xtrim

چگونه کارت سوخت خود را پیگیری کنیم؟

مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: در صورت بروز مشکل در تأمین کارت سوخت که مربوط به بحث چیپست‌ها می‌شود، حداکثر زمان انتظار دوماه خواهد بود؛ اما درحال‌حاضر بدون مشکل در حال تأمین کارت سوخت مورد نیاز مردم هستیم و متوسط زمان انتظار به یک‌ماه رسیده است.

به گزارش جهان صنعت نیوز، محمد صادقی، مدیر سامانه هوشمند سوخت اظهار داشت: کسانی که در سال ۱۴۰۱ برای دریافت کارت سوخت المثنی ثبت‌نام کرده بودند‌، تمامی کارت‌های سوخت آنها تولید شده است.

وی افزود: کارت‌های سوخت متقاضیان کارت المثنی در سال ۱۴۰۱، اغلب به دست آنها نیز رسیده، اما اگر شخصی کارت سوخت المثنی خود را هنوز دریافت نکرده، درحالی که در سال ۱۴۰۱ ثبت‌نام کرده بود، از باجه‌های پستی محل سکونت خود پیگیری کند، کارت‌هایی که به هر دلیل در ارسال به آدرس‌های ثبت شده، به دست متقاضی نرسد، تا ۶ ماه در باجه‌های معطله ادارات پست، نگهداری می‌شوند.

صادقی خاطرنشان کرد: متقاضیان برای پیگیری صدور کارت سوخت المثنی می‌توانند به آدرس سایت SCS.NIOPDC.IR مراجعه کنند و با وارد کردن VIN خودروی خود، از وضعیت کارت درخواستی و حتی آدرس باجه معطله‌ای که کارت آنها در آنجاست، مطلع شوند.

مدیر سامانه هوشمند سوخت در خصوص متوسط زمان انتظار صدور کارت سوخت المثنی گفت: این زمان، بستگی به شرایط دارد؛ اگر تأمین کارت به‌موقع اتفاق بیفتد، حداکثر زمان صدور و تحویل کارت سوخت المثنی ۲۰ روز تا یک ماه خواهد بود.

وی ادامه داد: اما در صورت بروز مشکل در تأمین کارت سوخت که مربوط به بحث چیپست‌ها می‌شود، حداکثر زمان انتظار دوماه خواهد بود؛ اما درحال‌حاضر بدون مشکل، در حال تأمین کارت سوخت مورد نیاز مردم هستیم و متوسط زمان انتظار به یک‌ماه رسیده است.

صادقی اذعان داشت: سامانه هوشمند سوخت، هیچ‌گونه مشکلی در بهره‌برداری نداشته و هم‌اکنون توزیع بنزین در سراسر کشور بدون اختلال در حال انجام است./تسنیم

نفت و پتروشیمی
شناسه : 347723
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *