیمت که افزایش سختی شبکه بیت‌کوین و تعداد ماینرها این ترس را افزایش می‌دهد و همچنین اقدامات دولت آمریکا در رابطه با افزایش نرخ تورم که باعث افزایش نرخ بهره و افزایش سیاست‌های انقباضی می‌شود. 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانخواندنیدانش و فناوری
شناسه : 242792
لینک کوتاه :