در برنامه هفتم توسعه شرکت های زیان ده دولتی از پرداخت سود معاف شدند
مدیرعامل شرکت بیمه ایران با تأکید براینکه نقشآفرینی صنعت بیمه در اقتصاد ملی افزایش یافته است، گفت: شرکتهای زیانده دولتی در برنامه هفتم توسعه از پرداخت سود معاف می شوند.
به گزارش جهان صنعت نیوز، حسن شریفی با تأکید بر افزایش نقش آفرینی صنعت بیمه در اقتصاد ملی، اظهار داشت: در سالهای قبل کمتر کسی غیر از بیمه اتومبیل و درمان، شناختی از صنعت بیمه نداشت. ولی الان سطح شناخت و آگاهی از رشتههای بیمه ای در جامعه افزایش یافته است.
وی گفت: کارگروه بیمه اربعین یکی از افتخارات صنعت بیمه است. در هفته گذشته مجمع عمومی بیمه ایران و صورتهای مالی این شرکت با حضور وزیر اقتصاد و اعضای مجمع برگزار و تصویب شد.
او با اشاره به اقدامات انجام شده در این شرکت طی سال گذشته گفت: تمام فرایندهای سنتی بیمه ایران به دیجیتال تبدیل شده اند. تمام اقدامات و عملکرد بیمه گری و غیره بیمه گری این شرکت شفاف و آنلاین شده است. الان مدعی هستیم در یک اتاق شیشه ای کار می کنیم. چرا که گذرواژه هایمان را در اختیار تمام نهادهای نظارتی قرار دادیم. انها می توانند به صورت لحظه ای عملکرد این شرکت را رصد کنند.
اتصال به دولت الکترونیک
وی با اشاره به اتصال این شرکت به دولت الکترونیک گفت: در ایفای تعهدات سرعت را بالا بردیم. سامانه خسارتهای معوق را طراحی کردیم. هم اکنون سرعت رصد پرونده ها به کمتر از ۱۰ ثانیه رسیده است. میانگین پرداخت خسارت صنعت بیمه در روز ۱۹۴ هزار میلیارد تومان است. ولی ما روزانه ۸۰ میلیارد تومان خسارت در این شرکت پرداخت می کنیم.
او به راه اندازی سامانه درمان پلاس در بیمه ایران اشاره کرد و گفت: تمام بیمه گذاران به صورت آنلاین می توانند پرونده خود را تکمیل و خسارت را طی ۵ روز دریافت کنند. در تلاش هستیم که مدت زمان پرداخت خسارت درحوزه درمان به زیر دو سه روز کاهش یابد.
مدیرعامل بیمه ایران از رشد ۶۲ درصدی حق بیمه در این شرکت خبر داد. وی گفت: از آنجایی که حق بیمه های صنعت بیمه به صورت نقد و اقساط است. معمولا آمار مطالبات شرکتهای بیمه بالاست. ولی ما با برناه ریزی مدون و طراحی سامانه ریکاوری وصول مطالبات را پیگیری و آمار این بخش را کاهشی کردیم.
دریافت طلب از بنیاد شهید
او از به نتیجه رسیدن پرونده طلب این شرکت از بنیاد شهید خبر داد و گفت: از سنوات قبل مبلغ ۱۰۵۰ میلیارد تومان طلب از بنیاد شهید داشتیم. رأی معاونت حقوقی رئیس جمهور را به نفع خودمان گرفتیم. امیدواریم این رقم به زودی به حسابمان واریز شود.
وی درباره طلب این شرکت از خودروسازان گفت: طبق رویکرد جدید بنا گذاشتیم که با برخی بیمه گذاران بدهکار که شاخص هم هستند همکاری نداشته باشیم. خودروسازان و خریداران خودرو علاقه مند به دریافت بیمه نامه ما هستند. ولی ما علاقه مند به همکاری با خودروسازان نیستیم چرا که خوش حساب نیستند.
شریفی ادامه داد: بیمه ایران بیش از یک دهه گذشته دارای زیان انباشته بود. عمده ترین دلیل آن هم ماده ۱۹ اساسنامه این شرکت بوده است. براساس این ماده اگر شرکت سود کند باید سود دولت و سهامدار راپرداخت کند. برهمین اساس تغییر ماده ۱۹ اساسنامه را پیگیری می کنیم. اما طبق برنامه هفتم شرکتهای دولتی زیان ده از پرداخت سود معاف می شوند.
او گفت: بیش از ۸هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان زیان انباشته داشتیم. سال قبل فرایند آن تغییر کرد. با کاهش ۵۰ میلیارد تومانی زیان انباشته شرکت از ۸ هزار و ۹۳۱ میلیارد تومان به ۸ هزار و ۸۳۶ میلیارد تومان کاهش یافت. ۱۳۰ میلیارد تومان سود در صورتهای مالی شرکت ثبت شده ضمن اینکه کسری ذخایر حوزه ثالث به حداقل رسیده است.
منبع: تسنیم
بانک و بیمهلینک کوتاه :