xtrim

«اپل» به رکوردشکنی ادامه می‌دهد

به گزارش جهان صنعت نیوز:  آن‌طور که فایننشال‌تایمز به نقل از گزارش موسسه تحقیقاتی Counterpoint Research می‌نویسد، سهم ۵۰ درصدی نشان‌دهنده بهترین عملکرد آیفون از زمان عرضه این گوشی در سال ۲۰۰۷ است. حدودا ۱۵۰ دستگاه مجهز به سیستم‌عامل اندروید بقیه سهم بازار را به خود اختصاص داده‌اند.Counterpoint Research می‌گوید «سامسونگ» و «لنوو» بهتر از سایر برندهای تولیدکننده گوشی اندرویدی عمل کرده‌اند. آمار ۵۰ درصدی آیفون در گزارش Counterpoint Research به تعداد گوشی‌های هوشمند فعال اشاره می‌کند، بنابراین صرفاً محدود به گوشی‌هایی که در سال جاری میلادی عرضه شده‌اند نیست.

در واقع طبق گزارش این موسسه، ۵۰ درصد از تمامی کاربران گوشی‌های هوشمند در آمریکا مشغول استفاده از آیفون هستند. این آمار اگر شگفت‌انگیز نباشد، دست کمی از آن ندارد. فعلا مشخص نیست چه تعداد از آیفون‌هایی که در سال ۲۰۲۲ عرضه شده‌اند در آمار ۵۰ درصدی جای می‌گیرند. همچنین سهم دقیق گوشی‌های قدیمی‌تر سری آیفون را نمی‌دانیم. آمار عرضه گوشی هوشمند به‌صورت فصلی تغییرات زیادی تجربه می‌کند و ممکن است در فصل جاری مجددا سهم گوشی‌های اندرویدی از آیفون‌های «اپل» پیشی بگیرد. موارد زیادی نظیر زمان‌بندی عرضه گوشی‌های جدید می‌تواند این آمار را دست‌خوش تغییر کند.

آن‌طور که «فایننشال تایمز» می‌نویسد تعداد کاربران فعال گوشی‌های هوشمند آماری معنادار است، چون افزون‌بر کسانی که گوشی‌های تازه‌عرضه‌شده را خریداری کرده‌اند، سایر کسانی را که گوشی دست دوم خریده‌اند و از آیفون‌های چند سال پیش استفاده می‌کنند نیز شامل می‌شود. یکی از تحلیلگران موسسه CSS Insight می‌گوید «اپل» در سکوت خبری به ‌صورت سالانه سهم خود را در بازار موبایل افزایش داده است. این تحلیلگر می‌گوید: تعداد کاربران فعال اهمیت بسیار زیادی برای «اپل» دارد، چون این شرکت در گذر زمان در حال درآمدزایی بیشتر از کسانی است که قبلا آیفون خریداری کرده‌اند. او می‌گوید: هر کسی که گوشی جدید یا دست دوم «اپل» را خریداری می‌کند، از طریق سرویس‌هایی مثل آی‌کلاد اپل موزیک و… درآمد «اپل» را بالا می‌برد. واحد تجاری خدمات «اپل» سود بسیار زیادی عاید این شرکت می‌کند. درحالی‌که گفته می‌شود حاشیه سود «اپل» ۳۷ تا ۳۸ درصد است،‌ احتمالا حاشیه سود واحد خدمات مرز ۷۰ درصد را هم رد می‌کند. موسسه Counterpoint Research در گزارش دیگری می‌گوید: «اپل» همچنان بر بازار گوشی‌های هوشمند پریمیوم در سراسر دنیا تسلط دارد.

opal

دستگاه‌های پریمیوم شامل گوشی‌هایی می‌شود که قیمت عمده‌فروشی آنها ۴۰۰ دلار و بیشتر است. در این بخش از بازار «اپل» ۵۷ درصد از سهم را به خود اختصاص داده است. در بازار گوشی‌های فوق پریمیوم (دستگاه‌های ۰۰۰/۱ دلاری و گران‌تر) «اپل» ۷۸ درصد از سهم را در اختیار دارد. تحلیلگر Counterpoint می‌گوید این بخش از بازار موبایل نه‌تنها درآمد زیادی به همراه دارد، بلکه معمولا تحت‌ تاثیر شرایط بد اقتصادی قرار نمی‌گیرد.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانخواندنیدانش و فناوری
شناسه : 286586
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *