xtrim

فولاد غدیر ایرانیان در مسیر توسعه و رکورد

به گزارش جهان صنعت نیوز:  اسدالله فرشاد با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه پروژه افزایش ظرفیت این شرکت تا پایان آذرماه ۱۴۰۱ به پایان خواهد رسید، گفت: طی یک سال گذشته و در دو مرحله افزایش ظرفیت تولید کارخانه تا سقف ۲/۱ میلیون تن اجرایی شد. این رقم در ابتدا ۸۰۰ هزار تن بوده که با موفقیت کامل به یک میلیون تن رسید.

به گفته وی، به دنبال آن هستیم که در سال جاری با مراحل مهندسی میزان تولید را از یک میلیون تن به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن برسانیم البته تکمیل و تامین برخی تجهیزات خارجی مورد نیاز این پروژه برنامه‌ریزی و در دست اقدام است.

مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان با اشاره به احداث این شرکت در سال ۱۳۸۵ عنوان کرد: جانمایی این کارخانه در جوار گندله‌سازی مجتمع چادرملو با ظرفیت ۴/ ۳ میلیون تن، به دلیل موقعیت ممتاز این گندله‌سازی صورت گرفت و همکاری با چادرملو تا امروز ادامه یافت.

فرشاد با تاکید بر همکاری و هماهنگی با ایمیدرو در زمان تاسیس کارخانه آهن و فولاد غدیر ضمن اشاره به عرضه سهام این شرکت در فرابورس اظهار کرد: سهامداران این شرکت در ابتدای امر ایمیدرو و شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و فولاد آلیاژی ایران بودند.

وی در تشریح تامین مالی ارزی این پروژه گفت: در سال ۱۳۸۶ مبلغ ۹۷ میلیون یورو ال‌سی پروژه از طریق صندوق توسعه ملی تامین شد و در عرض پنج سال بازپرداخت صورت گرفت.

فرشاد به نماد انتخاب شده برای آهن و فولاد غدیر ایرانیان بر تابلوی فرابورس یعنی «فغدیر» اشاره کرد و گفت: این شرکت علاوه برفعالیت تولیدی، در زنجیره ارزش فولاد نیز سرمایه‌گذاری کرده است.

توسعه و سرمایه‌گذاری

فرشاد با تاکید بر ائتلاف و همکاری آهن و فولاد غدیر با شرکت معدنی و صنعتی چادرملو عنوان کرد: با همکاری سهامداران، آهن و فولاد غدیر در یک دهه اخیر سهام مدیریتی فولاد شاهرود را ابتیاع کرده و طرح فولادسازی این مجتمع را به انتها رساند.

وی با بیان اینکه همکاری با چادرملو محدود به فولاد شاهرود نیست، گفت: وقتی در سال ۱۳۹۱ مجتمع صنعتی معدنی چادرملو تصمیم به احداث کارخانه احیای مستقیم مگامدول‌گهر گرفت، آهن و فولاد غدیر در کنار شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر به عنوان سهامدار به شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر وارد شد.

مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان با اشاره به قرار گرفتن برنامه‌های این شرکت در راستای تبدیل شدن استان یزد به سومین قطب صنعتی- معدنی ایران اظهار کرد: در همین راستا در سال ۱۳۹۸ با همکاری شرکت صنعتی معدنی چادرملو، ساخت گندله‌سازی بهاباد با قابلیت توسعه به ۵ میلیون تن تولید آغاز شد. پروژه تاکنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم تا پایان تابستان ۱۴۰۲ به تولید برسد.

وی افزود: امیدواریم پروژه احداث مجتمع گندله‌سازی بهاباد تا پایان اسفند ۱۴۰۱ تکمیل و آماده بهره‌برداری شود. این پروژه با هدف تولید گندله آهن از کنسانتره سنگ‌آهن بوده و محصول گندله آن قابل استفاده در کارخانه‌های احیای مستقیم کشور برای تولید آهن اسفنجی است.

فرشاد در ادامه اظهار کرد: یکی از راهکارهای عمده توسعه اقتصادی، استفاده از مزیت‌های نسبی در هر کشور است که در ایران با توجه به وجود زمین، مواد اولیه معدنی و انرژی که عوامل اصلی و موثر در ایجاد صنعت فولاد است، می‌توان روی صنعت فولاد به عنوان یکی از پتانسیل‌های توسعه اقتصادی حساب کرد.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانصنعت و معدن
شناسه : 262232
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *