سال آینده محصولات کشاورزی ایران با QR کد رهگیری صادر میشوند
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: از سال آینده کلیه محصولات کشاورزی ایران با QR کد رهگیری صادر میشوند و تمام استانداردهای کشور مقصد قبل از صادرات رعایت خواهد شد.
به گزارش جهان صنعت نیوز: شاپور علایی مقدم اظهار داشت :۱۴ میلیون هکتار مساحت اراضی زراعی، باغی، آیش و تناوب در کشور است که منجر به تولید ۱۲۵ میلیون تن محصول کشاورزی در کشور می شود.
وی افزود: از این ۱۲۵ میلیون تن، ۱۰۶ میلیون تومان محصولات زراعی و مابقی محصولات دیگری مانند تولیدات دام و طیور است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: بارش سالانه کشور کمتر از ۲۵۰ میلی متر است و بر اساس اعلام فاو هر کشوری که کمتر از ۵۰۰ میلیمتر بارش داشته باشد با خشکسالی مواجه است اما با همت بخش کشاورزی کشور سالانه شاهد افزایش بهره وری در تولید هستیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بهره بردار در بخش کشاورزی وجود دارد گفت: یافته های علمی به کمک بخش کشاورزی آمده است و نقش نهاد ها و عوامل تولید در کنار اقلیم تاثیر مهمی دهم میزان تولید و تامین امنیت غذایی کشور دارد.
معاونوزیرجهادکشاورزی گفت: درباره اهمیت آفت کش ها به عنوان یک نهاد کشاورزی، می توان اذعان داشت که تولید ۴۰ درصد محصولات کشاورزی کشور وابسته به آن است و در صورتی که سم و کود وجود نداشته باشد نمی توانیم در کشورمان به امنیت قضایی نزدیک شویم.
وی تصریح کرد: سرانه استفاده از سموم کشاورزی برای هر ایرانی سالانه ۴۰۰ گرم بوده که کمتر از متوسط دنیا است، اما چرا با این وجود محصولات کشاورزی کشور از لحاظ باقیمانده سموم زیر سوال می رود.
اعلایی مقدم اظهار داشت: فائو میگوید ۷۰ درصد اثر گذاری سموم کشاورزی به نحوه مصرف آن بر می گردد بنابراین بسیار مهم است که بخش ترویج کشاورزی به ما درباره نحوه مصرف سوم کمک کند.
وی یادآور شد: کاهش دفعات استفاده از کود و رعایت دوره کارنس می تواند در باقی مانده سموم در محصولات کشاورزی و هچنین هزینههای کشاورزان تاثیرگذار باشد.
وی اظهار داشت: از سال آینده کلیه محصولات کشاورزی ایران با QR کد و کد رهگیری صادر میشوند و تمام استانداردهای کشور مقصد قبل از صادرات رعایت خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه نیازمند نظام پایدار کودی هستیم گفت: نظام تامین، توزیع، نظارت، مصرف و کنترل در این بخش باید رعایت شود تا به اهداف خود الگوی کشت نیز دست یابیم.
اقتصاد کلانلینک کوتاه :