xtrim

بدون شرح!

محمدرضا رسولی *

استفاده از گوشت برخی حیوانات از جمله گربه‌ها در تولید سوسیس و کالباس را قویا تکذیب می‌کنم و هیچ گربه‌ای برای تولید سوسیس و کالباس کشته نمی‌شود. اینها گوشه‌ای از اظهارات حامد زارعی رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور است که به تازگی در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و آبزیان ایراد شده است. ایشان در ادامه می‌افزاید: عرضه گوشت اسب و الاغ در کشور وجود دارد اما میزان آن نگران‌کننده نیست! با کشتارهای غیرمجاز که شیوه و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، مواجه هستیم. به عنوان مثال کسانی که دام را در کنار خیابان و یا خارج از کشتارگاه بدون ناظر بهداشتی، ذبح می‌کنند. اما اینکه بگوییم عرضه گوشت تک‌سم‌ها در میزان بالا در کشور رواج دارد، چنین مساله‌ای صحت ندارد.

قبل از این نیز مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی پیرامون انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر استفاده از گوشت گربه در تولید فرآورده‌های گوشتی گفته بود: حدود سه سال است که در رابطه با این موضوع پیگیری‌های زیادی انجام دادیم که ساختگی بودن این موضوع را ثابت کنیم. برای مثال گوشت خالص یک گربه نهایتا یک کیلو است! در صورتی که در کوچک‌ترین کارخانه تولید سوسیس و کالباس روزانه حداقل حدود ۵ هزار کیلو محصولات تولید می‌شود. پس برای این میزان تولید باید روزانه ۵ هزار گربه کشته شود تا کمترین کارخانه ما بچرخد! اگر این‌گونه پیش برود دیگر گربه‌ای در کشور باقی نمی‌ماند! در نتیجه فیلم‌های موجود تنها می‌تواند از سوی مخالفان این صنعت پخش شده باشد تا ضربه‌ای به آن بزنند.

opal
اخبار برگزیدهیادداشت
شناسه : 298510
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *