ایران جزو ۷ کشور تولیدکننده طلا و جواهر در جهان
به گزارش جهان صنعت نیوز: «سید حجت شفائی» امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در وزارت صنعت، معدن و تجارت و سند ۱۴۰۴ به موضوع طلا و جواهر پرداخته شده است، گفت: اگر زیرساخت ها تامین و این سند اجرایی و عملیاتی شود، صادرت در کشورمان رونق میگیرد.
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر ، نقره و سنگهای قیمتی ایران، خاطرنشانکرد: در این سند تسهیل گری در تولید و صادرات دیده شده است.
این مقام صنفی تصریحکرد: رابطه اقتصادی کشورمان با روسیه، در رونق صنعت طلا و جواهر تاثیرگذار است و این ارتباطات به صورت قطع تاثیر مثبتی بر روی این صنعت خواهد گذاشت.
وی افزود: اکنون در صنعت طلا و جواهر با ارمنستان، یکی دیگر از کشورهای عضو این اتحادیه رابطه خوبی داریم. این کشور خواستار مشارکت در تولید و راه اندازی کارخانه تراش الماس با ایران است که در این زمینه قرار است تیمی به ارمنستان اعزام شود و شرایط را بررسی کند.
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی ایران با اشاره به اینکه تولیدات کشورمان در این صنعت از نظر کمی و کیفی خوب است،گفت: در صورتی که زیرساختها فراهم شود، ظرفیت صادراتی خوبی به کشورهای هدف وجود دارد.
وی ادامهداد: تغییر نگاه دولتمردان به بخش صنعت طلا و جواهر و همراهی سازمانهای مربوطه نقش مهمی در تسهیلگری تولید و اشتغال در این صنعت ایجاد می کند.
شفائی خاطرنشانکرد: کشورهایی در بخش طلا و جواهر موفق هستند که دولتمردان همسو با این بخش بوده و زیرساختها را فراهم کنند. اکنون نیز هماهنگی خوبی بین این اتحادیه و شهرکهای صنعتی استان تهران وجود دارد.
وی با بیان اینکه صنعت طلای کشورمان از سوی آمریکاییها تحریمشده، تصریحکرد: این امر سبب شده تا در سه سال گذشته صادراتی به کشورهای مختلف نداشته و برای تامین مواد اولیه و واردات مشکل داشته باشیم؛ این درحالی است که قبل از تحریمها صادرات خوبی به چین، آلمان، ترکیه و امارات داشتیم.
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی ایران بیانداشت: همچنین بخشی از آیین نامهها مشکلاتی را به وجود آورد است که نیاز به اصلاح و بازنگری در بخش گمرک و استاندارد دارد.
وی با تاکید بر اینکه معادن طلای زیادی در کشور داریم، گفت: اگر زیرساخت ها فراهم شود و شاهد همکاری سازمان ها و دولتمردان در معافیت ورود تجهیزات و ارز داشته باشیم، صنعت طلا و جواهر اشتغالزایی و ارزآوری فراوانی برای کشورمان در جهت توسعه اقتصادی خواهد داشت.
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته
شفائی از برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته خبر داد و افزود: این رویداد از ۹ تا ۱۲ بهمنماه در محل دائم نمایشگاه های بینالمللی تهران با حضور ۱۲۰ شرکت داخلی و ۱۰ شرکت خارجی برگزار می شود.
شفائی بیانداشت: در این رویداد انواع محصولات جواهر، نقره، سنگهای قیمتی، ماشین آلات، ابزارآلات و تجهیزات مربوط به طراحی و تولید طلا در فضایی به وسعت بیش از ۱۳ هزار متر در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.
اخبار برگزیدهاقتصاد کلانلینک کوتاه :