xtrim

ثروتمندترین کشورهای جهان کدامند؟

براساس بررسی ها و آمار منتشر شده از میانگین درآمد افراد در کشورهای مختلف ۱۰ کشوری هستند که در آن افراد درآمد بالایی دارند و به عنوان پردرآمدترین و ثروتمندترین کشورهای دنیا شناخته شده اند.

به گزارش جهان صنعت نیوز، یکی از راه های که میتوان ثروت یک ملت را تخمین زد ، درآمد میانگین هر شخص است.درآمد بالاتر از حد متوسط،بهتر از زندگی استاندارد شهروندان متوسط است ، سایر مشخصه های رفاه و کیفیت شهروندان ، میزان امید به زندگی ،سطح سواد ، میزان مرگ و میر ،فرصت های شغلی و آسانی برای در دسترس بودن امکانات مربوط به سلامتی مانند آب سالم و غیره.

در ادامه این بخش درآمد متوسط کشور های مختلف را بررسی کرده ایم تا براساس تازه ترین آمار منتشر شده ۱۰ ثروتمندترین کشور دنیا را معرفی کنیم.

۱.سوئیس:

در سوئیس بالاترین درآمد متوسط هر شخص ۸۰،۵۶۰ دلار است.این کشور اروپایی ۱۵۹۴۰ مایل مربع مساحت دارد و جمعیت آن ۸۵۰۸۰۰۰ نفر تخمین زده شده است.این کشور طی ده های گذشته از نظر اقتصادی و تکنولوژی بسیار پیشرفت کرده است و دارای ثبات اقتصادی بوده است و از نظر ثروت چه مالی ، چه غیر مالی، بالاتر از هر کشور دیگری در جهان است.سوئیس در قرن بیستم بزرگترین صادر کننده مواد شیمیایی ، ابزارات علمی ، ساعت ، دارو، و آلات موسیقی بوده است.حمایت دولت از بخش های خصوصی و مالیات کم، منجر به راحتی انجام کسب و کار در این کشور شده است.

۲. نروژ:

نروژ یک کشور در شمال اروپا است که حدود ۱۴۸۷۴۷ مایل مربع است و ۵۳۱۲۳۰۰ نفز جمعیت دارد.این کشور در رتبه دوم است و درآمد متوسط به ازای هر نفر ۷۵،۹۹۰ دلار است.نروژ یک ملت بسیار موفق است و این کشور اقتصاد ترکیبی را از بازار های آزاد و ملکیت های دولتی دارا می باشد و درآمد قابل توجهی را از منابع طبیعی ، مانند سوخت فسیلی ، مواد معدنی، ماهی و جنگل ها دارد.شهروندان از حقوق بالا ، کیفیت عالی زندگی ، مراقبت های رایگان سلامتی و فرصت های شغلی لذت می برند.نروژدر ۶ سال گذشته در شاخص توسعه انسانی و احترام به حقوق بشر اول بوده است.

۳.لوکزامبورگ:

لوکزامبورگ یکی از کوچکترین کشور های جهان است که مساحت آن فقط ۹۹۸ مایل مربع است و جمعیت آن کمی بالاتر از ۵۰۰۰۰۰ نفر است.لوکزامبورگ دارای یک اقتصاد پیشرفته می باشد و درآمد متوسط هر شخص ۷۰،۲۶۰ دلار بین المللی است. خوشبختی و شروع پیشرفت آنها با آهن و استیل در سال ۱۹۶۰ قبل از تحولات خدمات بانکی و مالی آغاز شد.این کشور یکی از اولین کشور های بود که اطلاعات و تکنولوژی های الکترونیکی را در بر گرفت و اقتصاد در طول سالها از رشد متوسط سطح نوآوری و ابتکارات بالا و نرخ تورم پایین برخوردار بوده است.

۴. قطر:

قطر یک کشور در آسیای غربی است که رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است که درآمد هر شخص به طور متوسط ۶۱،۰۷۰ دلار می باشد.رشد اقتصادی این کشور توسط و به کمک مهاجران میلیاردر که در بخش های مختلف آن کار میکنند،بوده است. کشف سوخت های فسیلی در این کشور به یک غول اقتصادی تبدیل شد.شهروندان آن از نرخ پایین مالیات،سطح اشتغال بالا و استاندارد های بالای یک زندگی بهرمند هستند.

۵.ایسلند:

این جزیره در اروپا واقع شده است و ۳۹،۶۸۲ مایل مربع مساحت دارد و جمعیت آن حدودا ۳۵۵،۶۲۰ نفر است.ایسلند دارای یک اقتصاد بازار است که با نرخ پایین مالیات ،مراقبت های بهداشتی در جهانی ، سطح سواد بالا و استفاده از انرژی های تجدید پذیر شناخته می شود.ثبات سیاسی و اجتماعی که در کشور وجود دارد ، باعث شده است که در شاخص توسعه انسانی امتیاز بالای یگیرد.درآمد متوسط هر فرد ۶۰،۸۳۰ دلار است و گردشگری بزرگترین درآمد این کشور را در بر میگیرد.

۶. ایالات متحده:

درآمد متوسط هر فرد ۵۸،۲۷۰ دلار می باشد و در این لیست بعد از سقوط قابل توجه رتبه ششم را از آن خود کرده است .

۷. ایرلند:

در آمد متوسط هر فرد ۵۵،۲۹۰ دلار است.

۸.دانمارک:

درآمد متوسط هر فرد ۵۵،۲۲۰ دلار است.

۹.سنگاپور:

درآمد متوسط هر فرد ۵۴،۵۳۰ دلار است.

۱۰.سوئد:

درآمد متوسط هر فرد ۵۲،۵۹۰ دلار است./برنا

خواندنی
شناسه : 374895
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *