xtrim

تایید واردات دام زنده از پاکستان

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به دیدار اخیر رئیس جمهور با نخست وزیر پاکستان گفت: مجوز واردات ۵۰۰ هزار راس دام زنده از کشور پاکستان صادر شد.

 

 

‌ ‌به گزارش جهان صنعت نیوز، از زاهدان، محمد کرمی ‌اظهار داشت: سیستان و بلوچستان با توجه به مرزهای خاکی و آبی گسترده و وجود بندر اقیانوسی چابهار دروازه صادرات و واردات کشور با دنیاست. استان سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌های فراوان و ویژگی‌های خاصی است، که به فعلیت رساندن آنها نگاه خاص و ویژه‌ مدیران مرکز کشور را می‌طلبد.

 استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اهمیت اقتصاد مردمی بیان کرد: برای موفقیت در حوزه اقتصاد و جلوگیری از اقتصاد دلالی و تبعات آن باید برنامه‌ریزی لازم برای مردمی‌سازی اقتصاد در استان صورت بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه نظام اسلامی در حوزه اقتصاد کار‌آمدترین نظام است، گفت: مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باید با جدیت در میدان عمل حضور داشته باشند، مبادا کم‌کاری مسئولان سبب زیر سوال رفتن اسلام شود. استان سیستان و بلوچستان ظرفیت تبدیل به هاب دام منطقه و صادرات گوشت به کشورهای دیگر را دارد.

کرمی با اشاره به ظرفیت واردات دام از کشورهای همسایه و ماهی از کشورهای آفریقایی بیان کرد: واردات کالاها تنها برای رسوب به کشور نباشد و باید شرکت‌های دانش‌بنیان با فرآوری و افزایش افزوده برای صادرات آنها برنامه‌ریزی کنند.

 استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی لازم برای صادرات پایدار و موفق در دستور کار مسئولان استان است، تصریح کرد: دامداری و کشاورزی یک زنجیره به هم پیوسته هستند از همین رو می‌توانیم در کنار مراکز تولید محصولات کشاورزی، مراکز دامداری‌ نیز راه‌اندازی کرد.

وی با اشاره به دیدار اخیر رئیس جمهور با نخست وزیر پاکستان اذعان کرد: مجوز واردات ۵۰۰ هزار راس دام زنده از کشور پاکستان صادر شد و تمایل پاکستان به واردات مرغ زنده از ایران ظرفیت‌ ویژه‌ای برای افزایش تولید است.

کرمی خاطرنشان کرد: استان سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های بسیاری دارد که هیچ استانی این ظرفیت‌ها را ندارد، مسئولان با حضور در میدان و با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها در راستای تولید پایدار، افزایش ثروت مردم و توانمندسازی مردم اقدام کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: کمک به بخش خصوصی برای هدایت سرمایه‌های مردمی و استفاده از ظرفیت معادن، شیلات، صنایع دستی، واردات هدفمند آجیل، شتر، دام‌های زنده و… باید مورد توجه مسئولان باشد.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد شرکت‌های مشترک با تجار افغانستانی، قطری و چینی اظهار داشت: توافق با کشورهای داری منابع و فاقد زیرساخت می‌تواند در افزایش تولید و ثروت در کشور تاثیرگذار باشد./تسنیم

کشاورزی
شناسه : 355137
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *