زنگ خطر برای بازار کریپتو
به گزارش جهان صنعت نیوز: ارزش رمزارزها در یک سال اخیر به شکل قابلتوجهی کاهش یافته است، اما هکرها همچنان اشتیاق زیادی به سرقت رمزارز دارند و آنطور که بلومبرگ به نقل از موسسه Chainalysis مینویسد، افراد سودجو توانستهاند از طریق سرقت این داراییهای دیجیتالی پول زیادی به جیب بزنند.
آمارها نشان میدهد صرفا در ماه جاری میلادی (که دو هفته از آن گذشته) حداقل ۷۱۸ میلیون دلار رمزارز به سرقت رفته است تا آمار ناخالص در سال ۲۰۲۲ مرز سه میلیارد دلار را رد کند. اگر وضعیت به همین شکل ادامه یابد، ۲۰۲۲ از لحاظ مقدار رمزارز سرقتشده توسط هکرها رکوردشکنی خواهد کرد. رکورد فعلی در اختیار سال ۲۰۲۱ است. آنطور که کارشناسان میگویند، سه میلیارد دلار موردبحث از طریق ۱۲۵ هک سرقت شده است. به نظر میرسد بیشتر اهداف از نوع پروتکلهای دیفای (امور مالی غیرمتمرکز) هستند. این پروتکلها الگو ریتمهای مبتنیبر نرمافزار را در سیستم پیادهسازی میکنند تا سرمایهگذاران کریپتو بتوانند از طریق لجرهای دیجیتالی و بدون اتکا بر یک واسط مرکزی، رمزارز را معامله کنند، قرض بدهند یا قرض بگیرند.
کارشناسان امنیتی میگویند هکرها در سوءاستفاده از ضعفهای موجود در سیستم امنیتی، کد و ساختار بازارگاههای مبتنیبر امور مالی غیرمتمرکز ماهر شدهاند. اکثر ارائهدهندگان خدمات مالی به سیستمهای دیفای وابستهاند و همین موضوع باعث میشود که مسوولیت پیدا کردن راهکار برای جلوگیری از هک، برعهده خودشان باشد. موسسه Chainalysis میگوید در هیچیک از ماههای سال ۲۰۲۲ به اندازه ماه اکتبر رمزارز به سرقت نرفته است. این موسسه ادعا میکند بریجهای بین بلاکچینها بهشدت آسیبپذیرند و بسیاری از هکرها از طریق آنها اقدام به سرقت رمزارز میکنند. در روزهای اخیر صنعت کریپتو از دو حادثه بهشدت متأثر شده است. در حادثه اول، یک هکر از طریق دستکاری قیمت توکن سرویس دیفای Mango توانست ۱۰۰ میلیون دلار به سرقت ببرد. همچنین هفته گذشته دو میلیون بایننسکوین (معادل تقریبا ۵۷۰ میلیون دلار) توسط یک هکر به سرقت رفت. حدودا ۱۰۰ میلیون دلار از این مبلغ بازگردانده نشد، اما صرافی «بایننس» بقیه پول را فریز کرد.
لینک کوتاه :