دستور رئیس جمهور برای عدم تغییر نرخ تامین نهاده و کالاهای اساسی
معاون امور تولیدات دامی جهادکشاورزی از نامه رئیس جمهور به وزارتخانه های اقتصادی از جمله وزارت جهادکشاورزی درباره عدم تغییر نرخ تامین نهادهها و کالاهای اساسی برای تولید خبر داد.
وی افزود: برای مدیریت حوزه جوجه یکروزه یک تصمیم گرفتیم و ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار جوجه را در روستاها توزیع کردیم که متأسفانه تعدادی نیز معدوم شد، این اتفاق یک بار رخ داد و در آن مرحله نیز انتخاب بین بد و بدتر بود.
دماوندینژاد اضافه کرد: کشور ما جایگاه هشتم تولید گوشت مرغ و جایگاه یازدهم تولید تخم مرغ در دنیا را دارد و استانداردهای بهداشتی تعیین شده توسط دامپزشکی به صورت جدی اعمال میشود.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی با اشاره به پیش بینی مازاد تولید گوشت مرغ در هفته سوم آبان، گفت: این مساله را پیش بینی کردیم و برای آن تمهیداتی اندیشیدیم تا شرکت پشتیبانی اقدام به خرید مازاد تولید نماید که این شرکت هم اعلام آمادگی کرد، اما متأسفانه سازمان برنامه بودجه هیچ بودجهای در اختیار این شرکت قرار نداد .
وی سپس اظهار کرد: یکی از اقدامات ارزندهای که وزارت جهاد کشاورزی انجام داد افزایش نرخ خرید تضمینی گندم از ۵ هزار و ۷۰۰ تومان به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان بود چرا که گزارشات موثقی به ما رسیده بود که عواملی آماده هستند تا پس از برداشت گندم، آن را خریداری و به خارج از مرزهای کشور قاچاق کنند و در نتیجه این اقدام ارزنده بالاترین رکورد خرید گندم امسال ثبت شد.
دماوندی نژاد از نامه رئیس جمهور به وزارتخانههای اقتصادی از جمله وزارت جهاد کشاورزی درخصوص عدم تغییر نرخ تأمین نهادهها و کالاهای اساسی برای تولید خبر داد.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، گفت: براساس کسب تکلیفی که از مقام عالی وزارت داشتیم و مطالعاتی که مرکز پژوهشهای مطالعات اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی انجام داد مکلف شدیم برای مصرف سرانه ۲۶ کیلوگرم گوشت مرغ برنامه ریزی کنیم که کاهش ۶ کیلویی مصرف سرانه باعث خواهد شد که جوجه ریزی را بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیون قطعه قرار خواهیم داد.
دماوندی نژاد افزود: تخم مرغ تولیدی کشور به خوبی توانسته به بازارهای صادراتی راه پیدا کند، اما در مورد گوشت مرغ موفق به انجام این کار نشدیم و باید به این مساله توجه کنیم که بعد از اجرای طرح اصلاح ساختار اقتصادی در کشور ما تولید باید با پیوست صادرات انجام بگیرد.
وی مداخلات نابجای بخشهای غیرتخصصی را یکی از مهمترین موانع صادرات گوشت مرغ دانست و ادامه داد: باید مداخله گران و بازیگران عرصه دام و طیور را به مرور کاهش دهیم چرا که یکی از آفات این حوزه است که فاقد تخصص هستند.
دماوندی نژاد، تصریح کرد: برای بهمن ماه مجوز لازم را گرفته ایم که تولید ماهانه گوشت مرغ را روی ۱۲۰ هزار تن قرار دهیم که برای این مقدار نیز تقاضا وجود دارد.
لینک کوتاه :