xtrim

نخستین یگان‌ ارتش آمریکا وارد آلمان شد

به گزارش جهان صنعت نیوز:   سخنگوی این فرماندهی در بیانیه‌ای گفت: سربازان سپاه هجدهم هوابرد آمریکا دیروز وارد ویسبادن شده‌اند و افزود: آنها در آنجا یک ستاد مشترک عملیات برای پشتیبانی از هزار و ۷۰۰ چترباز آمریکایی که قرار است به لهستان اعزام شوند، تشکیل خواهند داد. در این بیانیه آمده است: اینها نخستین گروه از دو هزار سربازی هستند که پس از اعلام پنتاگون مبنی بر گسیل نیروهای بیشتر از ایالات متحده به اروپا برای حمایت از متحدان ما در ناتو وارد اروپا می‌شوند. روز چهارشنبه، جو بایدن‌ رییس‌جمهور آمریکا دستور اعزام نزدیک به سه هزار نیروی نظامی بیشتر به لهستان و رومانی را صادر کرد تا در صورت سرایت احتمالی بحران اوکراین به اروپای شرقی از کشورهای این منطقه محافظت کنند. به گفته پنتاگون، یک اسکادران رزمی متشکل از حدود هزار سرباز آمریکایی مستقر در شهر ویلسک آلمان به رومانی و حدود هزار و ۷۰۰ نظامی دیگر، عمدتا از لشکر ۸۲ هوابرد فورت‌براگ در کارولینای شمالی، به لهستان اعزام خواهند شد. علاوه بر این، ۳۰۰ نفر دیگر از نیروهای نظامی قرار است از فورت‌براگ به آلمان منتقل شوند. وزارت دفاع لهستان نیز این خبر را تایید کرده است.

تجهیزات نظامی آمریکا به لهستان رسید

وزارت دفاع لهستان روز جمعه اعلام کرد که تجهیزات نظامی ارسالی آمریکا به لهستان برای تقویت مرزهای شرقی ناتو در برابر حمله احتمالی روسیه به مرز اوکراین، وارد این کشور شده است. ماریوژ بلاژاک وزیر دفاع لهستان عصر پنجشنبه اعلام کرد که یک «گروه پیش‌قراول» از قبل وارد لهستان شده است. او در توئیتر با انتشار عکس‌هایی از سربازان در حال تخلیه تجهیزات از یک هواپیمای ترابری سی ۱۳۰ هرکولس نوشت: «این یک نشانه واضح از همبستگی متحدان است.» شبکه تلویزیون خصوصی تی‌وی‌ان۲۴ نیز تصاویری از تخلیه دو هواپیمای آمریکایی در روز جمعه در فرودگاه رژسوف یسیونکا در جنوب لهستان نشان داد. این شبکه گزارش داد که تاکنون شش هواپیمای آمریکایی در لهستان فرود آمده‌اند.

ارتش ایالات متحده در حال حاضر حدود چهار هزار و ۵۰۰ سرباز در لهستان در چارچوب همکاری ناتو و روابط دوجانبه دارد که عمدتا در غرب کشور به صورت چرخشی مستقر هستند. رویترز روز جمعه به نقل از برخی منابع نظامی نوشت که انتظار می‌رود نخستین نیروهای ارتش آمریکا روز شنبه وارد لهستان شوند. این منابع که به دلیل ماهیت حساس ورود نیروها خواستند نامشان فاش نشود، به رویترز گفته‌اند که این برنامه بسته به شرایط امنیتی و تدارکاتی ممکن است تغییر کند.

opal

ادامه تلاش‌های دیپلماتیک

در پس‌زمینه تحرکات نظامی، مذاکرات دیپلماتیک برای حل بحران اوکراین ادامه دارد. امانوئل ماکرون رییس‌جمهور فرانسه قرار است دوشنبه (هفتم فوریه) با ولادیمیر پوتین رییس‌جمهور روسیه در مسکو دیدار کند و از او بخواهد که نیروهای نظامی خود در مرز با اوکراین را کاهش دهد.

همزمان اولاف شولتس صدراعظم آلمان از سفر قریب‌الوقوع خود به روسیه و دیدار با ولادیمیر پوتین، برای بحث و تبادل‌نظر پیرامون بحران اوکراین خبر داده است. برنامه این سفر برای ۱۴ فوریه تنظیم شده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه، ماکرون اندکی قبل از سفر به کی‌یف و مسکو، می‌خواهد اقدامات خود را با صدراعظم آلمان هماهنگ کند. او پس از گفت‌وگو با ولادیمیر پوتین و ولودیمیر زلنسکی رییس‌جمهور اوکراین، احتمالا دیداری با شولتس و آندری دودا رییس‌جمهور لهستان در برلین خواهد داشت. رییس‌جمهور فرانسه همچنین قصد دارد با جو بایدن رییس‌جمهور آمریکا، بوریس جانسون نخست‌وزیر بریتانیا و احتمالا با رجب طیب اردوغان رییس‌جمهور ترکیه گفت‌وگو کند.

رزمایش اوکراین

سربازان ارتش اوکراین نیز همزمان با ادامه ارسال کمک‌های نظامی غرب، با موشک‌های آمریکایی چند رزمایش برگزار کردند. آنها روز جمعه در پایگاه نظامی یاووریف در غرب اوکراین با استفاده از موشک‌های ضدتانک، پرتابگرها و دیگر جنگ‌افزارهایی که ایالات متحده در قالب بخشی از بسته امنیتی ۲۰۰ میلیون دلاری تحویل کی‌یف داده، آموزش دیدند. مسکو به شدت منتقد گسترش مرزهای ناتو به شرق و عضویت احتمالی اوکراین در این پیمان بین‌المللی است، اما هرگونه اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به اوکراین را رد می‌کند. آندری بستیوک سخنگوی ستاد کل ارتش اوکراین گفت: «این سلاح‌ها به توقف خودروهای نظامی کمک می‌کنند، به آنها آسیب می‌رسانند و در محیط شهری به ما اجازه می‌دهند ساختمان‌هایی را که دشمن در آن پنهان شده‌، تخریب کنیم.» الکسی رزنیکوف وزیر دفاع اوکراین شامگاه جمعه گفت که انتظار می‌رود هواپیمای حامل سلاح‌های آمریکایی به زودی به این کشور برسد.

اخبار برگزیدهسیاسی
شناسه : 245819
لینک کوتاه :