وعده جدید درباره زمان پرداخت خرید تضمینی گندم

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: کل پول گندمکاران بابت خرید تضمینی گندم تامین و تا 10 روز آینده پرداخت خواهد شد.

 

به گزارش جهان صنعت نیوز، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)؛ سید سعید راد با تأکید بر اینکه تاکنون، ۳ میلیون و ۱۲۱ هزار تن بیشتر از سال گذشته گندم داخلی خریداری شده است، افزود: خرید تضمینی گندم در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از رشدی بالغ بر ۴۴ درصد برخوردار بوده است.

وی با اشاره به اینکه ۴۶ درصد گندم کشور در ۴ استان خوزستان، کردستان، فارس و کرمانشاه خریداری شده است، اظهار کرد: ۵۶ درصد رشد خرید گندم نیز به این ۴ استان اختصاص دارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه تاکنون ۷۰ تا ۱۰۰ درصد مطالبات کشاورزان ۲۱ استان و ۵۳ تا ۶۹ درصد مطالبات کشاورزان ۱۰ استان دیگر پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: پیگیری پرداخت مابقی مطالبات این عزیزان نیز با جدیت ادامه دارد.

* مطالبات گندم کاران تا ۱۰ روز آینده تسویه می‌شود

از سوی دیگر، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، قول خودکفایی در تولید گندم در سال زراعی جدید را داد و گفت: کل پول گندمکاران تامین و تا ۱۰ روز آینده پرداخت خواهد شد.

علیرضا مهاجر  امروز در نخستین همایش ملی آموزشی طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور اظهار داشت: امروز خرید گندم از ۱۰ میلیون و ۲۲۶ هزار تن عبور کرده است.

وی ادامه‌داد: قیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعی آینده تا سه روز دیگر در شورای قیمت‌گذاری توسط وزیر جهاد کشاورزی اعلام خواهد شد.

طراحی پروژه‌های جداگانه در اراضی دیم و آبی برای خودکفایی در تولید گندم

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر این که برنامه وزارتخانه برای سال زراعی جدید، افزایش خوداتکایی در تولید محصولات اساسی است، گفت: این قول را به مردم می‌دهیم که در سال زراعی جدید در تولید گندم به خودکفایی برسیم. به گفته وی، نزدیک به یک میلیارد نفر از جمعیت دنیا در فقر زندگی می‌کنند و به درستی به غذا دسترسی ندارند، در این راستا فائو برای افزایش تولید، بهره‌وری و ضریب امنیت غذایی طرح‌هایی را ارائه و اجرا می‌کند./تسنیم

کشاورزی

شناسه : 372361
لینک کوتاه :

۱۷ دیدگاه

  1. شنیدید میگن چاشنی خور از میراث خور بالاتره؟؟؟؟متاسفانه پورسانت خورها مخالف تعیین و پرداخت قیمت واقعی گندم هستند چون نفع ایشان در واردات است…امیدواریم که دولت حق کشاورزان را برمبنای گندم۱۷ تومان پرداخت کند و هر چه سریعتر قیمت خوبی برای گندم سال آینده مشخص کنند تا انگیزه‌ای باشد برای تشویق کشاورزان به کاشت و تداوم استقلال گندم

  2. از اردیبهشت تا اواسط شهریور وعده هفته اینده دادن.حال میگن ده روز اینده یعنی مهر ماه.نشد حتما میگن سال اینده..۱۶نقد موقع درو ندادم گفتن چون فطریه ۲۰بوده قیمت گندم هم ۲۰یا ۲۲تومان سر یه هفته ی هم پول میدن.حال قطره چکانی بدنبال ۱۵تومان هستم…

  3. ما که نه تنها از نظردادن ها خسته شدیم بلکه بجای ان مسئولین بی ابرو خجالت می کشیم انشاالله که شر این راندخورها از سرکشاورز بدبخت کم شود یاخدا

    1. ۲۵ سال تاریکتر استان فارس بیشترین گندم تحویل میداد ولی
      این چند سال اخیر نه رتبه ۳ با زور برای چیه؟ جواب خودتان میدانید؟
      چرا وقتی کشاورز برای کود وبذر
      مراجعه میکنه تا پول نده کود بذر
      بهش نمیدن ولی پول گندم چندماه طول میکشه وهروقت
      خواستن امروزوفردا میکنن.چرا؟؟
      جناب وزیر میدونستی که خیل زیادی از کشاورزان چون پول ندارن از کشت گندم منصرف
      میشن .ولی اگر خود دولت بذر وکود سهم دراختیار کشاورز بذاره
      به صادرات گندم هم خواهیم رسید.انشاالله.اگر بخواهیم.
      میشود

  4. بازهم بایدکشاورزان دروغ بشنونداین چندماه از وعده های مختلف ووعده های سرخرمن که کلی به کشاورزان ضرررساندید..بی انصافی نباشه خوزستان جزاولین استان ها که درفروردین ماه برداشت کردندچرا باید مطالبات آنها درمراحل پایانی باشد واقعااین چه برنامه هائی که باعث آسیب وآزار کشاورزان وخانواده ی آنهاشده است..یاعلی

  5. ضمناواردات گندم پارسال کشورمان ازخارج هرتن گندم مبلغ۴۴۴دلارمی باشدباتوجه به آماری که دادن این قیمت خریدپارسال واردات گندم به کشور.چرابایدباقیمت خیلی بالا از خارج گندم واردکنیم.چرابعضی مسئولان، دلسوز کشور وملت نیستندمانندبعضی آقازاده ها بجای آنکه میلیاردها پول رادرکشورمان هزینه وکشورمان را آباد کنن برعکس در کشورهای خارج و بیگانه صرف وهزینه می کنن….

  6. متاسفانه مسئولین از همان ابتدای امسال جوری در مسائل اقتصادی کشور حرکت کردند که کاملا برعکس نامگذاری امسال شد ،حالا یا بامردم دشمنی دارند ،یا فهمشان بیشتر از این نمی رسد و یا با اصل نظام مشکل دارند

  7. من یکی هرچه دنبال دلیلی منطقی دال بر دیر پرداخت کردن گندم میگردد به ذهنم نمیرسه اگه خشکسالی بود چی میشد گندم مایحتاج مردم از کجا تهیه میشه؟ با چه قیمتی؟ با ای روند کشاورز داره بدهکار میشه تا طلبکار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا