xtrim

جهت‌گیری سرمایه گذاری تجلی به سمت مواد نادر خاکی

به گزارش جهان صنعت نیوز: شرکت تجلی اولین شر‌کت پروژه محور در ایران است که به دنبال تامین نقدینگی حدوداً ۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه های تعریف شده‌اش است. به گفته علی اکبری، این منابع مالی از طریق تسهیلات، افزایش سرمایه و انتشار اوراق و غیره تأمین خواهد شد و برای مدیریت بهتر نقدینگی، قراردادی با یک شرکت تامین سرمایه منعقد شده که بهترین روش را برای تامین منابع مالی در تجلی بکار بگیریم.

علی اکبری گفت: به دنبال توسعه سرمایه‌گذاری در زمینه عناصر نادر خاکی هستیم و میل به کشف و استخراج این ذخایر در شرکت تجلی به شدت افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: به نظر می‌رسد که ارزش معادن در بازار سرمایه آن طور که باید شناخته نشده است و بر همین اساس ضرورت دارد اقدامات کافی در این زمینه صورت پذیرد.

وی ادامه داد: میل به سودآوری و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در شرکت تجلی شکل گرفته است و با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته طی یک تا دو سال آینده، نیازمند هفت تا هشت هزار میلیارد تومان نقدینگی هستیم تا بتوانیم پروژه‌هایی که در حال حاضر در دست اجرا داریم، انجام دهیم.

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات گفت: به دنبال آن هستیم تا به عنوان اولین شرکت پروژه‌محور در کشور، کمترین ضرر متوجه سهام‌دارن شود و بی‌شک پروژه‌های جدیدی طی سال‌های پیش رو در شرکت تجلی تعریف خواهد شد که نیازمند تامین نقدینگی و سرمایه کافی است.

وی خاطر نشان کرد: روش محاسبه NAB شرکت پروژه محور تجلی توسعه معادن و فلزات مانند سایر شرکت‌های بورسی نیست و باید تحلیلگران به این مسئله توجه کنند.

به دنبال بهترین روش‌های تامین مالی هستیم

علی اکبری گفت: ما برای سال‌های آینده، حداقل به ۷ تا ۸ هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز داریم تا همین طرح‌های فعلی به نتیجه برسد و برای تامین این سرمایه به دنبال بهترین روش‌های تامین مالی هستیم.

وی گفت: امیدوار هستیم تعداد شرکت‌های پروژه‌محور در کشور افزایش پیدا کند و این در حالی است که باید از مراحل تعریف شده در بورس عبور کند. ضمن اینکه حضور پشتوانه قوی جهت پروژه‌محور شدن نیز الزامی است و تجلی از حضور شرکت‌هایی همچون توسعه معادن و فلزات سود می‌برد.

وی افزود: در حال حاضر پنج هزار معدن به مزایده گذاشته شده است که تیم تحقیقاتی تجلی مشغول بررسی‌های لازم هستند و باید توجه داشت که برای حضور در این مزایدات، باید از امتیاز لازم برخوردار بود. ضمن اینکه ما بیشتر به دنبال فعالیت در معادن عناصر نادر خاکی هستیم.

نگاه ویژه‌ به مقوله اکتشاف در جانجا

علی اکبری بیان کرد: تجلی در تلاش است که کلیه اقدامات در زنجیره را به تنهایی انجام دهد و بر همین اساس ۴۰ درصد سهام یک شرکت را به صورت مشترک با صبانور خریداری کردیم. به دنبال آن موفق شدیم ماشین‌آلات معدنی بسیاری را خریداری کنیم و نگاه ویژه‌ای به مقوله اکتشاف به ویژه در جانجا داریم.

وی گفت: با شرکت DBZH ترکیه که یکی از تولیدکنندگان مطرح ماشین‌آلات معدنی در سطح خاورمیانه است، قرارداد خرید ۲۹ ماشین‌آلات عمیق و نیمه‌عمیق معدنی را منعقد کرده‌ایم و خوشبختانه با همکاری سازمان‌های مرتبط، آموزش‌های نیروی انسانی متخصص نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی همچنین افزود: ما هرساله در تلاش هستیم که صدای تولیدکنندگان بزرگ معدنی را به گوش دولت و سازمان‌های ذی‌ربط در زمینه اخذ حقوق دولتی معادن و سایر موارد مرتبط برسانیم.

همچنین سعید باقری، قائم مقام شرکت تجلی در نشست خبری این شرکت گفت: با توجه به اهمیت مقوله اکتشاف، یک شرکت اکتشافی تاسیس کرده‌ایم و قرارداد خرید ۲۹ دستگاه حفاری با شرکت ترکیه ای د. ب. ژ منعقد کرده‌ایم و دو دستگاه هم وارد شده است.

 

اخبار برگزیدهپیشنهاد ویژهصنعت و معدن
شناسه : 308270
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *