یک چهارم مشاغل به دلیل تغییرات اقلیمی در خطر نابودی هستند
به گزارش جهان صنعت نیوز: شرکت مشاوره بینالمللی دیلویت تحقیقی را آماده کرده که قرار است امروز سهشنبه ۸ نوامبر آن را در کنفرانس اقلیمی شرمالشیخ ارائه دهد. بر اساس این تحقیق بیش از ۸۰۰ میلیون شغل در سراسر دنیا از تغییرات اقلیمی و انرژی تاثیر میگیرند. این رقم معادل یک چهارم جمعیت شاغل کنونی در سراسر جهان است.
بیش از همه مشاغل حوزههای کشاورزی، انرژی، معادن، صنعت، حمل و نقل و ساخت و ساز از تغییرات اقلیمی متاثر خواهند بود.
برنهارد لورنتس، متخصص آب و هوای شرکت دیلویت میگوید بخشی از این مشاغل به دلیل تولید دیاکسید کربن در آستانه ازهم پاشیدگی هستند. سایر بخشها مثل کشاورزی نیز به دلیل تهدیداتی چون سیل، گرمای بیش از حد یا تغییرات آب و هوایی در معرض خطر قرار دارند.
نویسندگان این تحقیق نوشتهاند: «خطری که این مشاغل را تهدید میکند، در مناطق آسیا-اقیانوسیه و نیز در آفریقا در بالاترین میزان است.» در این مناطق بیش از ۴۰ درصد مشاغل در حوزه آسیبپذیر قرار دارند.
در عین حال اما در این مناطق ظرفیت زیادی برای مشاغل جدید وجود دارد. برنهارد لورنتس میگوید: «با شکل دادن فعالانه به این تحول میتوان از طریق کربنزدایی تا سال ۲۰۵۰ بیش از ۳۰۰ میلیون امکان شغلی اضافی ایجاد کرد. از این میزان، ۲۱ میلیون شغل در اروپا، ۱۸۰ میلیون شغل در آسیا-اقیانوسیه، ۷۵ میلیون شغل در آفریقا و ۲۶ میلیون در آمریکا خواهد بود.»
برای تحقق این امر باید در مناطق آسیبپذیر، به خصوص برای “اشتغالزایی سبز” سرمایهگذاری کرد. گذار سریع به اقتصاد بدون کربن میتواند در سراسر دنیا دستمزدهای عادلانه و درخور و شرایط کاری بهتر را تامین کند.
مارن هاپتمن، یکی از شرکای دیلویت میگوید: «کلید این مسئله سرمایهگذاری در ارتقای مهارتهاست، از مدرسه تا دانشگاه تا آموزشهای حین خدمت.» به گفته او این اقدامات باید در اولویت اول سیاستمداران و کارفرمایان قرار بگیرد.
اخبار برگزیدهصنعت و معدن
لینک کوتاه :