تاریخ اعلام نتایج آزمون وکالت مشخص شد
نایب رییس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: نتایج آزمون وکالت مطابق رویه گذشته یک ماه تا یک ماه و نیم بعد اعلام میشود.
به گزارش جهان صنعت نیوز،محمد شاه محمدی نایب رییس کانون وکلای دادگستری مرکز در نشستی درباره روابط بین اسکودا و کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: ما با اسکودا هیچ مشکل اساسی و زیربنایی نداریم. اهداف مشترکی داریم و چالشی بین کانونها از جمله کانون وکلای مرکز با اسکودا وجود ندارد.
وی افزود: موضوعی که الان چالش ما است، این است که کارآموزان وکالت درخواست دارند. در دوره کارآموزی اختبار نداشته باشند. معتقدند همین که آزمون ورودی وکالت را دادند دیگر تمام است. چرا باید از آنها در دوره کارآموزی آزمون گرفته شود. ما قانون را اگر چه اشتباه بود اما به نحو احسن اجرا کردیم. ظرفیت پذیرش ما ۴ برابر شد؛ گرچه کار سختی بود. کارآموز باید بتواند لایحه بنویسد. متاسفانه در جلسه آموزشی هنوز بعضی از کارآموزان نمی توانستند لایحه بنویسند. کارآموزی که آزمون و اختبار ندارد. چه انگیزهای دارد که در کلاس حضور یابد و مطالب را یاد بگیرد.
این وکیل دادگستری یادآور شد: داوطلبانی که در آزمون وکالت شرکت کرده و موفق به اخذ نمره قبولی در این آزمون می شوند. باید در یک دوره کارآموزی ۱۸ ماهه شرکت کرده و پس از پایان دوره کارآزموزی شان در آزمون اختبار شرکت می کنند.
تفاوت آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری مرکز و مرکز مشاوران قوه قضاییه
وی درباره ادغام کانون وکلای دادگستری و مرکز مشاوران قوه قضاییه گفت: تا جایی که می دانیم و اگر نظرسنجی هم شود. دوستانی که در مرکز مشاوران قوه قضاییه هستند تمایل دارند که آنها در کانون وکلای دادگستری جذب شوند. مضافا باید دید برای سیستم قوه قضاییه و حتی حاکمیت و مردم کدام، به صلاح است؟ اعتبار رای دستگاه قضایی ما به این است که یک وکیل، مستقل در مراحل دفاع باشد. کانونها مستقلاند و به نفع مردم و وکلا است که مرکز مشاوران قوه قضاییه در کانون ها ادغام شود.
شاه محمدی درباره تجمیع آزمون وکالت مرکز مشاوران قوه قضاییه و کانونها ادعا کرد: اگر آزمون وکالت تجمیع شود. سطح آزمون وکالت مرکز مشاوران هم ارتقا می یابد. کانون وکلا و اتحادیه مایل هستند که متقاضیان مرکز مشاوران در آزمون ما شرکت کنند.
وی درباره تفاوت آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری مرکز و مرکز مشاوران قوه قضاییه گفت: مهمترین تفاوت این آزمونها کیفیت آن است. آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری باکیفیت تر و سخت تر است. بسیاری از افرادی که در آزمون کانون وکلای دادگستری شرکت می کنند. در مرکز مشاوران قوه قضاییه شرکت نمی کنند. معمولا اگر کسی در دو آزمون وکالت شرکت کند. در این دو آزمون قبول شود، کانون وکلا را انتخاب می کند.
انتقاد داوطلبان به برگزاری آزمون
در ادامه سهیل نظری یکی دیگر از نواب رییس کانون وکلای دادگستری مرکز درباره آزمون وکالت ۱۴۰۲ گفت: آزمون برگزار شد. برگزار کننده آن سازمان سنجش بود. باید منتظر ماند تا سازمان سنجش نتایج را اعلام کند. اما مطابق رویه گذشته یک ماه تا یک ماه و نیم بعد نتایج اعلام می شود.
وی درباره انتقاد داوطلبان به برگزاری آزمون وکالت سال ۱۴۰۲ علی رغم تعطیلی کشور گفت: بسیاری از داوطلبان معتقد بودند که باید آزمون زودتر برگزار شود. به تعویق نیفتد و تاخیر را منافی حقوق خود می دانستند. از طرفی هم بعضی از داوطلبان از گرما گله داشتند. همچنین تغییر و هماهنگی با سازمان سنجش هم برای تغییر زمان برگزاری این آزمون مشکل بود.
نظری در ادامه با طرح این سوال که چرا در جامعه وکالت دلسردی حاکم شده است؟ گفت: وکلا احساس می کنند صدایشان شنیده نمی شود. متضرر آن جامعه خواهد بود. مکرر از تریبونهای رسمی به جامعه وکالت اتهام می زنند؛ در حالی که ما قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را به بهترین شکل اجرا کردیم. اتهام زدن به جامعه وکالت ناپسند است.
منبع: ایسنا
اجتماعی و فرهنگیلینک کوتاه :
اینکه داوطلبان درخواست دارند بدون آزمون اختبار، وکیل شوند کذب محض است.
هم اکنون غیر از آزمون اختبار که باید در انتهای دوره کارآموزی از داوطبان اخذ شود، آزمونهای دیگری در ابتدای دوره کارآموزی اخذ میشود که کاملا غیر قانونی است، هم بابت برگزاری آنها چندین میلیون پول از هر داوطلب اخذ میکنند و هم اینکه اگر دوبار در این آزمون مردود شوند، حتی اجازه ادامه کارآموزی به آنها نمیدهند و قبولی آنها در آزمون سراسری وکالت را لغو می کنند!!
این کاملا خلاف قانون است.
درخواست داوطلبان لغو این آزمونهای خلاف قانون است نه لغو آزمون اختبار.
در جهت حفظ منافع خودتان، حتی به رسانه ها دروغ می گویید!
با سلام و عرض ادب سخن من به عنوان کسی که چهار سال از عمرم را صرف یادگیری رشته حقوق کردم باید بگویم که دانشگاه های ما باید آموزش بهتری در زمینه تدریس دروس حقوق داشته باشند تا وقتی دانشجو از دانشگاه فارغ التحصیل شد فقط به فکر نمره گرفتن در این چهار سال نباشد و کار رو بلد باشه ما عملا در دانشگاه فقط نمره میگیریم و در آموزشگاه های خصوصی با گرفتن هزینه بالا تازه کار را بهمون آموزش میدهند والبته به اعتقاد من اگر زیر ساخت های لازم وجود داشته باشد دانشگاه به اندازه نیاز جامعه دانشجو حقوق پذیرش کند و برای ورود به دوره کارآموزی امتحان برگزار نشود و یا اینکه کانون وکلا و قوه قضاییه اینقدر امکانات داشته باشند که خود کارآموز حق انتخاب داشته باشه و در هر کدام رو خواست بتونه ورود پیدا کنه و فقط برای پایان دوره کار آموزی وکالت آزمون برگزار شود و اینقدر سخت نباشه که خیلی از دانشجوها بعد از تحصیل جذب کارهای دیگه میشن و دیگه این رشته رو دوست ندارن ادامه بدهند مگه ما با پزشک ها چه فرقی داریم که اونها راحت تر از ما جذب بازار کار خودشون میشن تازه خیلی هاشون هم میرن مطب های زیبایی کار میکنن و کلی پول در میارن ولی ما تو دفترخونه ها هم نمیتونیم کار خوبی بعد از لیسانس گیر بیاریم