xtrim

رکورد ماموریت‌های «آپولو» شکسته شد/پایان موفقیت آمیز «آرتمیس۱»

به گزارش جهان صنعت نیوز: فضاپیمای ناسا در زمان ورود به جو زمین با موفقیت مانوری را انجام داد که با نام «ورود پرشی» شناخته می‌شود. در این مانور، «اوریون» ابتدا وارد بخش بالایی جو زمین شد، اما قبل از ورود به بخش‌هایی پایینی، از جو بیرون پرید. این حرکت ظاهراً به کپسول کمک می‌کند تا نقطه فرود خود را معین کند و برای اولین‌بار توسط فضاپیمایی انجام شده که قادر به حمل انسان‌هاست. حالا که «اوریون» به زمین برگشته و مأموریت «آرتمیس ۱» به پایان رسیده است، ناسا به گردآوری اطلاعات از آدمک‌هایی که با حسگرهای مختلف روی صندلی‌های این فضاپیما قرار گرفته بودند، می‌پردازد تا برای دومین مأموریت «آرتمیس» آماده شود. «آرتمیس ۲» برای سال ۲۰۲۴ برنامه‌ریزی شده و طی آن قرار است گروهی از فضانوردان به دور ماه فرستاده شوند. ناسا در‌ نهایت در مأموریت «آرتمیس ۳» که احتمالاً در سال ۲۰۲۶ انجام می‌شود، دوباره انسان را به سطح ماه خواهد فرستاد. کپسول «اوریون» در طول مأموریت خود با شکستن رکورد مأموریت «آپولو ۱۳»، به دورترین نقطه از زمین برای یک فضاپیمای قادر به حمل انسان رسید و حتی از این هم فراتر رفت. این فضاپیما همچنین تصویر زیبایی را در زمین و ماه در کنار یکدیگر منتشر کرد.

همچنین «جیم فیری»، معاون مدیر ناسا در اداره توسعه سیستم‌های اکتشافی برای ماموریت گفت: «با بازگشت ایمن «اوریون» به زمین، می‌توانیم ماموریت بعدی خود را در شرف وقوع در آینده ببینیم که طی آن خدمه برای اولین بار تحت عنوان بخشی از عصر جدید اکتشاف به مدار ماه پرواز خواهند کرد. این موضوع، آغاز مسیر ما به سوی یک عصر منظم از ماموریت‌ها و حضور پایدار انسان در ماه برای اکتشافات علمی و فراهم شدن برای ماموریت‌های انسانی به مریخ خواهد بود.»

طی روزهای آینده، «اوریون» به ساحل بازخواهد گشت، تا متخصص‌ها این فضاپیما را تخلیه کرده و آن را با کامیون به مرکز فضایی کندی بازگردانند. پس از رسیدن «اوریون» به این مرکز، تیم‌ها دریچه آن را باز کرده و چندین محموله را تخلیه خواهند کرد. در مرحله بعد، کپسول و سپر حرارتی آن طی چندین ماه مورد آزمایش و تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرند.

اخبار برگزیدهخواندنیدانش و فناوری
شناسه : 313641
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *