اروپایی های سوسک و جیرجیرک می خورند
اتحادیه اروپا اعلام کرد که کشورهای عضو اکنون میتوانند برای مصارف غذایی خود از گونهای سوسک و جیرجیرکهای خانگی استفاده کنند.
به گزارش جهان صنعت نیوز؛ لاروهای شبیه خرچنگ نوعی سوسک سیاه و جیرجیرکهای خانگی، سومین و چهارمین حشرهای خواهند بود که اکنون میتوانند به عنوان غذا به مردم اتحادیه اروپا فروخته شوند. همچنین این دو، آخرین مورد نخواهند بود و گفته میشود هشت درخواست دیگر نیز در این زمینه در انتظار تأیید هستند.
اتحادیه اروپا درخواستهای مربوط به فروش لاروهای این حشرات را تأیید کرده است و آنها را میتوان به صورت پودر، منجمد، خمیر و خشک در کشورهای عضو اتحادیه فروخت. جیرجیرکها را همچنین میتوان به صورت پودر نیمهچربیزداییشده به فروش رساند.
هرچند بهطور دقیق مشخص نیست که کمیسیون اتحادیه اروپا به عنوان بخشی از تلاشهای خود برای تغییر رژیمهای غذایی دست به چنین اقدامی زده، اما آنها اعلام کردهاند که مصرف حشرات «به محیطزیست و سلامت و معیشت کمک میکند.»
قوانین جدید اتحادیه اروپا حکم میدهند که لارو سوسکها و جیرجیرکهای خانگی برای مصرف غذایی افرادی که به آنها حساسیت ندارند، بیخطر است. علاوهبراین، اتحادیه اروپا در قوانین خود ذکر کرده که محصولات غذایی حاوی این حشرات باید دارای برچسب مشخص باشند.
بااینحال، تصمیم اتحادیه اروپا میتواند باعث ایجاد رژیمهای غذایی جدیدی شود که کمتر محیطزیست را نابود میکنند. بهعنوان مثال، در آلمان، حدود نیمی از جمعیت قصد دارند گوشت کمتری بخورند، در حالی که در ایالات متحده، مردم بیشتر تمایل به مصرف گوشت دارند، اما برخی بهجای گوشت گاو، از گزینههایی مانند گوشت مرغ استفاده میکنند که آلودگی کمتری دارد.
بنابراین وجود پروتئین حشره برای مصرف، میتواند به جایگزین ارزانی تبدیل شود؛ بهویژه در زمینه غذاهای فرآوریشده.
بین ۳۵ تا ۶۰ درصد وزن خشک حشرات از پروتئین تشکیل شده است. نکته قابلتوجه دیگر اینکه حشرات به سرعت تولید مثل میکنند و وزن آنها بسیار سریعتر از حیوانات افزایش پیدا میکند.
شاید برای ما و بسیاری از اروپاییها، فکر خوردن حشرات چندان جذاب نباشد، اما در برخی کشورهای جهان، میتوان آنها را به عنوان یک وعده غذایی لذیذ مصرف کرد. همچنین حشرات یک بخش عادی و سالم از رژیم غذایی کشورهایی مانند مکزیک و تایلند را تشکیل میدهند.
منبع: دیجیاتو
عمومیلینک کوتاه :